Päivän positiiviset

Tänään olen ollut tooosi hyvällä tuulella(eikä kello ole kuin vasta 12.59). Ehkä asiaan on vaikuttanut lisääntyvä valon määrä, ja ehkä myös se, että sain aamulla hoidettua useamman paperihomman, jotka ovat roikkuneet ikävästi. Voittajafiilis! Myös paljon muuta mukavaa on nyt mielessä, joten ajattelin listata päivän positiivisia juttuja alle 🙂 Ehkä tämä piristää jokun teidänkin päivää 🙂 Positiivisuus lisää positiivisuutta!

P1061964b.jpg

– tänään leivotaan taas jotain hyvää ja suklaista (of course)! Leipominen on vaan niin rentouttavaa, ja siitä tulee kotoinen olo. Lopputuloksen näette mahdollisesti huomenna blogissa. 

– uudenvuoden hyvinvointi-teemani on ottanut tuulta alleen jo nyt, ja olen suunnitellut helmikuulle reissun tapaamaan rakkaita ystäviä! Ah, omaa aikaa sekä tyttöjen ilta naurun, hyvän ruuan ja juoman parissa! En malta odottaa! Ihan liian harvoin ehdimme nähdä, vaikka mielessä ovat usein. Ystäviin yritän panostaa tänä vuonna enemmän! Ystävät ovat niin tärkeitä!PC231502b.jpg

– bongasin Prismasta taaperolle Vikingin talvikengät -70%! Mikä huippulöytö! Taaperon Kuomat alkavat olla vähän liian napakat, ja uusien talvikenkien hankinta on ollut mielessä. Vikingin kenkiä on kovasti kehuttu, ja merkin välikausilenkkarit ovat meillä olleet toimivat.

– taaperon sanavarasto laajenee koko ajan, ja hän hauskuttaa meitä päivittäin uusilla jutuillaan. Tänään hän hihkaisi ” nam nam” Prisman karkkihyllyn kohdalla 😀 Ilmeisesti tulee äitiinsä, kun karkkihyllyn antimet on tiedossa. Onneksi hän ei vielä osaa pyytää kaupasta mitään, joten karkkihyllyn ohittaminen ei tuottanut ongelmaa. Toinen hilpeyttä herättävä lausahdus oli, kun vein taaperoa päiväunille, jolloin hän peiteltäessä totesi, että ”ei hätää” <3 Olen iltaisin sanonut hänelle hyvien öiden toivotuksen lomassa, ettei hänellä ole hätää, vaan äiti ja iskä ovat viereisessä huoneessa, ja että hän voi nukkua rauhassa. Ilmeisesti ”ei hätää” on jäänyt hänelle mieleen 🙂 Suloista!

– no ne tulevat treffit tietenkin ilostuttaa edelleen! Pieni juttu, mutta hyvä mieli pitkäksi aikaa 🙂 Treffien voimalla porskutan läpi ensi viikon väsymyksen ja kiireen! P1061945b.jpg

Mikä on ilostuttanut tänään sun päivää? Mitä kivoja juttuja sulla on tiedossa tulevaisuudessa? Jaa ihmeessä sun päivän positiivisia kommenttiboksiin!

Suloista sunnuntaita!

Kommentit (2)
  1. NelliKochanie
    8.1.2017, 15:56

    Ihana toi ”ei hätää” <3 Nämä pikku hiljaa puhumaan oppivat taaperot ovat vaan niin liikkiksen suloisia. Meillä Luka oli eilen nukkumassa päikkäreitä ja yleensä nukutan hänet niin, että makoilen itse sängyssä siihen asti että taapero nukahtaa ja hiippailen sitten pois. Kun poika heräsi, alkoi itkuhälyttimestä kuulua ”äiti, nie ma”, tuo siis puolaa ja tarkoittaa ”ei ole”. Oli siis herännyt ja huomannut ettei äiti olekaan enää siellä missä vielä nukahtaessa oli ollut ja niin suloisesti siellä äitiä etsi :’) <3

  2. Oi miten ihana postaus! 🙂 Toi ”ei hätää” kuulosti niiiin liikkikseltä. 😀 Ja se on totta että millonkaan ei oo samanlainen voittajafiilis kun sillon kun saa hoidettua inhottavia paperijuttuja pois alta. Huh!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *