Olohuoneen vaaleanpunainen tulokas <3

Tässä alkukesän aikana, eräänä kohtalokkaana päivänä, havahduin kohtuuttomaan vääryyteen. Huomasin epäoikeudenmukaisuuden, virheen, minua ei kohdeltu tasapuolisesti. Ei samalla tavalla, kuin yhtä sellaista tanskalaista sisustajanaista ketä mä seuraan Instagramissa; sille suotiin enemmän vapauksia kuin mulle, ja se kirpaisi. Se nimittäin postasi ihanan eteerisen kuvan kauniista asunnostaan, jossa oli just sellainen puuterisen vaaleanpunainen seinä, jollaisen mä oon huomannut tarvitsevani. Eikä siinä siis mitään, mutta

se oli vaan maalannut sen kysymättä lupaa mieheltään ja sen mies oli kai asian kanssa ookoo?!!?

Voin kertoa teille ihan kaunistelematta, että jos mä maalaisin eräänä päivänä salaa meidän olkkarin seinän puuterisen vaaleanpunaiseksi, F dumppaisi mut saman tien. Tai ainakin meille tulisi niin hirveä riita, etten kyllä kehtaisi lesota siitä seinästä missään somessa ainakaan neljään kuukauteen. F ei siinä mielessä oo kauhean joustava, mikä on tietysti huutava vääryys, jos kerta se Instagramin nainen saa tehdä parisuhteessaan ihan mitä vaan.

 

IMG_0353.JPG

IMG_0354.JPG

 

Jossain niillä main kävi kuitenkin selväksi, että puuteripinkkiobsessio on iskenyt meikämandoliiniin ihan tosissaan. Kerroin tietysti F:lle mitä olin Instassa nähnyt, mutta se ei jotenkin tuntunut tarttuvan ideaan vaaleanpunaisesta seinästä. (Ei ole joustava, mähän sanoin.) Hautasin ajatuksen, mutta ihan silleen pinnallisesti, rapsuttelin vähän vaan aivomultaa siihen päälle.

Ja sitten eräänä toisena kohtalokkaana päivänä silmäni osuivat kaupungin kaduilla johonkin todella kauniiseen. Kutsutaan sitä vaikka vitriininmuotoiseksi vaaleanpunaiseksi kompromissiksi.

Kului noin viikko, ja teimme olohuoneen sohvanurkkauksessa tilaa uudelle tulokkaalle. Nimittäin tälle:

 

IMG_0360.JPG

IMG_0355.JPG

IMG_0356.JPG

IMG_0357.JPG

 

Tässä muuten oiva vinkki kaikille joustamattomien miestensä kanssa vääntäville naisuhreille, ketkä ei saa edes omia seiniään maalauttaa:

ehdota miehellesi ensin juurikin sitä kokonaisen seinän maalausta kauden trendivärillä, niin sen jälkeen pikkuinen vaaleanpunainen huonekaluhankinta ei saakaan enää mitään vastavänkäystä osakseen.

Oon rakastunut <3 (Uuteen vaaleanpunaiseen vitriiniin ja tietysti myös siihen joustamattomaan miesvänkääjään.)

 

IMG_0359.JPG

IMG_0361.JPG

IMG_0363.JPG

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Crazy flower/cat/glitter ladies & their amazing men

Haave todeksi: vitriinikaappi

Kauniimpaa arkea

My boyfriend didn’t let me paint the living room wall powder pink, so…

FOLLOW: FacebookBloglovin’ – Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit (5)
 1. Ou mai kaad, mä meinasin eilen ostaa puuterinvaaleenpunasen sohvan!! 😀 Mies pisti niin paljon vastaan, että ajattelin sit vaan ostaa (jos löydän) vaaleenpunaisia sohvatyynyjä.

  1. Haha, puuterinvaaleenpunanen = <3<3<3 Sohvatyynyt kuulostaa hyvältä kompromissilta.

   Mä sanoin poikkikselle et voidaan jossain vaiheessa maalata toi vitriini vaikka harmaaksi, jos se rupee liikaa ärsyttämään. Ja koska ollaan maailman saamattomimpia maalareita…never gonna happen.

   1. Kuulostaa ihan suunnitelmalta! 😉

 2. Meillä kävi niin, että poikaystävä kävi ihan itse ostamassa maalia, joka on hänen mielestään selkeästi harmaa. Minun (ja kaikkien muiden mielestä) se on varsinkin iltavalossa hento roosa 😀

  1. Haha, auts! Ja siis MIKÄ MAALI kyseessä?! Voisinkohan mä jotenkin manipuloida poikkiksen ihastumaan samaan ”harmaan sävyyn” 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *