Projekti- Robert

Oletko koskaan tehnyt itseään toteuttavaa ennustusta? Minä olen. Loin vuosia sitten projektin, jolle annoin nimeksi projekti- Robert. Ihmisiä nauratti ja minulta kysyttiin syytä valita juuri nimi Robert. Hitostako minä osaisin siihen vastata. Nimi tuli jostain ja pian se vakiinnutti paikkansa ja jäi pysyväksi.

Projektin tarkoituksena oli löytää parisuhde. Hyvä ja toimiva parisuhde on jokaiselle omanlainen ja helppo löytää, koska jokainen tietää mitä tahtoo ja millainen kumppani täyttää kaikki haaveet sekä unelmat. Aikuisena, eronneena sekä naisena tiedän kaiken rakkaudesta ja parisuhteista. Tätä vaikutelmaa todeksi todentaa keskustelut ystävien kanssa, jotka myös ovat rakkauden ammattilaisia, ainakin muutaman viinilasillisen jälkeen. Vakavaa pohdintaa, vähemmän viehättävää räkänaurua sekä lisää viiniä. Näiden toimintaohjeiden lisäksi sisältöä parisuhteen analysoimiseen tuottavat pimeät yksinäiset talvi-illat, yksin vietetyt juhlapyhät ja viides kesälomaviikko putkeen yksin vietettyjä aamuja.

Projektin alussa olin takuuvarma tahdostani ja vuotta myöhemmin hieman jo pohdin toisin. Kolmannen vuoden alkaessa olin jo vaihtaa projektin nimeä ja mietin vakavissani lesboksi ryhtymistä, ikisinkkuna pysymistä ja vähempäänkin parisuhteeseen tyytymistä. Projektia työstettiin työyhteisössä, ystävien kanssa ja jopa tuntemattomien kera. Projektin suurimpana toiminta-alustan oli nettideittimaailma.

Kukaan ei lienee tosissaan uskonut projekti- Robertin onnistumista.

Sain viestin. Tutkin profiilin kuvan miestä. ”Ota riski ja rakastu suomenruotsalaiseen”. Nauratti, sillä juuri suomenruotsalainen ei ollut missään vaiheessa kuulunut projektin sisältöön. Luinpa kuitenkin kohteliasta ja hyvin kirjoitettua viestiä, josta ilmeni se, että minun profiilini oli selvästi luettu tarkkaan ja ajatuksella. Mies oli allekirjoittanut viestinsä nimellä Robert.

En vielä uskonut tuolloin, että projekti- Robert oli päättynyt. En tiennyt, että olin vuosia aiemmin tehnyt onnistuneen itseään toteuttavan ennustuksen. Nyt uskon, sillä pappi siunaa tämän projektin tulevana syyskuuna.

Projekti opetti minulle enemmän itsestäni kuin miehistä, vaikka useaan tutustuinkin. Alussa olin kepeitä sanoja tuottava muka itsenäinen nainen, joka tietää mitä haluaa. Vuosien edetessä sisältö syveni, tahto ilmeni voimakkaammin ja ymmärrys omasta itsestä kasvoi. Oli oltava rehellinen, avoin ja sanoitettava ääneen sellaista, jonka oli vain pitänyt sisällä ja ehkä salaa kuiskannut tulematta kuitenkaan kuulluksi. Vastuu onnesta ja naiseuden toteutumisesta oli minulla itselläni, ei miehellä joka yritti minuun tutustua.

Kohdatessani Robertin, tulevan aviomieheni, olin onnellinen tuosta onnistuneesta projektiajasta. Se oli ollut tarpeen, jotta kykenin astumaan tähän suhteeseen minuna ja ottamaan vastaan mieheni, joka on oma itsensä. Me olemme kotona.

Projekti- Robert alkoi hieman vitsinä, mutta muuttui vakavaksi rakkaudeksi, onneksi…..

suhteet oma-elama rakkaus mieli
Kommentit (2)
  1. Kyynel silmässä <3

    1. Samoin täällä!
      Ihana, ihana tarina! Kiitos, että jaoit. Ja paljon onnea ja rakkautta yhteiseen elämäänne!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *