VOIHAN LUONNONKOSMETIIKKA…

Oon yrittänyt nyt varmaan vuoden löytää itselleni sopivaa luonnonkosmetiikkaa. Yrittänyt, sillä kaikki tyssää siihen, etten vaan löydä itselleni sopivaa ripsaria ja kulmakynää, niitä kahta ainoaa asiaa joita lähes päivittäin käytän.

Mä päädyinkin lopulta vaihtamaan kaikki meikkini Lumeneen, sillä ajattelin sen olevan kakkosparas vaihtoehto. Olin päätökseeni hirveän tyytyväinen, kunnes.. siltä puuttuu se hemmetin eläinkokeettomuus sertifikaatti!

Ja oikeastaan lopulta ymmärsin, että tuollainen lupaus olis mulle kaikkein tärkeintä, jopa niitä ekosertifikaatteja tärkeämpää.

Vitsit että nyt en vaan jaksa! Tätä kaivamista ja etsimistä ja ettei mikään kuitenkaan ole hyvä. On vaan niin energiaa kuluttavaa nyhtää tietoa sieltä, missä sitä ei ole, testata, pettyä ja testata uudestaan.

Eikä vielä vähinkään se, kuinka paljon rahaa tähän humputukseen kuluu.

Täytyy kyllä myöntää että tässä on harjaantunut melko eteväksi rivienvälistä lukijaksi. Hämmästyksekseni mulla oli edelleen vähän sinisilmäinen luotto ihmisiin, vaikka toisin luulin. Vain todistaakseni, kuinka pohjimmiltaan se kuitenkin taikoo taitavasti heikkouksista hyveitä, vaikkei sitä oikeasti voi nimellään muuttaa. Sillä liian pehmeä kulmakynä on liian pehmeä, vaikka se onkin herkälle iholle sopiva (onko monet meistä oikeasti NIIN herkkäihoisia?). Ripsari joka ei tartu ripsiin ja vaatii satakertaista ees taas hinkkausta, ei muutu kestäväksi voluumiksi, vaan lopulta latistaa taivutukset. Ja kuinka hirveästi silti löytyy kauniita kuvia taivutusten kanssa olevista ripsareista, vaikka fakta on se ettei taivutukset vain pysy edes työpäivän ajan.

Omalta osaltani tässä alkaa ehkä vähän lievästi sanottuna stressaamaan. Ehkä siitä syystä, että pieni täydellisyyden tavoittelu näyttää nostavan päätään. Oikean valinnan tekeminen. Ketään hyväksikäyttämättömän valinnan tekeminen. Voinko antaa itselleni periksi tällaisessa asiassa?

Mutta tässä vaiheessa on ehkä pakko asettaa se raja.

Vielä yksi yritys,

sitten lopetan.

Ja kuinka ollakaan tuo yksi, jonka alkuviikosta käteeni sain, onkin ollut aivan hyvä. En vielä uskalla kuitenkaan hurrata, tarvitaan pitempi jakso, ennen kuin uskallan uskoa ja jos uskon, jaan sen kyllä teillekin. Ensimmäinen kriteeri on täyttynyt kuitenkin: taivutukset pysyy.

Viimeksi:

MITEN YLLÄPITÄÄ TAVARAKAAOKSETONTA KOTIA?

Lue myös:

DOKUMENTTI, JOKA KAIKKIEN TULISI KATSOA

HELPOIN EKOTEKO ON OSTETTU EKOTEKO

OLISIKO MUN TYYLI ALL BLACK?

Kommentit (5)
  1. Mulle on sopinut Avrilin ripsari, Bohon kulmakynä ja Laveran kulmageeli 🙂

    1. Täysin sama kombo täällä!

      1. Kiva kuulla 🙂 Tuo geeli on kyllä hyvä!

  2. Moikka! Mä pidän todella paljon Lily Lolon meikeistä. Mielestäni heillä on paras ripsari. Useampaa merkkiä kokeilin. Etenkin se valkoisessa tuubissa oleva on hyvä. Minulla on kyös saman merkin kulmakynä eikä siinä ole valittamista 😀

    1. Moi. Lily Loloa en olekaan testannut, kiitos vinkistä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *