Todellinen tuuheuttava shampoo

Vaikka kosmetiikkanörtti olenkin ja syynään jokaisen käyttämäni meikin ja ihonhoitotuotteen millin tarkasti, shampoiden ja hoitoaineiden kanssa en ole koskaan ollut kovin tarkka. Okei, syväpuhdistavan shampoon, hopeashampoon sekä ongelmapäänahan hoitoon tarkoitetut tuotteet (nämä ja nämä) olen valinnut harkitusti ja etsinyt ne markkinoiden parhaimmat, mutta ns. normishampoona olen käyttänyt sitä mikä nyt käteen on sattunut.

goldwell-kerasilk-repower-nude.jpg

En esimerkiksi ole koskaan huomannut tuuheutta lupaavien shampoiden tekevän tukalleni mitään muutosta. Olen testannut monia ja osa tuntuu vain jättävän tukan nahkean ”ylipuhtaaksi” ja takkuiseksi. Mutta nyt kun vihdoin nostin kaappien kätköistä esiin nämä Goldwell Kerasilk Repower -tuotteet. Eli nyt liiskatukat kuulolle!

Repower kuuluu Goldwellin viiteen Kerasilk-kampaamokäsittelyyn. Itse kampaamokäsittelyä en ole vielä testannut, mutta näihin kotihoitotuotteisiin olen rakastunut. Shampoo ja hoitoaine veivät heittämällä paikan suihkun hyllyltä ja olen käyttänyt näitä nyt parin viikon ajan joka päivä. Ja tukka tuntuu tuuheammalta kuin aikoihin! Tuotteet sisältävät keratiinia ja elastiinia, joiden avulla tukka jää todella ilmavaksi, enkä tarvitse kymmentä suihkautusta hiuspuuteria estämään hiusten liiskaantumisen päätä vasten. Hiukset eivät kuitenkaan jää sähköisiksi, vaan pehmeän ja hoidetun oloisiksi. Eikä vaahtomuodossa oleva hoitoainekaan tee hiuksista painavia ja latteita, mikä on jo ihme sinänsä. Pipokauden pelastajat ovat löytyneet!

bloglovin’ + facebook + youtube + instagram

Kommentit (2)
  1. Koko Kerasilk-sarja on täyttä rakkautta! Tässä tuuheuttavassa sarjassa on iiiihana volume plumping cream, joka on kyllä aivan huikee muotoilutuote! Voidemainen tuuheuttava ei äkkiseltään kuulosta kummoselta, mutta… ♡

    1. Siis mä käytin sitä kerran ja (kai?) tykkäsin mutta nyt taas hukkaisin sen 😀 Täytyy pistää etsintäpartiot pystyyn!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *