Arjen glamouria: rakennekynnet

Onnellinen keho

Isot asiat ovat joskus pienistä asioista kiinni. Vaikkapa kynsistä voi saada paljon iloa. Pidän huolitelluista kynsistä ja olen aiemmin tyytynyt vain ihailemaan toisten lakattuja ja asuun sopivia kynsiä. Ihailemaan siksi, että itse en ole lakkailupuuhista koskaan juuri pitänyt. Mielestäni vaiva ei ole ollut tuloksen arvoinen, sillä  omat yritykseni ovat joko näyttäneet kotikutoisilta tai lohkeilleet pois parin päivän päästä. Lisäksi kynsien kunnolla kuivumiselle ei ole muka löytynyt arjesta aikaa, sillä ruukaan puuhailla vähän väliä jotakin ja puolikuivat kynnet eivät vain pysy matkassa mukana. Tiedätte varmasti, miltä puolikuivat kynnet näyttävät parin kolhaisun jälkeen. Not cool. Pienetkin virheet lakassa ovat ärsyttäneet minua jostain syystä aivan suunnattomasti, joten itselakatuilla kynsillä en ole saanut itsevarmuutta lisää, päinvastoin. Lakkaaminen on myös aina lisännyt kynsieni liuskoittumista, joten hetken aikaa lakkailusta joudun sitten kärsimään huonompikuntoisista kynsistä. Not cool sekään.

Alkusyksystä halusin panostaa huolitellumpaan olemukseeni, joten varasin ajan Tuunailsiin Kokkolassa. Nyt on menossa viidennet erinäköiset rakennekynnet ja olen ollut todella tyytyväinen! Se on jännä, miten paljon hyvää fiilistä ja lisäbuustia itsetuntoon kauniit kynnet saavatkaan aikaan. Olen huono koristautumaan koruilla ja sekä pukeutumisessa että meikissä suosin yksinkertaisuutta, joten kauniilla kynsillä saan pienen naisellisen lisäsäväyksen asuun kuin asuun, tilanteeseen kuin tilanteeseen. Pinnallista ehkä, mutta sallin itselleni tämän glamourin arkeeni. 

Kynnet ovat pysyneet hyvin matkassa mukana ja huoltohetkiin on ollut pakko varata arjessa aika. Huoltoväli on ollut vähän kynsistä ja niiden kokemista kolhuista riippuen 3-6 viikkoon. Viimeisimmät olisivat pysyneet varmaan pidempäänkin, mutta pituus alkoi jo häiritä ja väriinkin jo kyllästyi :D. Pidän enemmän lyhyemmistä, vain vähän yli sormenpään pituisista kynsistä, sillä pidemmät häiritsevät koneella kirjoittamista. Kynnet ovat tarjonneet hyvää suojaa pehmeille ja herkästi liuskottuville kynsilleni ja esimerkiksi vaikkapa tomaattia leikatessa veitsen osuminen vahingossa kynteen ei halkaisekaan kynttä, vaan tekee vain naarmun kynnen pintaan. 

Jos Kokkolassa miettii hyvää kynsienlaittopaikkaa, suosittelen Tuunailsia Hyvinvointikeskus Aurorassa.

Viimeisimmät kynteni ovat todella pikkujouluhenkeen sopivat. Eikö se niin mene, että jos valkeus ei tule naisen luo, laittaa nainen kimallusta kynsiin ;)

Hyvää torstai-iltaa kaikille!

-Katja

Kommentoi