Syysasu – mustaa ja punaista

Vaatekaapista alkaa valikoitumaan päälle tummempia värejä. Se on syksy nyt. Lauantaina minulla oli päällä Neulomon Ballo-tunika kauniissa marsalanpunainsessa sävyssä. Tämä musta-punainen syysasu on Neulomon kanssa tehdyn yhteistyön viimeinen asu. Haikein mielin saatan päätökseen yhden mielekkäimmistä yhteistöistä. Neulomo on ollut iso ja mielekäs osa blogia jo monta vuotta. Mutta kun ovia sulkeutuu, niin on tilaa avata uusia.

Mustaa ja punaista

Olen kesän liihotellut laventelissa ja muissa vaaleissa sävyissä, ja nyt on aika ottaa käyttöön voimakkaammat ja tummemmat sävyt. Syksyllä menen tummaan moodiin sekä mielen että vaatetuksen puolesta. Syksy on silti ehkä paras vuodenaika pukeutumisen osalta. Ei ole liian kuuma, mutta ei toisaalta liian kylmäkään. Punainen sellaisena kuin se tässä asussa esiintyy, ei ole kuulunut aikaisemmin syksyn väreihini, mutta tämän yhteistyön myötä pääsin kokeilemaan, miten murrettu punainen, tai punamulta, istuu tyyliini.

Tässä asussa minulla on tutut ja turvalliset kiiltäväpintaiset mustat leggingsit, jotka ovat ahkerasti käytössä aina syksystä talveen. Keväisin ja kesäisin näitä tulee käytettyä vähemmän, mutta syksyisin laitan rokahtavamman vaihteen päälle. Leggingsit ovat elloksen plussapuolelta. Jalassa on superedulliset maiharit H&M:ltä. Ostin nämä vähän kiireessä yksiä Kanto designin kuvauksia varten, mutta ne ovatkin osoittautuneet varsin hyviksi jalassa.

Ballo-tunika on minulle jo tuttu malli viime keväältä, jolloin testasin tätä sinisessä sävyssä. Lempitunikamallini on edelleen Marika, mutta Ballo on noussut myös mieleiseksi malliksi. Toisin kuin suoranmallinen Marika, antaa Ballo illuusion siitä, että minulla olisi vyötärö. Varsin imarteleva ja leikittelevä malli on siis kyseessä. Ballo nimensä mukaisesti muodostaa pallomaisen muodon.

Kuvissa vilahtaa myös kesällä hankittu Noisy Mayn bikertakki. Kesällä en sitä vielä paljoa ole käyttänyt, mutta nyt viilenneissä säissä se on kiva vetää päälle. Etsin pitkään sopivan mallista bikertakkia (joka ei muuten ollut helppo homma plussakokoiselle), ja vähän vahingossa se sitten löytyi Sokoksen alennusmyynneistä. Hattu on samaisiin Kanto designin kuvauksiin hankittu asuste. Tykkään käyttää tätä kuvissa, mutta en vieläkään oikein osaa pitää sitä missään ”julkisilla paikoilla”. 😀

Blogi täytti 5 vuotta!

Olen kaikessa hässäkässä unohtanut, että blogini täytti muutama päivä sitten viisi vuotta. Tosin aikaa ja energiaa ei ole blogille viime aikoina riittänyt entiseen tapaan, joten unohdus lienee ihan ymmärrettävää. Haluan kuitenkin juhlistaa blogiani jollain tavalla. Yleensä olen julkaissut ajatuksiani blogista tai bloggaamisesta. Muisteluita menneiltä vuosilta. Yleensä mukana on ollut myös arvonta.

Arvonnan haluaisin tänäkin vuonna järjestää. Minulla on mielessä yksi tietty juttu, mutta voisin kysyä myös teiltä rakkailta lukijoilta, että onko teillä toiveita arvonnan suhteen. Kommenttiboksiin voi siis kertoa, että millaisesta arvonnasta tai juhlinnasta innostuisit.

Kuvat: Hanna

Mitä sanot asusta? Onko punainen liian joulunpunainen?

Kuvissa punainen näyttää omaan silmään hieman jouluisemmalta kuin mitä se oikeasti on. Tykkäsin tästä asusta, ja Hanna innoistui myös kehumaan sitä kovasti. 🙂

Mukavaa viikkoa! Joko olet kaivanut syysvaatteet ja -värit käyttöön?

Lue myös: Päällä Neulomon Ballo-tunika ja Minnean muruja on 4-vuotias

 

*tunika saatu

muoti paivan-tyyli
Kommentit (1)
  1. Irene Mirjami
    28.9.2021, 10:02

    Hyvin sopii sulle tämäkin väri. Kaunis punainen syksyyn,ei ollenkaan jouluinen,wautsi asu 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *