Vuoden luetuimmat postaukset!

Vuosi vaihtuu, ja on aika kurkata, mitä postaukset kiinnostivat teitä lukijoita eniten vuonna 2018. Itse käyn tasaisin väliajoin katsomassa, mitkä postaukset ovat luetuimpia, jotta tiedän, minkälaista sisältöä tykkäätte lukea. Kiinnostaako sinua tietää, mitkä jutut ovat luetuimpia?

Kymmenessä luetuimmassa postauksessa näkyy aika hyvin se koko kirjo, josta tykkään kirjoittaa, mutta vuoden suosituin postaus on hieman yllättävä, vai mitä sanot? 

bette-box-kesakuu.jpg

helppomansikkaherkku.jpg

Vuoden 10 luetuinta postausta olivat:

1. The Affair – 4.kausi on täällä!

2. Päivän asu – hoikentava mekko

3. Testissä: silmänympärysvoide alle 3 eurolla!

4. Konttiravintola Morton – herkkuja kaikille aisteille!

5. Bette Box – kesäkuu 2018

6. Mehevä raparperi-omenapiirakka

7. Edullinen culottes-vinkki!

8. 6 x joulukalenteri kosmetiikan ystävälle

9. Helppo kesäinen jälkiruoka

10. Voi Lindex, minkä teit!

junarose-trikoomekko.jpg

morton-burgeri.jpg

The Affair-sarjan neläs kausi on kiinnostanut valtavasti jo heti huhtikuisesta julkaisustaan lähtien. Neljäs kausi näytettiin maikkarilla nyt joulun aikaan, ja tämä lisäsi kiinnostusta postausta kohtaan arvatenkin vielä lisää. Tuossa postauksessa en ollut vielä kautta ehtinyt katsoa, mutta näin jäkikäteen voin todeta, että kausi oli jännittävä ja piti otteesaan loppuun saakka. Suosittelen! Nyt tietenkin odottelen innolla viidettä ja viimeistä kautta, jonka on tarkoitus tulla ulos vuoden 2019 aikana. 

On mukava nähdä, että jutut muodista, hyvästä ruuasta sekä kosmetiikasta kiinnostavat. Vaikka kirjoitankin aina oma kiinnostus ja innostus edellä, on mielenkiintoista tietää, mikä tuo teitä lukijoita tänne blogiin. Lupaan, että myös ensi vuonna inspiroin teitä asuillani, kosmetiikkatestailuillani sekä helpoilla ruokaohjeilla. Otan vastaan myös toiveita postausaiheista. Yksi aikaisemmin esitetty postaustoive on vielä toteuttamatta, joten se on listallani keväälle.

Oletko jo lukenut nämä vuoden suosituimmat? Kuulisin erittäin mielelläni, mikä oli sun suosikkipostaus tältä vuodelta?

Mitä mainiointa vuoden viimeistä päivää ja iloista vuoden vaihtumisen juhlintaa, mikäli sitä harrastatte! Palaillaan ensi vuonna!

Kommentit (2)
  1. Mä listasin myös juuri oman blogini luetuimmat! Listan ensimmäinen on myös tavallaan yllättävä ja mietinkin pitäisikö ryhtyä pitämään seksiblogia, koska sillä pomppaisi varmaan hyvinkin suosituksi. :’D

    Pääset kurkkaamaan suosituimmat täältä:
    https://naissanelioissa.wordpress.com/2018/12/31/vuoden-2018-suosituimmat/

    1. Pitääpä käydä kurkkaamassa! Ja seksihän myy varmasti 😉 Ei muuta, kun uutta seksiblogia tulille 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *