Milloin viimeksi?

Minnean muruja

Torstai on toivoa täynnä! Ja torstai on muutenkin kiva päivä, sillä sen jälkeen alkaa aina viikonloppu!

Törmäsin tähän hauskaan"Milloin viimeksi"-postaukseen ihanan energisen ja optimistisen Katjan blogissa . Tykästyin ideaan, ja päätin myös itse kirjoitella aiheesta. Joten tässä tulee...

 Milloin viimeksi..

Ilahduin.. Ilahduin eilen valtavasti, kun viime viikon kovasti odottamani treffit saatiin järjestettyä tälle viikonlopulle.  Työkaverini, jonka oli tarkoitus hoitaa taaperoa, tuli kipeäksi viime viikolla, joten miehen ja minun leffatreffit siirtyivät tälle viikolle. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Näitä on kuulkaa odotettu!

Nauroin... Eilen nauroin ja hihittelin pitkään, kun taapero asetti unilelunsa Pertsan sohvalle, osoitti tätä tomerasti sormella ja sanoi topakasti "oota" :D Ilmeisesti olen hokenut taaperolle "odota hetki, äiti laittaa ruokaa" tai "odota, laitan nämä pyykit", kun hän nyt osaa käskyttää "alamaisiaan". Mihinkä se Pertsa raukka olisi edes mennyt? Hassuja nuo taaperot!

Itkin.. En nyt kyllä osaa sanoa tarkkaa aikaa, mutta unettomuus ja väsymys yhdistettynä haastavaan lapsiperhearkeen on kyllä saanut useampanakin iltana kyyneleet silmiin. Välillä tuntuu, etten vaan jaksa.

Suutuin.. Olen sellainen, että välttelen konflikteja, joten suutun harvoin, ja silloinkin pidän yleensä kiukun omana tietonani. Viimeksi taisin suuttua kunnolla joululomalla, kun olimme kaikki kipeänä, ja väsyneenä tuli miehen kanssa riitaa siitä, kenen vuoro viihdyttää energistä taaperoa. Silloin mökötimme molemmat loppuillan.

Harmistuin.. Eilen harmistuin, kun aamun kiireessä jätin valmiiksi tekemäni aamupalan ja lounaan vahingossa kotiin. Töissä pärjäsin ilman aamuhedelmääni, mutta lounaalla menin kostoksi(kenelle?) Kiinalaisen ravontolan buffettiin syömään itseni kylläiseksi :) Eli tällä tarinalla oli onnellinen loppu. 

Häkellyin.. Pakko myöntää, että ei tule mitään mieleen! Ilmeisesti en ole helposti häkeltyvää sorttia :D

Kokeilin jotain uutta.. Lasketaanko blogin aloittaminen viime syksynä? Uusia harrastuksia tai kokeiluja kokkausrintamalla ei ole. Tässä on selkeästi parantamisen varaa! Olen liian tapoihini kangistunut :)

Urheilin.. Jos jokapäiväistä työmatkakävelyä ei lasketa, niin viimeksi urheilin viime viikon keskiviikkona, kun kävin töiden jälkeen uimassa. Aah, mitä luksusta uida omaan tahtiin rauhoittavan sinisessä vedessä, ja istua rauhassa saunan lämmössä! Minä niin rakastan uimista!

Luin.. Aloitin eilen Riikka Pulkkisen uusimman, Paras mahdollinen maailma -kirjan. Olen ollut Riikan suuri fani aina siitä lähtien, kun luin esikosteoksensa Raja. Riikan teksti on niin runollista ja soljuvaa, että sitä on ilo lukea, oli aihe mikä tahansa. Kirjoittelen kirjasta varmaankin enemmän, kun saan sen luettua. Ensimmäisen 50 sivun perusteella voin sanoa, että vaikuttaa erittäin lupaavalta!

Söin.. Syöminen onkin lempiaiheitani, heh! Viimeksi söin aamupalan, joka oli Valion luonnonjugurtti myslillä. Ja kyytipoikana meni lasillinen herukkamehua. En juo kahvia, ja teetäkin harvoin, joten päiväni lähtevät käyntiin tuoremehuilla. Tämänhetkinen suosikkini on herkukka. Edellinen suosikkini oli karpalomehu.

Herkuttelin... Oi, herkuttelen aivan liikaa. Viimeksi herkuttelin eilen, kun koulutuksessa tarjottiin herkullisia voisilmäpullia! Vitsi, jos ostaisin leipoa yhtä hyviä voisilmäpullia, kun mitä äitini, niin meillä olisi aina pakkasessa pullaa. 

Ostin.. Muutama päivä sitten tein pienen heräteostoksen, kun Elloksella oli jo hyvien alennusmyyntien lisäksi alennuskoodi, jolla ostosteni loppusumma tippui naurettavan pieneksi. Alla ostossaldoni, ihana petrooli pooloneule, pitkä harmaa trikoomekko sekä kivat mustat tekonahkatennarit :) Tein muuten myös hyviä löytöjä kirpparilta! Löysin mm. tuon ensimmäisessä kuvassa näkyvän taaperon Didriksons-talvilakin kolmella eurolla!

Tapasin.. Ystäviä olen ehtinyt viime aikoina tapaamaan liian vähän :/ Onneksi helmikuulle on luvassa tyttöjen miniviikonloppu, kun hurautan junalla Helsinkiin tapaamaan rakkaita ystäviä <3 Myös eilisessä koulutuksessa tapasin ihmisiä, jotka ovat nimenä ja puhelinäänenä tuttuja, mutta joita en ollut kasvokkain tavannut. Mukava saada heille myös kasvot. 

Päätin.. Eilisen koulutuksen innoittamana päätin selvittää itselleni tulevaisuuden tavoitteet työrintamalla. Kirjoitan ylös, mitä haluaisin tulevaisuudessa tehdä, mitkä asiat olisivat minulle tärkeitä tulevassa työssä, ja miten haluan työssäni kehittyä. Työ on iso osa elämää, ja nyt on aika miettiä omia tavoitteita ja mielenkiinnon kohteita paremman tulevaisuuden aikaansaamiseksi.

Inspiroiduin.. Loistavista blogeista, kuten Katjan Optimismia ja energiaa-blogista, Sarandan ajatuksia herättävästä Tyhjä ajatus-blogista sekä aina niin kauniita ja laadukkaita kuvia sisältävästä Elisan Start living your best life-blogista! Pitäisikin ehkä kirjoittaa postaus lempiblogeistani?

Aurinkoista torstaita sulle! Jos kaipaat elämääsi jotain kaunista, niin vielä ehtii käydä osallistumassa ihastuttavien Nunucon tuotteiden arvontaan!

Kommentit

kan_iid (Ei varmistettu)

Ajatuksia herättävä postaus! :) Päälimmäisenä jäi mieleen se, ettei tule kokeiltua jotain uutta tarpeeksi usein. Se on niin totta ja niin harmi! Miksei sitä saa aikaiseksi lähteä uusiin juttuihin mukaan? Täytyy skarpata :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.