Suhteellista podcast – tarinaa Tinderistä

Suhteellista podcastin myötä blogikin saa uuden postaussarjan. Haluan aina vinkata keskiviikkoisin ilmestyvästä uudesta podcast-jaksosta, ja jatkaa keskustelua päivän aiheesta täällä blogin puolella. Tämän keskiviikon jakson aiheena on ihastusta ja vihastusta herättävä deittisovellus Tinder.

Tinder valikoitui yhdeksi podcastin aiheeksi osittain siksi, että itselläni ei ole siitä kokemusta, kun taas Hannalla on. Podia suunnitellessamme olimme heti yksimielisiä, että Tinder on yksi kiinnostavimmista ihmissuhteisiin liittyvistä ajankohtaisista ilmiöistä. Pakahdun uteliaisuudesta kuulla, minkälainen paikka se Tinder oikein on, ja minkälaisia matchejä sieltä on tullut. Koska olen itse loputtoman piiiitkässä parisuhteessa, niin viimeisen 19 vuoden aikana tulleet uudet deittisovellukset ja muut deittailun ajankohtaiset ilmiöt kiehtovat minua. Omasta deittailusta on niin kauan, ja kaikki on muuttunut niin paljon! Voisipa jopa sanoa, että koen jonkinlaista FOMOa, kun en tiedä, mistä puhutaan ja mitä tapahtuu.

Niin hassulta kuin se kuulostaakin, niin joskus olen miettinyt, että minkälaista olisi, jos olisi profiili Tinderissä. Kiinnostuisiko kukaan, tai saisinko matchejä? Sinkkuna oman markkina-arvon testaaminen onnistuu niin baaritiskillä kuin Tinderissä, mutta parisuhteelliset ovat autuaan tietämättömiä omasta markkina-arvostaan. Ja ehkä ihan hyvä niin. Jos on onnellinen parisuhteessaan, niin ei kai sitä kannatakaan huudella vieraisiin pöytiin, edes testimielessä.

Tänään julkaistavassa jaksossa juttelemme siis Hannan kanssa Tinderistä, omasta markkina-arvosta sekä vähän niistä kuumottavista Tinder-kokemuksistakin. Tiesitkö, että Tinderissä käyttäjillä on shakin pelaamisestakin tunnettu elo luku, joka vaikuttaa tinderin käyttöösi? Tosi kiinnostavaa keskustelua on siis luvassa! Kannattaa käydä kuuntelemassa. Ja koska Tinder-tarinat kiinnostavat aina, niin kerro ihmeessä omat parhaimmat tai pahimmat Tinder-kokemuksesi joko tämän postauksen kommenttikenttään, tai sitten Suhteellista podin instagramiin.

Tinder on ilmiönä todella kiinnostava. Sinkut rakastavat ja vihaavat Tinderiä. Liittyvät sinne toiveikkaana, ja sitten poistavat profiilinsa vain liittyäkseen myöhemmin uudestaan. Moni hakee varmaankin vain kevyitä juttuja, mutta lähipiirin kokemukset kertovat, että kyllä sieltä ihan oikeasti voi löytää myös rakkaudenkin. Ja jos ei sitä, niin ainakin paljon uskomattomia kokemuksia niin hyvässä kuin pahassa 😀

Oletko sinä käyttänyt Tinderiä?

Kivaa keskiviikkoa!

Lue myös: Suhteellista podcast alkaa! ja Kun kumppanisi ei ole sitä, mitä luulit

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *