Uudistunut nurkkaus

Muistatteko vielä sen yhden alkukesän viikon, kun mulla oli ihan sairaan kivaa ja sitten sitä seuranneen, kun kaikki meni pieleen? Meidän vastikään seinään saadun kirjahyllyn alahylly romahti ja silleen, ei ollut mukavaa laisinkaan. Kyllä mä vähän jo silloin uumoilin, ettei kuuna päivänä saada aikaiseksi fiksata sitä pirun hyllyä takaisin seinään (hyllyn kyhäämisessä meni muutenkin yli vuosi ja sitten hommaan olisi taas pitänyt ryhtyä) ja oikeassa taisin olla. Kyseisestä hyllynromahtamisepisodista oli viikonloppuna vierähtänyt jo kuukausi, eikä mitään ollut tapahtunut.

Sitten muhun iski perinteinen tehokkuuspuuskalauantai, enkä malttanut olla enää sekuntiakaan ratkomatta tilannetta jotenkin. Rautakaupoille lähteminen ei missään nimessä ollut vaihtoehto, koska blaaaaaaa, joten oli pakko improvisoida. Muistin, että meidän pikkumakkarissa tönöttää käytännössä turhakkeena pieni lipasto – toimisikohan se tähän? No kyllä se toimi!

 

IMG_1527.JPG

IMG_1525.JPG

IMG_1531.JPG

 

Perkasin samalla kirjavarastomme, jotta sain kaiken mahtumaan yhden hyllyn verran karsittuun tilaan ja pidän nyt peukkuja, ettei enää muita hyllyjä romahtele tuosta alas. Sitten kasasin nurkkaan kaikkea roipetta, jotta sain siitä mieleiseni sottapesäkkeen.

Oon ihan supertyytyväinen lopputulokseen! Ja F:kin tykkää tosi paljon, joka on aina tervetullut bonus. Toi on just sellainen epämääräinen nurkkaus, johon on kiva keräillä sekalaista sisustuskamaa; moisia paikkoja on hyvä olla siellä täällä. Nurkkauksen ilme tulee siis varmasti säännöllisin väliajoin muuttumaan. Joku ihana lamppu olisi kiva ja lipaston vetimet aion vaihtaa toisiin, vähän neutraalimpiin. Ja kitaraan ei tietenkään saa enää koskea, koska se pilaisi nurkan fengshuin – tätä en oo vielä ehtinyt F:lle kertoa.

Samassa sisustus- ja järjestelypuuskassa toinenkin ruokailuhuoneen osio koki pienen päivityksen, mutta palataan siihen joku toinen kerta. Mitäs tykkäätte mun uudesta rönsynurkasta?

 

IMG_1526.JPG

IMG_1528.JPG

IMG_1530.JPG

IMG_1529.JPG

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Rönsyilevän sisustajan tunnustukset

Kotikierros 1/3: Keittiö

Kotikierros 3/3: Olohuone ja ruokailuhuone

Dining room corner makeover.

FOLLOW: FacebookBloglovin’ – Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *