Värin freesaus Saxcéssa + alekoodi!

Enpä tiedä kuinka monella mahtaa olla sellainen kampaaja, joka näkee somessa tai blogissa uuden kampauskuvasi ja laittaa seuraavaksi Facebookissa viestiä: ”Näin uuden kuvasi ja huomasin juurikasvun. Ehtisitkö tulla käymään?” 😀

No meikäläisen kampaaja; Saxcén Johanna on sellainen! Hän jaksaa aina olla kiinnostunut tukkani kunnosta ja kutsuu minut penkkiinsä ennen, kuin edes itse ehdin huomata mitään korattavaa. Melkoisen hyvää asiakaspalvelua, etten sanoisi. Pääsin siis jälleen yhteistyön merkeissä Johannan fiksattavaksi. Nykyisin hän tekee töitä kampaamo Saxcéssa, joka sijaitsee Helsingin Viiskulmassa.

saxce kampaamo helsinki.jpg

Tällä kertaa halusin vähän kirkkautta blondeihin pituuksiin, joka hoitui raitavärillä. Lisäksi se kuvista loistaneesta tyvikasvusta hommauduttiin eroon eli omaa vaaleampaa tyveä tummennettiin hieman. Latvoja täytyi leikata, sillä brunetesta blondiksi muuntautuminen viime vuonna on kyllä verottanut hiusteni latvojen kuntoa. Mutta kasvatusprosessi on jo kovassa vauhdissa!

Kaikissa värjäyksissä jo varmaan parin vuoden ajan on ollut mukana Olaplex (lue postaus täältä). Ilman sitä tukkani olisi jo varmasti tippunut päästä viimeistään tuossa viime syksyn muodonmuutoksessa. Hiukseni ovat niin ohuet, että ihmettelen edelleen miten se kesti vaalennusprosessin. Thank god for Olaplex!

saxce kampaamo nude.jpg

Lisäksi Johanna halusi antaa teille lukijoille alekoodin, jotta jokainen halukas pääsisi kokeilemaan tuota ihmeellistä Olaplex-hoitoa. Se voidaan tehdä kampaamoissa pelkästään tai Olaplexia voidaan lisätä väriaineiden sekaan hiuksia hoitamaan. Lisäksi kotiin kannattaa ehdottomasti ostaa Olaplexin kotihoitoaine, joka ylläpitää hiusten kuntoa, antaa kiiltoa ja silottaa tukkaa.

Saat kaikkiin Johannan tekemiin värjäyksiin kaupan päälle Olaplex-hoidon (25-35 e) koodilla Nude, kun varaat ajan 28.2. mennessä. Varaus tulee tehdä kuun loppuun mennessä, mutta itse kampaamoajan voit siis varata pidemmällekin tulevaisuuteen. Voit varata ajan puhelimitse tai netissä Saxcén varauspalvelun kautta, jolloin koodin voi lisätä ”Lisätiedot/erityistoiveet”-kohtaan.

saxce kampaamo nude 4.jpg

Saxcé
Viiskulma, Tarkk’ampujankatu 20
00150 Helsinki
040 187 8987

Lisää Johannan töitä:

Muodonmuutosvideo: Brunetesta blondiksi
Muodonmuutos blondista bruneteksi
Puhdasta blondia

Kommentit (4)
  1. Onpas fressin näköinen muutos 🙂 Mutta mistä tuo ihana vihreä paita on??

    1. Kiitos 🙂 Ja se on Mangosta, just vähän aikaa sitten ostin!

  2. Oot tuossa alimmassa kuvassa ihan superhyvännäköinen 🙂

    1. Voi ei kiiiitos, koska musta kyllä tuntui väsähtäneeltä ja näytinkin vähän siltä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *