Neulomon Veera-tunika ja arvonta!

Sunnuntai valkeni hieman pilvisenä mökillä, mutta rentouttava mökkireissu oli juuri sitä, mitä mieli kaipasi ensimmäisellä lomaviikolla. Täydellinen alkuvuoden nollaus metsämaisemissa. Tämä ensimmäinen lomaviikkoni ja sen inspiroima superviikko huipentuu tänään paljon pyydettyihin asukuviin sekä Neulomon lahjakortin arvontaan!Tämä kevät ja kesä on oĺlut niin huikea, sillä olen saanut edustaa Neulomoa heidän brändilähettiläänään.Tämä on ollut hirmuisen mieluinen pesti, josta olen nauttinut täysin siemauksin. Olen päässyt tutustumaan uutuuksiin ennen kuin ne on julkaistu ja antamaan palautetta vaatteista, joita olen saanut käytettäväksi.

Te lukijat ja instaseuraajat olette antaneet ihanaa palautetta Neulomon asuista, ja erityisesti siitä, että on ollut kiinnostavaa nähdä Neulomon vaatteita plussakokoisen päällä. On ihana huomata, miten paljon kivaa palautetta olette antaneet.

Näissä kuvissa minulla on päällä Veera-tunika kauniissa punasaven sävyssä. Ihana kuosi on tämän kesän uutuus nimeltään Takapiha. Ihastuin tähän kauniin punaiseen sävyyn, ja minusta se sopii minulle kivasti. Veera on itselleni uusi tunikamalli. En tiedä, koenko omakseni tällaista alaspäin levenevää mallia, vaikka se kaunis onkin. Mitä tykkäät tästä asusta?

Kokoan kaikki Neulomo-asuni vielä yhteen postaukseen tämän kesän päätteeksi, ja paljastan, mikä on ollut oma suosikkini. Nyt kuitenkin ojennan vuoron teille. Yksi ihana lukija/seuraaja pääsee valitsemaan itselleen jotain mieluista Neulomon verkkokaupasta, sillä saan yhteistyössä arpoa yhden 50 euron lahjakortin! Jee!

Neulomon verkkokaupasta löytyy kaikenlaista ihanaa kesävaatetta ja rakastettuja klassikoita. Mitä sinä valitsisit?

Neulomo arvonta

Yhdessä Neulomon kanssa haluamme ilahduttaa yhtä lukijaa/seuraajaa arpomalla yhden 50 euron lahjakortin Neulomon verkkokauppaan.

Näin osallistut arvontaan:

  • Kommentoi tähän postaukseen 11.7.2020 klo 23.59 mennessä, mihin tuotteeseen käyttäisit lahjakortin. Muista jättää toimiva sähköpostiosoite!
  • Osallistua voi myös instagramissa seuraamalla @minneanmuruja sekä @neulomocom tilejä, ja tykkäämällä arvontakuvasta. Kuvaan voi myös tägätä kaverin, joka saattaisi innostua arvonnasta.
  • Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen/instan DM:llä, joka on jätetty osallistumisen yhteydessä (s-postiosoite ei näy muille). Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Onnea arvontaan! Arvon voittajan 12.7.2020.

Lue myös: Neulomon Virta collegetunika ja kuulumisia, Minut valittiin Neulomon brändilähettilääksi ja Neulomon Marika-tunika on jo klassikko

*tunika ja lahjakortti yhteistyössä Neulomon kanssa

Kommentit (44)
  1. Tulitikkutyttö
    11.7.2020, 22:03

    Tunika ois ihana! (:

  2. Haluaisin eilen myyntiin tulleen musta Saila-hameen takapiha-kuosissa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *