Minäkin leikkasin (korona)otsiksen!

Kaupallinen yhteistyö: Prof Jyväskylä

Onko tämä nyt se koronaotsis? En meinannut tunnistaa itseäni peilistä, kun luottokampaajani Maija oli valmis uuden lookini kanssa. Olen miettinyt jo pidempään etuhiuksien leikkaamista, ja nyt oli aika toteuttaa tämä haave. Kuontaloni kaipasi kipeästi jotain uutta. Onneksi ei tarvinnut tarttua saksiin itse. Maija on paitsi ammattilainen, niin myös tuntee tyylini. Minulla on viimeksi ollut etuhiukset ehkä neljätoista vuotta sitten, ja muistan, miten ne aiheuttavat ristiriitaisia fiiliksiä. Toisaalta rakastan niitä, mutta toistaalta inhoan niitä. Siksi päätös otsiksen leikkaamisesta on muhinut mielessä pidemmän aikaa.

Ihanan ärsyttävä otsis

Kyselin instan puolella arvauksia siitä, mitä eilinen Prof Jyväskylän vierailuni tuo tulokseksi. Annoin vaihtoehdoiksi uuden värin, etuhiukset, permanentin ja sivusiilin. Suurin osa veikkasi uutta väriä, ja se olisinkin minulle tyypillinen valinta. Toiseksi eniten arvattiin etuhiuksia. Onnittelut oikein arvanneille! Vain muutama lähti veikkaamaan niin villejä muutoksia kuin sivusiiliä tai permistä.

Hiusten väriin ei tällä kertaa kuitenkaan tehty suurta muutosta, vaan hiuksia sävytettiin Illumina Color-värillä glossing-tekniikalla. Joku saattaa muistaa, että kärsin vielä hetki sitten tosi kuivasta ja ärsyyntyneestä hiuspohjasta, joten tällä kertaa sävytettiin hellemmin, ja tuotiin hiukseen kiiltoa. Vähän väri näyttää tummenneen, mutta muuten se pysyttelee tutussa ja turvallisessa ruskeassa.

Olen jahkaillut etuhiusten kanssa pitkään, koska tiedän, että niin ihanat kuin ne ovatkin, alkavat ne jossain vaiheessa ärsyttää. Ärsytys saattaa ilmetä jo heti seuraavana päivänä, jos otsis sojottaa itsepäisesi minne sattuu. Ja viimeistään siinä vaiheessa vähän kaduttaa, kun otsis liimaantuu pipon alla hikisenä otsaan. Otsiksen kasvatusprojekti on myös ihan omaa luokkaansa kiristelemään hermoja.

Kaipasin nyt kuitenkin jotain uutta, ja sitä otsis todellakin tarjoaa. En ollut ainoa, joka joutui hieraisemaan silmiään kaksi kertaa uuden lookini nähdessään. Lapseni tuijotti minua ensin hyvin epäluuloisena, kun kampaajalta kotiin pääsin. Ääni oli tuttu, mutta hiukset näyttivät vieraalta. Ja tottahan se on, että etuhiukset muuttavat ilmettä tosi paljon. Etuhiukset kehystävät kasvot kauniisti. En innostu tällä hetkellä niin trendikkäästä verho-otsiksesta, vaan minulle oli selvää, että haluan paksun ja tasaisen otsiksen. Sellaisen kuitenkin vähän rikotun. Sellaisen kuin Liv Tylerillä. Olen lopputulokseen supertyytyväinen!

Mitä sanot, miltä näyttää? Tunnistaako samaksi ihmiseksi? 😀

Kuulutko etuhiuksien rakastajiin vai vihaajiin?

Psst! Kannattaa kurkata instan puolelta lisäkuvia ja materiaalia. Sinne ilmestyy tänään myös aika kiva juttu hiusten uudistamista kaipaaville 😉

Lue myös: Syyshiuksissa hohtaa hiekan sävyt ja Tehdäänkö sun hiuksiin sateenkaari?

kauneus hiukset
Kommentit (4)
 1. Melissa Laitakari
  1.3.2021, 17:55

  Sun otsis näyttää hyvälle ja sopii sulle tosi hyvin.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  1. Kiitos ihanasta kommentista <3 Itsekin tykkään, vaikka vaati vähän totuttelua.

 2. Hyvältä näyttää ♥

  1. Kiva kuulla! Kiitos!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *