Kestikö The Ordinaryn hypetys?

Sain tämän postausidean oikeastaan yhdeltä lukijalta, joka kysyi minulta, että mitä tykkäsin lopulta The Ordinaryn tuotteista. Kommentissa oli jotain sen suuntaista, että blogeista löytyy paljon juttua näistä tuotteista mutta ihan hirmuisesti ei löytyisi postauksia siitä, että jäivätkö tuotteet vakikäyttöön lopulta ja toimivatko ne. Itsekin sitä innostuu aina vain uusista tuotteista ja pyrinkin testailemaan nykyään mieluummin jotain uutta, kun jokin tuote loppuu. Harva tuote on itseasiassa sellainen, jonka ostan aina uudelleen, niitä on noin kourallinen.

theordinary1.JPG

Mutta tuohon kysymykseen, että miten lopulta kävi The Ordinaryn tuotteiden kanssa? Kyllä, ne jäivät käyttööni ja aion jatkossakin tilata tuotteita. Käytin purkin jos toisen *Hyaluronic Acid 2% + B5 hyaluronihappoa, joka on hyvää, mutta toisaalta on ollut ihanaa kokeilla uusia seerumeita, koska niistä innostun aina eniten. The Ordinaryn seerumi on edullista mutta koska se on niin paksua, niin minusta tuntuu, että se myös kuluu aika nopeasti. Parasta siinä on tietysti hinta, mutta toisaalta se on simppelissä pipettipullossaan ja tuoksuttomana tuotteena melko perustuote ja käytän mieluummin jotain ihanan tuoksuisia seerumeita. Seerumista kirjoitin enemmän täällä.

theordinary3.JPG

Jokaviikkoisessa käytössä on edelleen *AHA 30% +BHA 2% Peeling Solution, joka on tuote, jolle en ole oikeastaan edes lähtenyt etsimään seuraajaa. Tehokas happokuorinta siloittaa ja pehmentää ihon hetkessä ja se tuntuu todella tehokkaalle. En käytä enää oikeastaan mekaanisia kuorintoja sillä nämä happokuorinnat tuntuvat paljon tehokkaammilta tuotteita. Kuorinnasta kirjoitin enemmän täällä.

The Ordinary AAH+BHA peeling1pieni.jpg*Matrixyl 10%+HA seerumin tilasin kertaalleen uudelleen, sillä muistan lukeneeni jostain, että peptidit ovat A ja C-vitamiinien lisäksi tehokas hoito ikääntyvälle iholle mutta niitä tulee käyttää pitkään ja säännöllisesti. Seerumin käyttö kuitenkin jäi muiden tuotteiden tullessa tilalle, enkä usko enää tilaavani tuotetta.

theordinary2.JPG

Retinoli kuuluu ehdottomasti viikottaiseen käyttöön. Retinoli on tehokkain raaka-aine ikääntyvän ihon hoidossa jonka lääketiedekin tunnustaa. Ihoni kuivuu välillä pahasti, joten käytän retinolia vain 1-2 kertaa viikossa. Tilasin hellävaraisemman squalanea sisältävää Granactive Retinoid 2% in Squalane, mutta en lopulta tykännyt seerumin öljyisestä tuntumasta. Sen sijaan seuraavaksi avaamattomana odottaa vuoroaan voidemaisempi koostumus *Granactive Retinoid 2% Emulsion. Retinoleista kirjoitin enemmän täällä ja täällä.

The Ordinary Granactive Retinoid2pieni.jpg

The Ordinary jäi siis käyttööni tiettyjen tuotteiden osalta. Luulen, että tuotteet joita tilaan jatkossakin sarjalta ovat näitä erikoistuotteita, koska tuotteiden hinta on yksinkertaisesti niin edullinen. Sen sijaan hyaluronihapposeerumien tmv. tuotteiden kohdalla jatkan mielelläni uusien tuotteiden testailuja.

Seuraavaksi kiinnostaisi kokeilla tuotetta *Lactid Acid 10% + HA 2%, joka on hellävaraisempi kevyesti kuoriva maitohappoa sisältävä seerumi.

Retinolit3pieni.jpg

The Ordinary on edelleen mielestäni hyvä ja tosi edullinen sarja mutta kieltämättä se on myös aika tylsä tuotesarja, jos tykkää kauniista pakkauksista ja tuotteista, jotka tuoksuvat hyvälle.

theordinary4.JPG

Tuotteita on saatavilla nykyään *elevenin verkkokaupasta sekä The Ordinaryn omilta sivuilta.

Miten muiden kävi, jäikö tuotesarja käyttöön?

*postaus sisältää affiliate-linkkejä

Kommentit (7)
  1. Mä olen taas aivan rakastunut tähän sarjaan juurikin sen tylsyyden takia -herkkänenäisenä en tykkää voimakkaasti hajustetuista tuotteista ollenkaan. The Ordinaryn minimalistiset pipettipullot ja ”tieteelliset” nimet taas kolahtavat täysillä tällaiseen nörttiin 🙂

    Pysyvään käyttöön jäänee ainakin ”The Buffet” ja silmänympärysiholle tarkoitettu ”Caffeine Solution 5% + EGCG”.

  2. Kiinnostaisi postaus noista ”harvoista” tuotteista, joita ostat uudelleen

    1. Jeps, postaus on tuloillaan jossain vaiheessa niistä 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *