Testissä Oriflamen tahraamattomat huulipunat

Tällä viikolla vietetään blogissa ja instassa kauneusviikkoa. Voit siis varautua, että tämä viikko sisältää kaikenlaista kivaa kauneuteen ja itsensä hellimiseen liittyvää. Näin maanantain kunniaksi otetaan testiin Oriflamen uutuushuulipunat, jotka lupaavat pysyvyyttä ja tahraamattomuutta. Kuulostaa täydelliseltä, eikö? Sain testiin kaikki 14 sävyä. Jos siis olet etsinyt huulipunaa, joka ei tahraa, ja joka sopisi maskin alle, niin jatka lukemista.

Tahraamattomat huulipunat kauniissa sävyissä

Voit kuvitella, miten innoissani huulipunafani minussa oli, kun sain testiini 14 uutta huulipunaa! Testasin läpi kaikki 14 sävyä Oriflamen uusista The ONE Colour Unlimited Ultra Fix -huulipunista. Tuote lupaa kauniin mattaisen lopputuloksen, joka pysyy eikä sotke. Löysin upeista sävyistä nopeasti suosikkini. Tykästyin näin talven pimeydessä tummempiin sävyihin, kuten huulissani kuvassa näkyvä Burgundy:iin sekä sävyihin nimeltään Rasberry sekä Red. Kaikista vaaleimmat sävyt eivät omaan punakkaan ihonväriini oikein sovellu, mutta esimerkiksi raikas Coral näyttää varmasti kesällä kivalta.

Tuotteen ohjeissa kerrottiin, että huulipunan levityksen jälkeen tulisi odotella noin 10 minuuttia, ja sen jälkeen tuote on lukittunut paikalleen, eikä jätä jälkeä esimerkiksi poskelle suudellessa, tai lasista juodessa. Otin asian tietenkin heti testiin, ja väite piti kyllä paikkansa. Jos tuotetta oli levittänyt vähän runsaammalla kädellä, niin silloin lasin reinaan jäi pieni jälki. Liian suurta kerrosta ei siis kannata laittaa. Plussaa huulipunat saavat helposti levitettävästä mallista.

Oriflame vs muut mattapunat

Näin maskiaikana olen testaillut muutaman muunkin merkin mattapunia, jotka lupaavat pitkää kestoa sekä tahraamattomuutta. Moni on osoittautunut hieman huonoiksi, eikä kestävyys yleensä ole ollut hehkutuksen arvoinen. Hehkutettu Maybellinen Superstay Matte Ink* on vielä testaamatta. Yksi puna on kuitenkin tehnyt sen, minkä lupaa. Kyseessä on essencen Stay 8H Matte Liquid Lipstick*.

Essencen puna todellakin pysyy koko työpäivän huulilla, vaikka söisi lounasta ja käyttäisi maskia (lasta päiväkotiin viedessä, ja sieltä hakiessa). Oriflamen huulipunan kesto ei ole ihan yhtä pitkä kuin essencen, mutta yksi suuri etu Oriflamen huulipunissa on. Nimittäin essencen Stay 8H Matte-punat paitsi tuntuvat huulilla aika kuivilta, niin myös kuivattavat huulia aika paljon. Eivät siis ole miellyttävin valinta päivittäiseen käyttöön. Oriflame tuntuu huulilla ehdottomasti miellyttävämmältä.

Onko Oriflamen huulipunat sulle tuttuja? Entä oletko löytänyt hyvän huulipunan, joka sopisi maskin alle? Jaa parhaat vinkkisi kommenttiboxissa!

Kuten ehkä arvata saattaa, niin huominen joulukalenteriluukku jatkaa kauneusteemalla.

Iloa uuteen viikkoosi!

Lue myös: Testissä: essence This Is Me me meikit ja Joulukalenteri maaliskuussa – 24 huulipunaa

 

*Oriflamen ja essencen tuotteet saatu

kauneus meikki
Kommentit (1)
  1. Näyttävätpä herkullisen värisiltä.Varsinkin ekan kuvan takarivissä tuo suorastaaan rivonpunainen houkuttelee kirkkaanpunaisen huulipunan ystävää!
    Olen joskus vuosia sitten käyttänyt Oriflamen huulipunia ja muistaakseni joku niistä oli oikein kestävä ja muutenkin miellytävä käyttää, pitää laittaa korvan taa nämä!
    Itse käytän tällä hetkellä (jo vuosia!) MaxFactorin Lipfinityä, joka suoraansanoen on joskus LIIANKIN kestävä…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *