Tämä sarja saa haikailemaan rakkauslomalle Italiaan!

Ah, olen tempautunut keskelle Italian paahteista kesää, jossa meri on kirkkaan turkoosi, rantakahvilassa soi 80-luvulta vaikutteita saanut kevyt italialainen pop, ja jossa elo tuntuu huolettomalta. Katsoin muutamassa päivässä läpi Netflixin uuttussarjan Summertime (suom. Kolme metriä taivaan yllä). Samalla, kun popitan Spotifysta sarjan soundtrackiä kolmatta päivää, haaveilen rakkauslomasta Italiassa.

Huomasin kyllä tämän sarjan jo huhtikuussa, kun se julkaistiin Netflixissä, mutta jostain syystä pidin sitä nuortensarjana, enkä osannut tarttua siihen. Ajattelin, etten osaa samaistua nuorten elämään tai teinidraamaan. Voi, kuinka väärässä olinkaan! Summertime on täydellinen kesäfiilistelysarja! Rakkaus on teemana niin universaali, ettei se katso ikää.

Sarjan lähtökohdat ovat aika perinteiset. On kaveriporukka, joka fiilistelee kouluvuoden päättymistä ja kesän alkamista. Elämä on vielä aivan auki. Suurimmat huolet liityvät itsensä löytämiseen ja siihen, vastaako ihastuksen kohde omiin tunteisiin. Kesäiset bileet tuovat kaksi hyvin eri lähtökohdista tulevaa nuorta yhteen. Heidän välillään on automaattisesti kemiaa, mutta voiko suhde toimia erilaisuudesta huolimatta? Summertime perustuu  Federico Moccian kirjaan Tre metri sopra il cielo. Sarja on upeasti kuvattu, ja musiikki valittu kuvaamaan tunnelmaa täydellisesti. Sarja kannattaa katsoa jo ihan musiikin ja upeiden rantamaisemien takia! Itse ainakin pääsin niin sisälle sykkivään italialaiseen rantaelämään, että tekee mieli varata välittömästi rakkausloma johonkin Italialaiseen rantakaupunkiin, ja ostaa neonvärinen uimapuku. Leikkiä, että on taas 19-vuotias, vastarakastunut, ja maailmassa on vain minä ja hän. Kävellä rantabulevardia, ja pulahtaa spontaanisti yöuinnille.

Joko olet sarjan katsonut? Löytyykö muita faneja? Huomasin juuri, että sarjasta on tulossa 2.kausi! Jes!

Tunnelmallista torstaita!

Lue myös: Valeria on kuin moderni espanjalainen Sex and the city

Kommentit (2)
  1. Ahh, tämän kirjaan ensiviikolle katsottavaksi. Suunnitelmissä on etätyöskennellä kesämökiltä käsin ja säätiedotus lupailee sadetta.

    1. Pahoittelut tosi myöhäisestä vastauksesta! Toivottavasti sarja oli kiinnostava 🙂 Tää on just sopivaa katsottavaa mökille ja sadepäiville!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *