Mitä ostin (ja mistä haaveilin) helmikuussa?

Koska tammikuun ostospäiväkirja sai niin kivan vastaanoton, ja toivoitte postaussarjalle jatkoa, niin tässäpä tulee helmikuun ostokset sekä hempeät haaveilut. Helmikuussa tein kolme vaateostosta. Second hand Zizzin t-paidan sekä Zizzin pitkän musta mekon löysin O.O.T.D. Jyväskylästä. Vein heille pussillisen omia käytettyjä vaatteita, ja saamillani rahoilla ostin t-paidan kierrätysmallistosta sekä tarjouksessa olleen mekon.

T-paidassa ihastuin vesivärimäiseen väritykseen sekä silkkimäiseen materiaaliin. T-paitoja tarvitsee aina. Tai ainakin näin perustelin ostoksen itselleni. Tämä t-paita pääsi heti käyttöön, sillä valitsin sen maaliskuun kapselipuvustooni. Paita näyttää tosi kivalta denimin parina. Zizzin mekkoa en ole vielä käyttänyt, sillä se ei kuulu maaliskuun puvustooni. Ostoksena en osaa tätä mekkoa perustella, sillä olisin varmasti pärjännyt ilmankin. Olen kuitenkin kaivannut persoonallista mustaa mekkoa vaatekaappiini, ja tämä Zizzin mekko istuu kuin hansikas.

Helmikuun ihanin ostos oli H&M+ -malliston kevytkankainen kukkamekko, josta olen haaveillut hieman jo tammikuussa, mutta siitä loppui koot verkkokaupasta aika nopeasti. Kun niitä sitten tuli lisää helmikuussa, niin nappasin mekon äkkiä itselleni. Mekko on sellainen, että voisin pitää sitä aina päällä. Se on kerrassaan ihana! Myös tämä mekko on maaliskuun kapselissani, joten saan pitää sitä niin paljon kuin vain ehdin.

Meillä on suunnitteilla pieni tyttöjen viikonloppu synttäreideni kunniaksi parin viikon päästä, ja synttärimekon valinta ei tule tuottamaan ongelmia. Rento kukkamekko tulee liehumaan juhlaviikonloppuna. Linkkaisin mekon tähän, mutta se on nyt loppuunmyyty verkkokaupasta, joten en valitettavasti voi. Asukuvia mekosta on kuitenkin luvassa varmasti viimeistään synttäriviikonloppuna.

Tarjouksessa ollut Zizzin pitkä mekko.

JR421C0JJ-Q11@3.jpgKuviollinen verkkokangasmekko SininenJunarosen mesh mekko

Lindexin Sininen mesh mekkot?a=1200829640&as=1149605599&t=1&tk=1&i=1*

Verkkokankaiset mesh mekot ovat olleet helmikuussa haavelistalla. Junarosen hauska laikukas mekko on ollut ostoskorissa monta kertaa, mutta koska ostin helmikuussa kaksi mekkoa, en pystynyt perustelemaan ostosta itselleni. Niin kuitenkin näkisin itseni kirmailemassa kevätlaitumilla tuo mekko päällä! Se, samoin kuin Lindexin sininen mekko olisivat molemmat nyt vielä tarjouksessakin. Maaliskuussa olen kuitenkin ostolakossa, joten tässä kuussa en näitä mekkoja, tai mitään muutakaan osta.

Maaliskuusta ei ostopostausta ole siten tulossa, mutta haaveiluja varmaankin sitäkin enemmän. Mitä lähemmäksi kevättä mennään, sitä hempeämpiä juttuja alkaa tehdä mieli.Korolliset nilkkurit loistavat edelleen poissaolollaan, joten jos ei maaliskuussa, niin huhtikuussa ne on varmaankin hankittava.

Mitä sinä ostit viime kuussa? Tykkäätkö verkkokankaisesta mesh tyylistä?

Kivaa viikonloppua!

 

*mainoslinkki

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *