5 poikaystäväni tapaa, joita en vaan tajua

Ihmettelin täällä armaan poikaystäväni kyvyttömyyttä käsittää tiettyjä tapojani, kuten vaikkapa vieraiden ihmisten ikkunoihin kurkkimista ja apaattista tyhjään tuijottamista. Siinä missä tosiaan mun kotkotukset ovat täysin järkeenkäypiä ja loogisia, herra F itse omaa useankin oudon rutiinin. Ootte varmaan mun kanssa samaa mieltä siitä, että toisin kuin omissani, näissä ei oo mitään järkeä.

Se ostaa aina vaan lisää hammastahnaa

Se ei kerta kaikkiaan muista, että meillä on jo hammastahnaa, niiltä edellisiltä kerroilta kun se osti sitä. Kun me joku päivä kuollaan, meidän ruumiit tullaan löytämään hammastahnasäästöpakkausten alle hautautuneina. Onneksi se on sentään päässyt yli siitä kaudesta, kun sen mielestä tavallinen hammastahna oli saatanasta ja se osti jotain ihmeen yrttip*skaa, joka ei kyllä ainakaan raikastanut mitään.

Joka paikka on täynnä elektroniikkaa

Tyyppiä ympäröi lähes jatkuvasti puolitoistametrinen elektroniikka-aura, johon kuuluu niin monen sorttista ohjainta, johtoa, laturia ja vempainta, etten kertakaikkiaan keksi mitä ne on. Jos haluun spontaanisti mennä halailemaan, mun pitää raivata tie. Se usein kanssa levittää elektroniikkaa mun puolelle sänkyä, eli joudun myös raivaamaan, jos haluan nukkumaan.

 

IMG_0140.JPG

 

Ja urheilutarvikkeita

Jättääkö sun poikaystävä urheiluvaatteita joka paikkaan? Oot onnekas! Koska mun poikkis treenaa iron maniin eli meidän kämppä on lisäksi täynnä kypäriä, pyöriä, pumppuja, puntin- ja hihanjatkeita, hikipantoja, märkäpukuja, pyyhkeitä. Ja sellasta. En edes viitsi mainita urheiluun liittyvää elektroniikkaa, ne kuuluu tohon edelliseen kohtaan.

Jos mä nukahdan ensin, sen pitää kuunnella äänikirjaa siihen saakka että se itse nukahtaa

Joku ehkä ihmettelee että väliäkö sillä on, mitä tapahtuu kun mä oon jo nukahtanut, mutta ei ne kyllä leffoissa kuuntele äänikirjaa kun toinen nukkuu. Miksei voi vaan fiilistellä, tai mieluiten nukahtaa samaan aikaan, silleen romanttisesti. Ja kyllä se nyt ainakin voisi sammuttaa kirjansa kun alkaa kunnolla ramaisemaan, mua jotenkin järkyttää että kirja vaan jatkaa puhumistaan ja sillä menee juonesta aina puolet ohi.

Se ostaa aina ihan järjettömän kokoisia suihkugeelejä, mitkä ei mahdu minnekään

Ja tietysti vielä mahdollisimman rumissa pulloissa.

Mitä teidän poikaystävien tapoja te ette tajuu?

P.S. Yhtäkään poikaystävää ei vahingoitettu tämän blogipostauksen tiimoilta. Luin tän listan sille ja sain siunauksen julkaista. Joskaan en oo ihan varma kuunteliko se, koska elektroniikka. Love you babe <3

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

6 asiaa, joita poikaystävä ei vaan tajua

Lomaltapaluun 8 tahmaista vaihetta

10 asiaa, joista on OK henkilökohtaisesti syyttää poikaystävää hänen maassaan

I just don’t understand why my boyfriend is always surrounded by electronics and why does he have to buy these huge ugly bottles of shower gel.

FOLLOW: FacebookBloglovin’ – Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit (11)
  1. JOHDOT!!! Miksi miesten asunnot on täynnä johtoja? Asun tällä hetkellä arkisin veljeni luona ja viikonloput kotona mieheni kanssa. Molemmat asunnot täynnä niitä pirun piuhoja. Kotona niitä on vielä monta laatikollista kaapeissa, ettei vaan lopu kesken.

    En ymmärrä. Minulla on yksi johto, joka menee läppäriin.

    1. THIS! ja tämän lisäksi ne sellaiset jäätävän kokoiset jatkojohtosysteemit. Aiettä 😀

    2. No nimenomaan! Ja jos niitä johtoja on ”pakko” olla joka paikassa, niin eikö niihin voi keksiä jotain luovia piilotussysteemejä, jotta saisi ne edes jokseenkin nätisti pois silmistä??! Ja jos nimeltämainitsematon tyttöystävä ystävällisesti keksii moisia systeemejä poikaystävänsä puolesta, miksei ne johdot ikinä pysy siellä? 😀

  2. Elektroniikkaromu, voi pojat. Muutettiin n. kuukausi sitten ja eteisessä on edelleen kuusi banaanilaatikollista johtoja ja ohjaimia, vaikka kaikki konsolit ja musalaitteet ja telkkari on asennettu. Mitä nää ees on?? Ja sitten jos erehdyn purkamaan mitään mihinkään niin se on tietysti äärimmäisen tärkeä Kiinasta varta vasten tilattu nippeli jota tarvii just nyt ja nyt se on ihan väärässä paikassa ja ikuisesti hukassa ja pitääkin tilata uus, tai no oikeastaan vois hankkia kolme koska ne on niiin halpoja ja menee hukkaan kuitenkin.

    1. Hhahaah no just näin! Mäkin alan kantapään kautta oppimaan, että niihin ei saa koskea. Koska se kostautuu just tolla sun kuvailemallasi tavalla 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *