6 asiaa, joita poikaystävä ei vaan tajua

Mun poikaystävä on ihan supertyyppi, hauska, komea, fiksu ja kaikkea sellaista. Se on myös välillä ärsyttävä ja jääräpäinen – itse en koskaan ole, tietenkään. Se sietää hyvin mun kotkotuksia ja naureskelee mulle välillä. Meidän yhteinen elämä on leppoisaa ja hassua. On kuitenkin joitakin juttuja, mitä se ei vaan tunnu ikinä tajuavan, ainakaan silleen syvällisen merkityksellisellä tavalla. Kuten esimerkiksi:

Kirpputorilla on kivaa, vaikkei sieltä ostaisi mitään

Eikä kirppareilla kiertelyyn voi ikinä kyllästyä. Eikä ikinä voi olla niin paljoa tavaraa, etteikö kannattaisi piipahtaa vähän kirpputorilla. Poikkis ei tunnu käsittävän, miten jännä seikkailu jokainen kirppisvisiitti on ja että löytöjen tekeminen on vaan mukava bonus.

Me tarvitaan aina uusia tyynyliinoja

Se tuntuu jotenkin olevan käsityksessä, että ihminen tarvitsee rajallisen määrän koristetyynyliinoja. Mikä ei tietenkään pidä paikkaansa, koska mikä olisi kätevämpi tapa vaihtaa makuu- tai olohuoneen tyyliä ja värimaailmaa. Tai että muka voisin nyt tietää, mistä väreistä tykkään esimerkiksi kolmen kuukauden päästä.

Joskus on vaan pakko kuunnella muutama biisi

Jos hyvä biisi on kesken kun tuun alaovesta sisälle, kuuntelen sen loppuun rapussa, koska eihän sitä voi brutaalisti keskeyttää. Ja joskus hiprakassa kesäyönä pitää kuunnella muutama biisi, ennen kuin pystyy alistua kohtalolleen ja mennä nukkumaan. Poikkis ei täysin tunnu käsittävän miten monella tapaa välttämätöntä esimerkiksi Despaciton luukutus tiettyinä aikoina on ja että mä oon silloin jossain ihan muualla.

 

IMG_0127.JPG

 

Kun tuijotan apaattisena tyhjyyteen, kaikki on ihan OK

Joskus ajatukset lähtee laukkaamaan ja sitä tuijottaa tyhjyyteen surkean näköisenä. Siitä ei tarttis enää neljän vuoden jälkeen joka kerta huolestua. Ja sori vaan jos mun perusilme on surullinen tai vihainen, oikeesti mietin varmaan niitä tyynyliinoja ja oon tyytyväinen, suorastaan innokas.

Kurkin ikkunoista sisään, mutten oo mikään psyko

Mua vaan ihan sairaasti kiinnostaa miltä tuntemattomien kodeissa näyttää, se on vähän kuin nukkekotileikkien aikuisversio. Eikä oo mun syy, että tanskalaiset ei käytä verhoja. Olen siis siinä mielessä ihan normaali.

On normaalia rakastaa kauniita ikkunoita

Ja pitää kauniita ikkunoita yhtenä tärkeimmistä kriteereistä asuntoa hankkiessa. Sekä huokailla rakastuneena joka kerta, kun ohitatte kadulla erityisen ihania ruutuikkunoita (jos on hyvä tuuri, pääsee niistä kurkkimaan myös sisään).

Mitä teidän poikaystävät ei tajuu?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

5 poikaystäväni tapaa, joita en vaan tajua

10 asiaa, joista on OK henkilökohtaisesti syyttää poikaystävää hänen maassaan

Kauhutarina hautausmaalla.

My boyfriend just doesn’t understand that I always need to go to flea markets and listen to songs when I’m tipsy.

FOLLOW: FacebookBloglovin’ – Snapchat & Instagram @marjapilami

suhteet rakkaus hopsoa sisustus
Kommentit (13)
  1. Loistavia! Samaistun moneen 😀

  2. Miksi the Other Storiesissa on aina pakko käydä fiilistelemässä vaikka en koskaan lopulta tykkää siellä mistään ( L.A atelier wtf? näyttää ihan forever 21 kamalta..) , en osta mitään ja se minkä harvoin ostan hajoaa…

    1. Ooh toi on totta, Other Stories on niin houkuttava mutten mäkään juuri koskaan osta sieltä mitään! (Me harvemmin shoppaillaan yhdessä, joten poikkis ei tiedä tätä harrastettani…)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *