Twistbe Box on luonnonkosmetiikan ihonhoitoboxi (+ alekoodi)

Kaupallinen yhteistyö: Twistbe

Siitä alkaakin olla aivan liian kauan, kun viimeksi pääsin availemaan kauneusboxia. Pääsin yhteistyössä kotimaisen Twistben* kanssa testaamaan heidän uuden uutukaista ihonhoitoboxiaan nimelltään Twistbe Box*, johon on valittu kuusi talven kuivattaman ihon pelastajaa eli tehokosteuttavaa tuotetta. Postauksen lopusta löytyy alekoodi boxista kiinostuneille.

Twistbe on ihonhoidon asiantuntija

Nimenä Twistbe on minulle tuttu, ja somessa olen siihen törmännyt. En kuitenkaan ole aikaisemmin perehtynyt tähän kotimaiseen luonnonkosmetiikkaan keskittyvään verkkokauppaan, jossa painotuksena on ihonhoito. Nyt olikin siis jo korkea aika tutustua! Twistben konsepti on ainutlaatuinen, sillä he eivät vain myy kosmetiikkaa. Omien sanojensa mukaan he haluavat toimia ihonhoidon asiantuntijoina, jotta kuluttajan (kuten minun) ei tarvitse. Kosmetiikkaa on niin paljon tarjolla, ja ainesosia pökerryttävän suuri määrä. Tämmöinen tavallinen tallaaja ei ymmärrä purkkien kylkiin kirjoitetuista ainesosista juurikaan mitään. Arvostankin sitä, että saan asiantuntevaa palvelua ja apua oikeanlaisten tuotteiden valinnassa.

Sain testiini tällä hetkellä hyvinkin ajankohtaisen Twistbe boxin*, joka sisältää kuusi tarkasti valikoitua ihonhoidon tuotetta talven kuivattamalle iholle. Yksi tuotteista on kotimainen uutuus! Minusta tuntuu, että tämä talvi on koetellut ihoani jotenkin erityisen kovakouraisesti, ja esimerkiksi hiuspohjan iho on erityisen kuiva ja kiristelevä. Kaikki apu tulee siis tarpeeseen!

Twistbe Box on luonnonkosmetiikan Beauty Box

Talvella lähes jokaisen iho kaipaa extrakosteutusta ja huolenpitoa pysyäkseen elinvoimaisena ja kimmoisana. Siksi ensimmäisen myyntiin tulevan ihonhoitosetin teemana on tehokosteutus.

Se on kaikille ihotyypeille sopiva syväkosteuttava, monipuolinen täsmäboxi, joka täydentää ihonhoitorutiiniasi vastaamaan talven haasteisiin.

Innoissani kurkkasin tietenkin heti boxin sisälle. Ensimmäisenä minua vastaan tuli huolellisesti koottu lista boxin tuotteista ja niiden käyttöohjeet. Minusta kauneusboxeissa on tärkeää, että tuotteet ja niiden käyttö esitellään hyvin. Ei riitä, että ne on valittu ajatuksella. Niitä täytyy osata myös käyttää. Boxin ostajat saavat lisäksi pääsyn videotutoriaaleihin, joissa Twistben perustajat Kati ja Veera esittelevät tuotteet ja antavat parhaat vinkit niiden käyttöön.

Jotta yllätys säilyisi myös muille boxin ostaville, en tässä saa paljastaa boxin sisältöä. Sen verran voin kertoa, että olin boxin tuotteisiin hyvin tyytyväinen. Ja se on aika paljon sanottu nirsolta kosmetiikankuluttajalta. Olen usein vähän epäileväinen uusia merkkejä kohtaan, ja pidän helposti kiinni tottumuksistani. Tämän boxin merkit olivat kaikki entuudestaan tuttuja ja tuotteista moni sellaisia, joita olen halunnut testata. Varsinainen täysosuma tämä boxi!

Tehokosteutusta kuivalle iholleen kaipaavan kannattaa olla nopea, sillä Twistbe Boxia* on vain rajoitettu määrä ja sitä myydään vain aikavälillä 28. – 31.1.2021. Boxin hinta on normaalisti 79 euroa. Koodilla MINNEANBOX saat 100 euron arvoisen boxin alennettuun hintaan 59 euroa.

Oletko sinä kokeillut Twistben palveluita? Entä mitkä tuotteet sulla on käytössä talven kuivattamalle iholle?

Iloista torstaita!

Lue myös: Testissä ekologiset weDo hiustuotteet

*mainoslinkkejä

kauneus iho
Kommentit (5)
 1. Juuri mietin, että mitä tuotteita pitäisi ostaa, kun iho on niin huonossa kunnossa talven vaihtelevien kelien vuoksi. Kiitos tästä postauksesta ja alekoodista! Laitoin tilaukseen!

 2. Et ole aiemmin perehtynyt, mutta nyt kun ilmasiksi sait niin perehdyit. Joo EN TILAA!

  1. Kiitos kommentistasi.
   Niinhän se monesti menee, että yhteistyön myötä pääsee kokeilemaan uusia juttuja, joihin ei ole aikaisemmin syystä tai toisesta perehtynyt. Ihan luonnolista ja varsin inspiroivaa. Ikävää, jos pahoitit mielesi, että kyseessä on kaupallinen yhteistyö.

   Ja ei tietenkään ole pakko tilata. Postauksen tarkoitus on antaa ideoita ja vinkkejä niitä kaipaaville. Jos sinulla on kuiva iho, johon etsit oikeanlaisia tuotteita, niin varmasti löydät myös jotain muuta kautta sopivat tuotteet 🙂 Mukavaa kevättä!

   1. Miksi noissa kuvissa on vaan pakkausmateriaalia, mutta itse tuotteita ei esitellä mitenkään? Tuskin ees oot kokeillut, vaan ”tosi hyviä on!!” ja otetaan paperi ja pahvikääröstä kuvat. Olisit nyt edes kuvannut tuotteet etkä pahvia ja paperia 😁

    1. Hei taas Satu,
     Kiva, että postaus herättää ajatuksia.
     Kuten tuossa tekstissä kerroinkin, niin en saa vielä paljastaa boxin tuotteita, sillä Twistbe:ltä pyysivät pitämään tuotteet yllätyksenä boxin ostajia ajatellen. Tämä pyyntö toi kuvaamiseen rajoitteita. Olisi ollut mahtavaa päästä näyttämään jo boxin sisältö. Lupaan sen tehdä instan puolella, kun boxit on lähetetty tilaajille, ja tuotteet saa viimein paljastaa.

     Totta on, etten ole vielä tuotteita testannut, mutta luin mukana tulevan infolehtisen, jossa tuotteista kerrottiin. Sen perusteella osaan sanoa, että tuotteet kuulostavat loistavilta, ja sellaisilta, joita haluan testata. Osa tuotteista oli minulle somesta jo tuttuja, vaikka itse niitä en ollutkaan aikaisemmin testannut. Aloitan testaamisen viikonloppuna, kun ehdin tuotteiden käyttöön ajatuksella perehtyä.

     Toivottavasti tämä vastasi kysymyksiisi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *