Kamalimmat blogautukseni

dsc_4731.jpg

Innostuin selailemaan blogin alkuaikojen kirjoituksia Saran tämän postauksen innoittamana. Vastaan tuli jos jonkinlaista artikkelia, ja ajattelin jakaakin teidän kanssa nyt järjettömimmät. Ei muuta kun Pulitzer palkintoa havittelemaan. 

1. Vuohenjuustosalaatti vaihe vaiheelta . Olen siis ihan tosissani kuvannut salaatin teon jokaisen vaiheen, jotta lukija varmasti osaa rakentaa näinki upean kokonaisuuden kotonaan. Siis mitä ihmettä?! 

2. Seison käsilläni. Otsikko kertoo kaiken, sillä koko postauksen idea on se, kuinka olen käynyt siskoni kanssa salilla ja olemme seisseet käsillä. Loppuun on laitettu aikamoinen tiiseri jostain ruokajutusta. Taisi olla toi salaatinrakennusohje, joka oli tuloillaan. Hyvää kannattaa odottaa!

3. Kotitreeni GIF-kuvien kera. Aijai, tämähän on todella nerokas tapa esittää kahvakuulaliikkeet. 

4. Instagram. Nimimerkkini on ollut mahtava @elmerii ja kuvasaldokin on ollut ihan mielettömän visuaalinen! 

5. Ensimmäisiä ”asukuvia”. Tikkurilassa koulun edessä olevan autotallin seinän edessä otetut ”asukuvat”, joista selkeästi vain 2 kpl ”onnistui”. Toisessa kuvassa nähdään klassinen ”taisin pudottaa jotain”- tilanne, joka oli jossain vaiheessa hyvinkin suosittu poseeraus. Plussaa siitä, että kaikki kuvassa näkyvät vaatteet ovat edelleen käytössä!

Mikäs sanotte, mikä vie voiton kamaluudessaan vai onko teillä joku muu megamoka mielessä? 

Kommentit (4)
  1. Ihana toi salaattipostaus 🙂

    1. Hahahaha 😀 ainakaan ei jää mikään vaihe epäselväksi!

  2. Haha, hellyyttäviä! Viimeisessä postauksessa törmäsin myös omaan kommenttiini, siis tuohon etolejumppapirkko-kommenttiin minkä olit kirjoittanut itse postaukseen. En edes muistanut, että joskus sun blogia on tosiaan lukenut ensisijaisesti urheilu/fyysinen hyvinvointi inspiraationa. Paljon on sisältö muuttunut, mutta vaan parempaan suuntaan tietysti – ja se on yhä totta, että erotut muista! 🙂 tääälä ollaan siis edelleen!

    1. Eiiikä!! Ihanaa että olet vielä täällä! <3 <3 <3 <3  ihan mahtavaa! Ja kiitos paljon, arvostan kovasti 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *