Persikkainen kesämeikki korealaisella kosmetiikalla

Kaupallinen yhteistyö: Oletkaunis.fi

Olenko ainoa, vai onko sinustakin pehmeä persikka kesän must-have meikkisävy? Minusta se on ihana! Vaikka en ole innokas auringonpalvoja, vaan ennemminkin välttelen aurikoa, niin persikkainen hehkuva meikki näyttää upealta päivettyneellä iholla. Päivetyksen saa onneksi aikaan ilman aurinkoakin, ja persikkaiset sävyt toimivat vaaleallakin iholla. Pääsin testaamaan muutamaa uutta korealaista värikosmetiikasta tunnettua merkkiä yhteistyössä kotimaisen Oletkaunis.fi-*verkkokaupan kanssa. Tässä helppo persikkainen kesämeikki korealaisella kosmetiikalla tehtynä. Miltä näyttää?

Meikki kpop staran tyyliin

Bbia on supersuosittu korealainen tuotemerkki, joka on erikoistunut upeaan värikosmetiikkaan. Merkin laadukkailla meikeillä saavutat sekä luonnollisen hehkuvan, että näyttävämmänkin iltameikin. Nimi Bbia tulee sanoista Blooming Beauty in Online Ocean, jolla viitataan merkin alkuperäiseen toimintaan ja myyntiin netissä. Otin testiin BBIAn Final Shadow Palette Kpop Star* -luomiväripaletin, jonka nimi Kpop Star eli korealainen popstara toimi meikkini inspiraationa. Paletti sisältää pehmeitä ja hempeitä mattasävyjä ja kauniita glittersävyjä, joilla saa luotua ihanan utuisen mutta hohtavan silmämeikin. Korealaisessa meikkirutiinissa korostetaan luonnollisuutta ja nuorekkuutta.

Eglips tuo markkinoille upeaa, trendikästä korealaista värikosmetiikkaa. Tämä vuonna 2007 perustettu brändi on tunnettu erityisesti innovatiivisista ja laadukkaista huuliväreistään, joilla luot K-poptähtien inspiroiman huulimeikin. Korealainen huulimeikkitrendi on tehdä huulista joko lasimaisen kiiltävät tai samettisen pehmeät. Huulipunaa laitetaan maltillisesti, ja siten, että huulten reunat jätetään punaamatta. Minusta oli superhauskaa päästä testaamaan täysin uudenlaista tapaa punata huulet. Valikoin testattavaksi niin ikään korealaisen värikosmetiikkamerkin Eglipsin tuotteista samettisen Velvet Fit Tint -huulisävytteen* sävyssä Peach cheese sekä lasimaisen kuullon lupaavan vesipohjaisen Eglips Water Glaze Tint*-huulikiillon sävyssä Juicy Apricot. Halusin valita koralliin tai persikkaan vivahtavat sävyt viimeistelemaan meikkini. Huulilleni päätyi tällä kertaa hauskan nimen omaava sävy peach cheese. En tiedä, mihin tuolla persikkaisella juustolla viitataan, mutta ainakin nimi laittaa hymyilemään.

Koostumukseltaan Velvet Fit Tint on ihanan samettinen ja huomaamaton. Tuote todellakin tuntuu ja näyttää samettisen mattaiselta. Tuntuma huulilla on miellyttävä. Se levittyy kuin unelma ja on myös helppo häivyttää huulten ulkoreunoja kohti. Omat meikkitaitoni eivät yllä ihan käyttämäni mallikuvan taideteokseen, mutta olin itse tosi tyytyväinen hillittyyn lopputulokseen. Mallikuvan pääset kurkkaamaan instan puolelta, josta löytyy myös videomateriaalia meikkini teosta.

Tämä oli ainoa meikkikuva, jonka kelpuutin tähän postaukseen. En ole tähänkään oikein tyytyväinen, mutta joskus on mentävä niillä mitä on tarjolla.

Mitä tykkäät, iskeekö persikkainen kesämeikki korealaisella kosmetiikalla tehtynä? Tykkäätkö hempeistä persikan sävyistä? Itse ihastuin näihin sävyihin, ja uskon että tämä setti tulee olemaan kovassa käytössä tänä kesänä.

Mikä on sun kesäsävy meikissä?

Iloa uuteen viikkoon!

Lue myös: Keväinen meikki L.A. Girl tuotteilla

*mainoslinkkejä

kauneus meikki
Kommentit (2)
  1. Hyvältä näyttää! Itselläni on samaa sävyä. Pitäisi ”uskaltaa” käyttää enemmän. 😊

    Minna

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *