Horoskooppeja lukevat miehet

(Olen Paperi T -otsikoija, tiedän). 

Assa_DSC_7713.jpg

Voitko kuvitella, ystäväni vaahtoaa eräänä alkuiltana puistoterassilla kun kannan pöytään kaksi olutta.

Se mies kysyi mun horoskooppimerkkiä! Siis mitä? Mistä lähtien miehet on olleet kiinnostuneita horoskooppimerkeistä ja niiden mukaisista luonneanalyyseistä?

Kieltämättä aika outoa, on pakko kompata. En ole ikinä kokenut samaa. Ja sitten muutaman päivän kuluttua:

täsmälleen sama asia tapahtuu minulle.

Mies, jonka olen juuri tavannut, tivaa horoskooppimerkkiäni baaripöydässä ja kun en sitä heti kerro, hän arvailee. Pieleen menee. Kun sitten kerron olevani Kaksonen, hän sanoo sen tunnin perusteella mitä on minua katsellut: no oot kyllä NIIN Kaksonen. Jaahas. 

Olen hämmentynyt. Seuraavana aamuna kaivan internetin syövereistä Kaksosen luonnehoroskoopin ja sitten kuuntelenkin päästäni kuuluvaa BLING –ääntä.

(En ole sekoamassa. Tai ehkä muuten olen: eräänä yönä kun en saa unta, koska olen jostain syystä ihan varma että minulla on aivoverenvuoto, otan varmuuden vuoksi uninutturan pois, ajatuksella: jos mut löydetään kuolleena, niin on tukka ainakin nätisti. TSIISUS).

Bling –ääni tulee siitä, miten sopiva luonneanalyysi onkaan. Vai miltä kuulostavat esimerkiksi nämä poiminnat:

Kaksonen on älyllinen ja liikkuva kaupunki-ihminen, jolla on suuri sopeutumiskyky, valpas mieli ja paljon levotonta kyselevää uteliaisuutta. 

No ihan vaan just hyvä määritelmä tästä blogista. 

Koko ajan pitää olla vireillä joku uusi idea tai mieluummin useampia yhtä aikaa. Levottomana sieluna Kaksonen osaa kyllä suvereenisti olla aloittamassa yhtä jos toistakin projektia, mutta loppuun saattaminen ei onnistu ihan yhtä helposti. 

(Ompelin erästä tilkkutäkkiä viisi vuotta ja kun hetken mielijohteesta tein 35 things to do before 35 -listan, keksittymiskykyni riitti tasan viiden asian keksimiseen). 

Useimmiten Kaksosen voi tunnistaa hänen puhelahjoistaan ja ainutlaatuisesta kyvystään sopeutua uusiin ja arvaamattomiin tilanteisiin.

(Kun esimerkiksi joutuu vaihtamaan myöhästyneen deitin toiseen).

Assa_DSC_7677.jpg

Kaksonen ei malta jättää tutkimustaan kesken, vaikka olisikin jo varma suhteen mahdottomuudesta.

(Rio de Janeiro ja Lissabon, ihan naapurikaupunkeja). 

Tuskin löytyy sellaista paikkaa tai tilannetta, jossa Kaksonen jäisi sanattomaksi. Kun puhuu riittävästi niin jotain osuu aina kohdalleenkin. 

(Ja aina voi viettää aikaa puhumalla vieraille ihmisille mistä vaan tuntikausia). 

Kestävyyttä ja pitkäjännitteisyyttä ei liikkuvalta Kaksoselta myöskään löydy. Jos asiat jumiintuvat tulee vilkkaasta Kaksosesta hermostunut kakara, joka ei ota enää mitään vastuuta mistään. 

(Maisteriopintonihan meinasivat kaatua ensimmäiseen tehtävänantoon, joka vei minut pois siltä kuuluisalta epämukavuusalueelta).

Kaksosen heikkouksia ovat pinnallisuus ja tuuliviirimäisyys, jotka tosin tuottavat eniten vaikeuksia ympäristölle. 

(Olen ehdottomasti pinnallinen tuuliviiri). 

 

APUA! Taidan olla aivan oppikirjaesimerkki Kaksosesta! Onko langoilla muita supliikkeja mutta heikkohermoisia tuuliviirejä tai muuten vaan täydellisiä esimerkkejä omasta merkistään?

—-

Luonnehoroskooppisitaatit Astro.fi:n luonneanalyysistä. 

Aiheeseen liittymättömät kuvat minusta: Leyla Avsar. 

—-

I´m SO Gemini it scares me. 

Kommentit (22)
  1. Amandariini
    18.5.2016, 14:43

    HAHAHA toi aivoverenvuoto-uninutturajuttu!!!! Mäkin oon joskus roadtripille oikein ajatuksella laittanu mätsäävät alkkarit ja rintsikat, jos sattus ajamaan vaikka puuta päin.

  2. Jose / ajastaika.com
    12.5.2016, 09:37

    Mä olen myös kaksoset horoskoopiltani. Ensin lukiessani tuota kuvauksia olin ihan, että ei tämä kyllä ole yhtään mua! Vähän ajan päästä silmäilin uudestaan ja reaktio moneen olikin ”no joo, ehkä sittenkin”. 🙂 En pahemmin ole elämässäni horoskooppeja lueskellut, mutta joku joskus totesi mun loppumattomaan järjestelyvimmaan että oon niiiiiin selkeä kaksoset. Ymmärsin myös paremmin itseäni miksi ihmeessä mun pitää säännöllisesti esim. tyhjentää peilikaappi ja järjestellä putelit sinne uudestaan… Mieheni (oinas) ei lainkaan ymmärrä tätä ja aina kiroilee, kun tavarat ovat yhtäkkiä vaihtaneet paikkaa. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *