Lindex alelöytö – ihana tikkitakki!

Vaikka nyt eletään vielä täysin kesää, ja päällä on tikkitakin sijasta hellemekko, tein jo yhden ostoksen talven varalle. Muutama viikko sitten kiertelin ystäväni Hannan kanssa Lindexin alerekkejä, kun törmäsin niin vastustamattomaan mintun sävyiseen tikkitakkiin*, että en vain voinut jättää takkia roikkumaan rekkiin. En ole aikaisemmin tullut ajatelleeksi, miten ihana sävy tämmöinen murrettu minttu voi talvitakissa olla. Ihan paras Lindex alelöytö hetkeen!

8295370_8992_PS_MF?fmt=auto&$qltDefault$&$cache$&$crop$&$productDetailZoomV2$&vw=1650&$crop2x$&$fmtQlt2x$8295370_8992_PS_MP?fmt=auto&$qltDefault$&$cache$&$crop$&$productDetailZoomV2$&vw=1650&$crop2x$&$fmtQlt2x$

Tikkitakki ihastuttaa

Ihastuin viime vuonna tikkitakkeihin. En ole aikaisemmin ollut ollenkaan vakuuttunut tikkitakkien ihanuudesta, eikä omasta vaatekaapista ole aikaisemmin sellaista löytynytkään. Tikkitakit eivät ole varsinaisesti talvitakkeja, mutta eivät kovin lämpimän syksyn takkejakaan. En nähnyt tikkitakille käyttötarkoitusta.

Viime vuonna kuitenkin katukuvassa alkoi vilahtelemaan hieman pidemmän mallisia ja tosi kivannäköisiä tikkitakkeja, ja niimpä päädyin itsekin syysloman viileässä säässä ostamaan KappAhlin kauniin oliivinvihreän tikkitakin. Takki olikin varsinainen menestys, sillä se oli lopulta päälläni syksystä alkutalveen, ja kovimpien pakkasten hellittäessä myös kevättalvella. Aina päällä, ja aina niin mukavan lämmin.

Viime vuoden takki on vielä ihan käyttökunnossa, mutta kaapissa on kyllä tilaa toisellekin tikkitakille. Koska viime vuoden tikkitakki oli päällä joka päivä monta kuukautta putkeen, on kiva saada toinen takki vaihtelun varalle. Siinä, missä klassinen oliivi on sävynä selkeästi turvaväri, on tämä minttuinen takki* hauskan erilainen. En ole vielä miettinyt, että minkä sävyiset asusteet tähän parhaiten sopivat, mutta ainakin luonnonvalkoinen, vaalea harmaa ja esimerkiksi vaaleanpunainen houkuttelevat.

8295370_8992_PS_F?fmt=auto&$qltDefault$&$cache$&$crop$&$productDetailZoomV2$&vw=1650&$crop2x$&$fmtQlt2x$

Lindex alelöytö

Kun Hannakin nyökkäsi hyväksyvästi minttuiselle tikkitakille, oli ostopäätös sinetöity. Ihanan takin* alkuperäinen hinta on 69,99 euroa, mikä sekään ei ole mielestäni kova hinta. Nyt takki on kuitenkin alessa 41,99 euroa, josta Lindexillä* on vielä tällä hetkellä hurja 25% lisäale kaikista aletuotteista! Takille jää hintaa siis vain reilu kolmekymppiä! Huh, miten hyvä diili!

Takkia on saatavana myös perinteisemmässä tummansinisessä sävyssä*, mutta itseäni kiehtoi tässä takissa juuri nimenomaan tämä erikoisempi sävy. En malta odottaa, että pääsen takkia käyttämään ja stailaamaan sitä asusteilla. Ehkäpä intoudun laittamaan kuvia myös blogin puolelle.

Miltä näyttää sun silmään tämä mintun sävy? Onko liikaa, vai pistäisitkö itsekin päällesi?

Kivaa elokuuta! Tämä takki oli niin iso juttu, että innostuin palaamaan ”blogilomalta” ihan sitä varten, että pääsen tästä takista teille vinkkaamaan. 😀

Lue myös: Milloin viimeksi x 20 ja Haavelistalla: tikkitakki

muoti ostokset
Kommentit (1)
  1. Takin väri näyttää tosi herkulliselta ja voisin todellakin nähdä sen parina suloisia roosan värisiä asusteita! Olen menneinä vuosina useasti sovitellut päälleni erilaisia tikkitakkeja, mutta ne ei vaan oo koskaan tuntuneet tai näyttäneet omalta takkimallilta. On siis vain sivusta katseltava, kun muille ne sopii. 😀

    https://astuharhaan.wordpress.com/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *