Hassuttele ja mielikuvittele, se on niin Wau!

Karvamatovauva kollaasi 2.jpg

Koska olet viimeksi hassutellut, oikein kunnolla mielikuvitellut ja päästänyt sisäisen lapsesi esiin?

Oletko ajatellut sen hyvää tekevää voimaa? Kerta kaikkiaan unohtaa järki, aikuisuus ja se onko jokin mahdollista tai sopivaa. Hiiteen voi heittää vakavuuden ja suhtautua samaan aikaan kaikella vakavuudella hassutteluun. Mietipä kuinka ihanaa on olla älytön ja kuitenkin käyttää koko elämäsi aikana kerryttämä järki ja valjastaa se hyvään ja hassuun. 

Pieni karvapallo, joka on Tanhupallon Karvamadon yllättäen ilmaantunut jälkeläinen, on iloa tuottava otus. Karvamatovauva on saapumisensa jälkeen alkanut elää omaa elämäänsä. Pistän luovuuteni likoon, mutta en tee sitä yksin. Luokkani oppilaat rakentavat, hoivaavat, opettavat ja ovat sitoutuneet tähän hommaan täydellä sydämellä. Luokkani muut aikuiset, rehtorit, opettajat ja muut oppilaat ovat täysillä mukana. Kaupunginjohtaja ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja harjoittelevat puheita nimiäisjuhliin, sillä onhan kummeilla tärkeä osuus nimeä annettaessa. 

Karvamatovauva on matkustanut, pissanut lattialle, oksentanut, opiskellut, leikkinyt, pelannut korttia ja kiukutellut. Lätkää katsoessa se oli vielä sen verran pöllämystynyt postimatkastaan, että se ei osannut olla harmissaan Suomen häviöstä.

Karvamatovauva kollaasi 1.jpg

Me kasvatamme pientä, päivitämme facesivua, suunnittelemme musiikkiesitystä ja animaatiota. Olemme sitoutuneet ohjaamaan pienen karvapallon elämää hänelle sopivaan suuntaan. Pieni on tyttö-poika ja syö kasviksia. Oppilaat ovat omalla päätöksellään hänen Kavereita. Hän on meidän ja vaikka me tiedämme hänen olevan eloton ja hänen kuuluisutensa jossain vaiheessa hiipuu, niin silti me elämme täysin rinnoin tässä hetkessä.

Jestas kuinka paljon hyvää mieltä ja iloa onkaan olleet viime päivät tulvillaan. Hassuttelu ja mielikuvittelu saa enemmän hyvää aikaan kuin järkeily ja otsa kurtussa asioiden pohtiminen. Suurella vakavuudella ja arvostuksella voi laittaa ihan hassuksi ja höperöidä oikein kunnolla. 

Hauskuutta päivääsi! 

Kommentit (2)
  1. Mä hassuttelen joskus ihan liikaakin…Tosin osaan olla asiallinenkin (ainakin vähän aika) 😀

    Viimeksi tanssin intiaanitanssia Prismassa, kun huomasin, että sain tavaran muualta halvemmalla kuin Prismasta olisin saanut! Siitä ilosta tuli päästettyä inkkarihuuto ja- tanssi. Se on noloa, kun huomaa ihmisten tuijottavan. Siinä sitä sitten kokoaa itsensä ja kävelee pois pää pystyssä, päästääkseen jumalattoman röhönaurun seuraavassa hyllyvälikössä. Minun mies ei enää ylläty juuri mistään ja kulkee yhä rinnallani siellä Prismassakin 😀

    1. Eläköön intiaanitanssi ja sinulla on todella hyvä mies.

      Nimimerkillä: Laulan kaupassa ja mieheni kuuntelee senkin mielellään. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *