Black is my colour – asu jota pidän kaikkialla

Maiharit

Kengät, joihin minä muiden joukossa olen täysin rakastunut.

Ne soveltuvat vaatteeseen kuin vaatteeseen, tilanteeseen kuin tilanteeseen, juhlaan tai arkeen. Mä itse pidän niitä kirjaimellisesti joka paikassa. Baarissa, ravintolassa, kaupungilla, kesällä mekkojen kanssa. Ihan ehdottomasti maailman monikäyttöisimmät kengät, jotka eivät ole talvella liian kylmät muttei toisaalta kesälläkään liian kuumat. Lisäksi ne tuntuvat hyviltä jaloissa, minkä huomaa esimerkiksi kaupunkilomalla kävellessään pitkiä matkoja.

Poolopaita

Poolopaita on lämmin, mutta myös yhdisteltävissä moneen asuun. Sitä voi pitää arkivaatteiden kanssa, mutta se sopii myös juhlallisempaan tilaisuuteen. Musta poolopaita on vakio vaatteeni niin villaisena kuin ohuempanakin.

Villakangastakki

Ei liian juhlallinen arkeenkaan, vaan sopii kaikkeen. Minulla tietysti mustana.

Culottesit

Paitsi että housut on todella mukavat päällä, sopii ne niin ikään kaikkiin tilanteisiin. Juuri nyt pidän niitä kaikkien ylläolevien kanssa yhdistettynä vielä sukkahousuihin. Sama asukokonaisuus toimii myös kesällä ilman takkia ja paidan voi vaihtaa t-paitaan tai toppiin kuumalla ilmalla.

Vyölaukku

Musta, pieni ja yksinkertainen. Niin ikään joka paikan laukkuna käytössä kaikissa tilaisuuksissa. Arkisin nappaan kangaskassin mukaan jos on jotakin kännykkää isompaa tarve kuljettaa.

Miten sitten eroan juhlassa ja arjessa?

Käytännössä olen käynyt samalla asukokonaisuudella illalla lasillisilla ja päivällä kahvilla. Jos olen menossa juhliin juhliin eroaa ulkoasuni lähinnä meikillä. Laitan irtoripset, punaista huulipunaa sekä koruja. Saatan vaihtaa myös culottesit mustaan kynähameeseen.

Viimeksi:

Berliiniläinen

Lue myös:

Yksinkertaista vaatekaappia luomassa

Olisiko mun tyyli all black?

Ulkonäkönormeja rakkausrealityjen tapaan

hyvinvointi oma-elama
Kommentit (3)
  1. Mie kans...
    15.4.2022, 20:24

    Ei värillä väljä, vaan sillä mien sen kantaa . musta on kyllä hyvä väri ja minullakin paljon käytetty 😊

  2. Kyllä, musta on maailman käytännöllisin ja myös todella tyylikäs väri! Mietin juuri talvivaatteita varastoon laittaessani, etten oikeastaan tarvitsisi muuta (pyhä)talvitakkia kuin mustan, puolipitkän villakangastakin. Se sopii kaikkeen: housujen kanssa, erimittaisten hameiden kanssa, juhla-asun päälle, arkeen, minkä hyvänsä muun värin kanssa…

    Lisäksi täytyy liputtaa pikkumustan puolesta: Jos joskus päättäisi säilyttää vaatekaapissaan vain yhden juhlamekon, se olisi ilman muuta pikkumusta! Sillä voi mennä yhtä lailla vähän rennompiin kuin hyvin juhlaviin tilaisuuksiin ja etenkin asusteita muuttelemalla se venyy lähes mihin hyvänsä. Ihan kaikkiin pukukoodeihin se ei sovi, mutta melkein kuitenkin. 🙂

    1. Täysin samaa mieltä! Riippuen toki vähän pikku mustasta, mutta siitäkin voi saada arkisemman esimerkiksi neuleella.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *