Naurettavan helppo ja nopea Tonnikalawok

Voiko helposti syntyä hyvää ja terveellistä ruokaa?

No todellakin voi. Ja vieläpä naurettavan nopeasti, vajaassa 10 minuutissa (vedenkeitin olisi nopeuttanut hommaa vielä lisää, mutta no, tällä kertaa ei ollut niin minuutin päälle ;)).  Ja koska ruoka vielä maistui hyvältä, resepti ansaitsee päästä jakoon. Samalla tuli tutustuttua pariin tuotteeseen, joita en aiemmin ollut käyttänyt. Varmat nakit ruoassa olivat suosikkipakastekasvikseni Apetitilta. Mitään muita raaka-aineita ei tarvita, vain vettä, kattila ja paistinpannu. 

tonnikalawok.jpg

täysjyväriisinuudeli.jpg

sitruunatonnikala.jpg

wokkipannulla.jpg

tonnikalawokki.jpg

Nopea tonnikalawok

1/2 pss täysjyväriisinuudeleita (reilut 100 g)

1 prk maustettua tonnikalaa (esim. tätä sitruuna-seesam-inkivääriä)

1 pss pakastekasviksia (esim. Apetit)

(mausteita oman maun mukaan)

1. Lämmitä vesi kattilassa tai vedenkeittimellä ja anna nuudeleiden lojua vedessä n. 5 min. 

2. Sillä aikaa lorauta tonnikalapurkista mausteöljyä pannulle ja paista pakastekasvikset siinä n. 4- 5 min (tarkista paistoaika pakkauksesta). Lopussa heitä tonnikalat kasvisten joukkoon.

3. Siivilöi vedet valmiista nuudeleista pois ja sekoita nuudelit kasvis-tonnikalaseoksen joukkoon.

4. Mausta halutessasi tai vain nauti yksinkertaisesta, mutta värikkäästä ateriastasi vaikkapa tomaattisiivujen kera.

 

-Katja

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Sisustus Terveys