Kootut ajatukset

Tällä viikolla mielessä ovat olleet muun muassa nämä:

– Mulla on selkeesti meneillään jokin jatkokertomusbuumi, koska tajusin että blogissa kytee parhaillaan Helsinki-trilogia sekä Säästökuuri-saaga ja kakkososa kiusallisista sosiaalisista tilanteistakin on vielä tuloillaan. Nyt vaan pidän täällä peukkuja pystyssä, että tykkäätte jatkiksista ja omaatte tosi kärsivälliset aivot. Niin ja että mä pysyn perillä näistä omista viritelmistäni.

– Meinasin tappaa chilipuskani kahteen kertaan parin viikon aikana ja siitä intoutuneena se päätti putkauttaa viisi uutta palkoa esiin. Ottaako tästä opikseen vaiko eikö?

– Poikkiksen lähes vuoden kestänyt intensiivinen valmistautuminen ironman-kisaan ja niin ikään mun ironman-leskenä olo päättyy sunnuntaina. Toisaalta oon ihan superinnoissani (tietysti), mutta tavallaan ehdin jo tottua etenkin niihin seesteisiin sunnuntaipäiviin, kun tyyppi veteli satojen kilsojen pyörälenkkejä ja mä raahustin läppärini kanssa himassa.

– Kohta on taas aika aloittaa kynttiläkausi, kelatkaa!

 

IMG_1941.JPG

IMG_1942.JPG

 

– Kesän kirppisviikot vetelee viimeisiään, ja mun täytyy kunnostautua niillä kiertelyssä. Ja ehkä myös sälän ostelussa, koska tarvitaan ainakin pari juttua kotiin.

– Sitten ihmettelen sitä, miksi joidenkin tyyppien kanssa tapaamisten sopimisessa menee aina puoltoista viikkoa, koska kumpikin osapuoli (itseni siis mukaan lukien) vastaa toistensa viesteihin 1-3 vuorokauden viiveellä. Ja sitten eräiden kanssa kaikki on vaan niin helppoa (no okei lähinnä suomalaisten kanssa kaikki on vaan niin helppoa).

–  Odotan oikeaa hetkeä kertoa F:lle, että oon ehkä päättänyt minne haluan lähteä talvilomalle. Se ei aina innostu siitä, että pitäis alkaa hiomaan – saatika maksamaan – uutta matkaa kun sitä edeltäväkin on vielä kuukauden päässä. Mutku se ei vaan tajuu.

– Miten karjalanpiirakat voi olla niin hyviä? Ja Jälkiuunipalat.

– Kuka pesisi meidän ikkunat?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Viime viikko kuvina (ja sanoinakin)

6 asiaa, joita poikaystävä ei vaan tajua

Kirppislöytö: Superkiva seinävaate

This week I’ve mainly been planning vacations and hanging around.

FOLLOW: FacebookBloglovin’ – Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit (8)
  1. Totta kai matkoja pitää olla suunnitelmissa jatkuvalla luupilla! Mulla on reilun kuukauden päästä kanssa reissu tiedossa (omatoimimatkalle Marokkoon jej), mutta samaan aikaan jo kovasti suunnittelen talvilomareissua (tammikuulle). Mies ei tajua että miksi siitä tammikuusta jo nyt pitää vaahdota, mutta mun mielestä suunnittelu on jo puoli kivaa itse reissusta! 😀

    1. No niinpä. Ja sit vielä kun ”eräät” ei raaskis millään muka ostaa reissua kun edellinen vielä edessä, mutku lennot ja hotlat kallistuu koko ajan!!?! Argh. Mä alan olla jo 5kk ennen lomaa ihan paniikissa että nyt kyllä pitäis äkkiä jotain… 😀 

  2. Ei vielä kynttiläkautta, ei! Kesä jatkuu edelleen, vaikka väkisin!

    1. Samaa mieltä! 😀 Mut kynttilät on toisaalta niin ihania, että oon jo melkein valmis…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *