Yllättävä treffi-ilta ja yksi ihana mekko

Vieläkin hymyilyttää, kun ajattelen lauantaita. Viime aikoina on saanut hymyn aiheita hakemalla hakea. Viikonloppuna tapahtui kuitenkin jotain odottamatonta ja ihanaa. Lapsen ystävän vanhempi kysyi, haluaisiko lapsi mennä heille yökylään. Lapseni olisi hyvin innokas yökyläilijä, jos vaan yökyläpaikkoja olisi, joten tiesin, että haluaa ehdottomasti mennä. Ja niimpä saimme mieheni kanssa harvinaisen tilaisuuden olla lauantai-ilta ja -yö kahdestaan kotona. Tänään aiheena onkin tämä yllättävä treffi-ilta ja yksi ihana mekko. 

Kuin lahjan olisi saanut

Lapsen ystävän vanhemmalla oli varmasti enemmän mielessä se, että lapsista olisi kivaa ja jännittävää viettää ilta ja yö yhdessä yökyläilyn merkeissä. Silti itsestäni tuntui kuin he olisivat antaneet lahjan meille. Kuten olen varmasti kyllästymiseen asti valittanut, ei meillä ole tukiverkkoja lähellä. Toki siihen on tottunut, ettei lasta voi heittää hetkeksi mummolaan tai serkun luo viikonlopuksi. Ei ole läheisiä aikuisia, jotka nappaisivat lapsen mukaan joskus päiväkodista, tai veisivät puistoon leikkimään. Siihen on tottunut, että on kaksi vanhempaa, ja niillä on pärjättävä. Silti varsinkin kuormittavissa ajanjaksoissa toivoisi, että ei olisi ihan niin 24/7 sidottu lapseen. Että hänellä olisi myös muita läheisiä aikuisia mukana elämässä säännöllisesti. Että parisuhteelle jäisi enemmän aikaa.

Ehkä siksi tämä harvinainen yökyläily tuntui niin hienolta. Sekä lapsesta että meistä vanhemmista, jotka saivat kahdenkeskistä aikaa. Viime lauantaina sain miehen houkuteltua elokuviin, ja kävimme katsomassa uusimman Bondin. Olin jopa hieman yllättynyt, että mies suostui elokuviin kanssani. Hän on supervalikoiva elokuvien suhteen, eikä yleensä halua leffaan, ellei ole varma, että tulee elokuvasta pitämään 😀 Ilta oli ihana, leffa oli hyvä ja elämä tuntui hetken aika kevyeltä. Tuntui erikoiselta ja jännittävältä kulkea illalla käsi kädessä kahdestaan läpi pimeän keskustan. En muista koska viimeksi. Lauantain voimalla jaksaa paahtaa läpi tämän viikon töiden, pimeiden aamujen, kylmenevien päivien ja asunnon vallaneen pakkauskaaoksen.

Puuvillahtehtaan Tilda-mekko

Nämä kuvat eivät ole lauantailta, eikä kyseessä  ole treffiasu, mutta olisi hyvin voinut olla. Kuvat on otettu jo muutama viikko sitten, kun Hanna oli käymässä Jyväskylässä. Ihana pitkä mekko on kotimaisen Puuvillatehtaan Tilda-mekko. Puuvillatehdas halusi antaa minulle muutaman tuotteen tämän syksyn uutuustuotteista, ja tämä upea violettisävytteinen Afternoon flower-kuosi ihastutti heti. Minulla on koko XL, joka on aika tyköistuva. Voisin kuvitella, että koko XXL olisi ehkä ollut hieman väljempi, mutta kiva tämä on XL:näkin. Oli ihana päästä valitsemaan tuotteita Puuvillatehtaan valikoimista. Ihan uusi tuttavuus ei ole kyseessä, sillä vaatekaapistani löytyy yksi merinovillaneule. Neule on pysynyt useamman vuoden hyvänä, joten osasin odottaa laadukkaita tuotteita.

Afternoon flower-kuosi ja väritys on itselleni täysi kymppi. Varsinkin syksyisin olen mieltynyt murrettuihin violetin sävyihin. Iso ja maalauksellinen kukkakuvio on kuin suoraa taideteoksesta. Pohja on valosta riippuen harmaa tai lämpimämpään beigeen vivahtava. Yhdistin pitkän mekon rouheasti maihareihin. Mekon pituus on kiva. Se on pitkä, muttei liian pitkä. Kun katsoin mekkoa nettikaupassa, pelkäsin että kuvan malli on tosi pitkä, ja että mekko olisi itselleni ihan nilkkoihin saakka. Mukavana yllätyksenä tuli, että pituus istuu tämmöiselle 161 cm pätkällekin mainiosti.

Kuvat: Hanna

Kun tämä ihana mekko vilahti instan puolella, sain heti useammakin viestin ja kyselyn. Ilmeisesti hempeät violetit kukat ovat myös monen teidän mieleen, vai mitä sanot? Tykkäätkö asusta ja kuosista?

Lupailin instassa blogin synttäriarvontaa jo viikonlopuksi, mutta logistiikkaongelmien vuoksi en vielä päässytkään kuvaamaan arvonnan palkintoa. Mutta ehkä tällä viikolla onnistuu 😉 Hyvää kannattaa odottaa, vai miten sen meni?

Mukavaa uutta viikkoa! Mitä positiivista sun viikonloppuun kuului?

Lue myös: Mekko, joka kerää kehuja

*mekko saatu

muoti parisuhde paivan-tyyli
Kommentit (1)
  1. Nikhil Sharma
    4.10.2021, 12:04

    Write a Great article. You are such a Great blogger and your website is the inspiration for me to start a blog. This article is very helpful for us.
    cyber security course

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *