5 poikaystäväni tapaa, joita en vaan tajua

Nørrebro Summers

Ihmettelin täällä armaan poikaystäväni kyvyttömyyttä käsittää tiettyjä tapojani, kuten vaikkapa vieraiden ihmisten ikkunoihin kurkkimista ja apaattista tyhjään tuijottamista. Siinä missä tosiaan mun kotkotukset ovat täysin järkeenkäypiä ja loogisia, herra F itse omaa useankin oudon rutiinin. Ootte varmaan mun kanssa samaa mieltä siitä, että toisin kuin omissani, näissä ei oo mitään järkeä.

Se ostaa aina vaan lisää hammastahnaa

Se ei kerta kaikkiaan muista, että meillä on jo hammastahnaa, niiltä edellisiltä kerroilta kun se osti sitä. Kun me joku päivä kuollaan, meidän ruumiit tullaan löytämään hammastahnasäästöpakkausten alle hautautuneina. Onneksi se on sentään päässyt yli siitä kaudesta, kun sen mielestä tavallinen hammastahna oli saatanasta ja se osti jotain ihmeen yrttip*skaa, joka ei kyllä ainakaan raikastanut mitään.

Joka paikka on täynnä elektroniikkaa

Tyyppiä ympäröi lähes jatkuvasti puolitoistametrinen elektroniikka-aura, johon kuuluu niin monen sorttista ohjainta, johtoa, laturia ja vempainta, etten kertakaikkiaan keksi mitä ne on. Jos haluun spontaanisti mennä halailemaan, mun pitää raivata tie. Se usein kanssa levittää elektroniikkaa mun puolelle sänkyä, eli joudun myös raivaamaan, jos haluan nukkumaan.

 

 

Ja urheilutarvikkeita

Jättääkö sun poikaystävä urheiluvaatteita joka paikkaan? Oot onnekas! Koska mun poikkis treenaa iron maniin eli meidän kämppä on lisäksi täynnä kypäriä, pyöriä, pumppuja, puntin- ja hihanjatkeita, hikipantoja, märkäpukuja, pyyhkeitä. Ja sellasta. En edes viitsi mainita urheiluun liittyvää elektroniikkaa, ne kuuluu tohon edelliseen kohtaan.

Jos mä nukahdan ensin, sen pitää kuunnella äänikirjaa siihen saakka että se itse nukahtaa

Joku ehkä ihmettelee että väliäkö sillä on, mitä tapahtuu kun mä oon jo nukahtanut, mutta ei ne kyllä leffoissa kuuntele äänikirjaa kun toinen nukkuu. Miksei voi vaan fiilistellä, tai mieluiten nukahtaa samaan aikaan, silleen romanttisesti. Ja kyllä se nyt ainakin voisi sammuttaa kirjansa kun alkaa kunnolla ramaisemaan, mua jotenkin järkyttää että kirja vaan jatkaa puhumistaan ja sillä menee juonesta aina puolet ohi.

Se ostaa aina ihan järjettömän kokoisia suihkugeelejä, mitkä ei mahdu minnekään

Ja tietysti vielä mahdollisimman rumissa pulloissa.

Mitä teidän poikaystävien tapoja te ette tajuu?

P.S. Yhtäkään poikaystävää ei vahingoitettu tämän blogipostauksen tiimoilta. Luin tän listan sille ja sain siunauksen julkaista. Joskaan en oo ihan varma kuunteliko se, koska elektroniikka. Love you babe <3

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

6 asiaa, joita poikaystävä ei vaan tajua

Lomaltapaluun 8 tahmaista vaihetta

10 asiaa, joista on OK henkilökohtaisesti syyttää poikaystävää hänen maassaan

---

I just don't understand why my boyfriend is always surrounded by electronics and why does he have to buy these huge ugly bottles of shower gel.

---

FOLLOW: Facebook - Bloglovin' - Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit

Väylän Tyär (Ei varmistettu) http://vaylantyar.blogspot.fi/

Haha.. Tuo urheiluroina kuullostaa kans hyvin tutulta. Hellu harrastaa ampumahiihtoa ja kaikkea erähommaa, joten yksi ylitse muiden joka ärsyttää on ne aseet ja panokset. Aseet sen takia kun niitä on niin hemmetin monta, että asekaapit on semmosia kahden vaatekaapin kokosia, jotka kaiken lisäksi ovat älyttömän sieviä ja sopii kivasti sisutukseen. NOT. Sitten kun on paljon aseita niin sitten on myös paljon panoksia. No niitä panoksia sattuu joskus vääriin kaappeihin jäämään ja kuten maanantaina avasin siivouskaapin, että alkaisin imuroimaan, niin sieltähän lensi haulikon panoksia naamalle ja varpaille. Silloin korotin "hieman" ääntäni.
Ai niin.. Vaikka on mukavaa saada tuoretta kalaa ja lintupaistia silloin tällöin niin parhain muisto tähän harrastukseen liittyen oli se kun avasin jääkaapin ja löysin toukat luikertelemassa ruuissa. Oli pilkkiessä käytettävät toukat päässeet purkista ulos ja kun kellaria ei löydy niin hellu oli viisauksissaan sen jääkaappiin laittanut. Voe elämänkevät..!

marjapilami
Nørrebro Summers

Tämä: "Aseet sen takia kun niitä on niin hemmetin monta, että asekaapit on semmosia kahden vaatekaapin kokosia, jotka kaiken lisäksi ovat älyttömän sieviä ja sopii kivasti sisutukseen. NOT" ja tämä "sieltähän lensi haulikon panoksia naamalle ja varpaille" ja etenkin tämä "löysin toukat luikertelemassa ruuissa" :DDDDDD En ehkä kestä! Enkä ehkä valita enää niistä pyöristä ja elektroniikasta...

Pyjama
Pyjamapäiviä

Välineurheilijat ovat oma lajinsa, ja hurjin tuntemani sellainen on 70-vuotias appiukko. Oikeasti. Suksille ja suksien huoltoon oma rakennus pihalla. Fillarit ja rannetietokoneet viimesen päälle, paljon härveleitä, joita en edes tiedä mitä ne on. Mies ei koskaan osta uusia suksia, kun isältään saa viime vuoden mallit. Aluksi ihmettelin olohuoneessa huollettavia fillareita, mutta apen vaimo ottaa ihan lunkisti. Ja toki on kovakuntoinen "pappa", pari talvea sitten lopetti "aktiivisen kilpauran" mm-tasolla.

marjapilami
Nørrebro Summers

Elä pelottele, tarkoittaako tää siis sitä että homma saattanee tästä vielä yltyä? :D No ei vaineskaan- sehän on pääasia, että jaksaa harrastaa (vieläpä jotain noinkin terveellistä) ja että intohimoa löytyy. *sanoo hän ja salaa haaveilee miehensä intoutuvan esim. postimerkkien keräilyyn*

Tiia Rantanen

"mua jotenkin järkyttää että kirja vaan jatkaa puhumistaan" :D

marjapilami
Nørrebro Summers

No nii! Jotenkin ihan rappiollista tuollainen, ettei sitä voi muka sammuttaa ennen nukahtamistaan :D

Aave (Ei varmistettu)

Elektroniikkaromu, voi pojat. Muutettiin n. kuukausi sitten ja eteisessä on edelleen kuusi banaanilaatikollista johtoja ja ohjaimia, vaikka kaikki konsolit ja musalaitteet ja telkkari on asennettu. Mitä nää ees on?? Ja sitten jos erehdyn purkamaan mitään mihinkään niin se on tietysti äärimmäisen tärkeä Kiinasta varta vasten tilattu nippeli jota tarvii just nyt ja nyt se on ihan väärässä paikassa ja ikuisesti hukassa ja pitääkin tilata uus, tai no oikeastaan vois hankkia kolme koska ne on niiin halpoja ja menee hukkaan kuitenkin.

marjapilami
Nørrebro Summers

Hhahaah no just näin! Mäkin alan kantapään kautta oppimaan, että niihin ei saa koskea. Koska se kostautuu just tolla sun kuvailemallasi tavalla :D

Viki (Ei varmistettu)

JOHDOT!!! Miksi miesten asunnot on täynnä johtoja? Asun tällä hetkellä arkisin veljeni luona ja viikonloput kotona mieheni kanssa. Molemmat asunnot täynnä niitä pirun piuhoja. Kotona niitä on vielä monta laatikollista kaapeissa, ettei vaan lopu kesken.

En ymmärrä. Minulla on yksi johto, joka menee läppäriin.

JoV (Ei varmistettu)

THIS! ja tämän lisäksi ne sellaiset jäätävän kokoiset jatkojohtosysteemit. Aiettä :D

marjapilami
Nørrebro Summers

No nimenomaan! Ja jos niitä johtoja on "pakko" olla joka paikassa, niin eikö niihin voi keksiä jotain luovia piilotussysteemejä, jotta saisi ne edes jokseenkin nätisti pois silmistä??! Ja jos nimeltämainitsematon tyttöystävä ystävällisesti keksii moisia systeemejä poikaystävänsä puolesta, miksei ne johdot ikinä pysy siellä? :D

Kommentoi