Päivän asu - harmaan sävyjä harmaassa säässä

Minnean muruja

Jyväskylässä melkein parasta on järvet! Vesi on mun elementti ja rakastan järvimaisemaa! Jopa harmainpanakin syyspäivänä utuinen ja tyyni järvenselkä rauhoittaa. Nämä kuvat on otettu tutuissa järvimaisemissa, lähellä venepaikkaamme. Sateen ropinan keskellä :D

Viime sunnuntaina pukeuduin sään kanssa samoihin sävyihin. Sain yhteistyössä kotimaisen Weecos-verkkokaupan kanssa valita muutaman syksyisen jutun itselleni, ja toinen valintani oli tämä ihana Neulomon Marika-tunika liukuvärjätyssä harmaassa sävyssä.Se ensimmäinen valintani oli rokkaavat sulkakorvikset, jotka olisivat sopineet muuten myös tähän asuun!

Minulta löytyy tuo laatikkomallinen Marika-tunika myös petroolin sävyssä, joten valinta oli melko turvallinen. Tiesin, että se istuu kauniisti ja on mukava päällä. Marika-tunikasta on tullut mulle jo ihan luottovaate, joka on helppo pukea päälle niinä päivinä, kun tuntuu, ettei vaatekaapissa ole mitään päälle pantavaa.

Tunika: Neulomo

Leggingsit: Cellbes (saatu)

Kengät: Skopunkten

Tähän fifty shades of gray asuun toin väriä tumman viininpunaisella huulipunalla ja kynsilakalla. Nuo Cellbesin keinonahkaleggingsit tuovat asuun hieman särmää. Hiukset kaipaavat taas päivistystä, mutta onneksi kampaaja on jo varattu. Nyt vaan pitäisi päättää, mitä näille hiuksille tehdään! Punainen on ihana, joten saatan kääntyä taas sinne suuntaan :D

Mitä tykkäät asusta? Innostutko laatikkomallisista tunikoista?

Suloista sunnuntaita! Ja leppoisaa syyslomaa kaikille, jota sitä viettävät! Me ollaan parhaillaan matkalla syyslomaristeilylle! Meidän risteilyseikkailua voi seurata instan puolelta @minneanmuruja !

* Sisältää mainoslinkkejä

* Tunika saatu bloginäkyvyyttä vastaan

Kommentit

Millie's
Randomilla

Onpa ihanan taiteellisia kuvia. :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos <3 Näistä tuli aika kivoja :)

sharks
by a mile

Tunnelmallisia kuvia ja ihanan syksyinen asu!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Sateesta huolimatta kivat, vähän dramaattiset kuvat :)

sharks
by a mile

Tunnelmallisia kuvia ja ihanan syksyinen asu!

sharks
by a mile

Äh, anteeksi tuplakommentti, en tajua miksi tämä systeemi haluaa monistaa mun kommentit niin usein...

Kirsikka W.

Ihania kuvia! Itse en taida omistaa yhtäkään tunikaa tällä hetkellä, kun en oikein osaa yhdistellä niitä muiden vaatteiden kanssa.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Multa taas löytyy tunikoita vaikka kuinka paljon :D Tuntuu, et ne on just helppoja vetää päälle :)

Katjaoptimismia (Ei varmistettu) http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi

Kaunis värjäys tunikassa! Olen monta kertaa yrittänyt Neulomon mallihakuun, muttei ole tärpännyt. :D Ihanaa risteilyä, me mennään marraskuussa kun on tyhjää, ne täydet leikkuhuoneet ja buffat loma-aikoina on mulle nykyään liikaa. Yhden lapsen kanssa vielä jaksoi, mutta ei kahden. :P

Minnea
Minnean muruja

Kiitti :) Risteily oli ihana ja toiminnan täyteinen :D Virtaa riittää tuossa yhdessäkin naperossa, mutta uskon, että päästään säätämisessä ihan eri leveleille kahden kanssa!

Ja laivalla oli tosiaan ihan täyttä!

Kommentoi