Kolmekymmentä kysymystä

 

F52A2A77-B4FE-472B-8B6A-46A067A97A5D.JPG

 

 

Blogeissa viime aikoina pyörinyt 30 kysymyksen haaste, tässä tulee: 

 

Avioliittoja: Tasan nolla. En ole rehellisesti ikinä uhrannut ajatustakaan häihin ja naimisiin meno tuntuu jotenkin tosi oudolta ja vanhanaikaiselta. En silti mene vannomaan ettenkö sitä joskus tekisi. (Mutta jos tekisin, haluaisin tehdä sen kahden kuukauden tuntemisen jälkeen sillai salaa karkaamalla Pariisiin). 

Kihloissa: En koskaan. Tosin on mua kerran kosittu!

Lapsia: Ei yhtään, tuskin tuleekaan. 

Lemmikkejä: Mulla on ollut lemmikkejä aina kymmenenvuotiaasta viime kesään asti. Koiria ja kissoja. Elämä ilman lemmikkiä on vähän outoa, mutta sit taas ihanan vapaata. 

Leikkauksia: Olen ollut lapsena silmäleikkauksessa ja taidettiin leikata kitarisatkin jossain vaiheessa. Muuta en muista näistä kun sairaalan hirveät sukat. 

Tatutointeja: Yksi. Sellaisessa paikassa että voin saunoa mummon kanssa ilman että se näkee sitä.
Lävistyksiä: Lävistin (tai siis lävistytin) teininä alahuuleni sekä oikean kulmani. Huulilävistys oli monta vuotta ja siitä on ikuisesti jäljellä pieni arpi, jonka tietysti huomaa vain äitini. 

 

24A9C204-DCC3-4533-95C3-B2F1A6917A48.JPG

 

Muuttoja: Olen asunut lapsuudenkotini (josta muutin 18 vuotiaana) jälkeen ainakin 16 eri asunnossa, kolmessa eri kaupungissa ja kahdessa eri maassa. 

Ottanut lopputilin: Kyllä. Olen myös ottanut kultaisen kädenpuristuksen.

Autosi: En omista edes ajokorttia. 

Ollut saaressa: Olen viettänyt elämäni ensimmäiset 18 vuotta saaressa. 

 

3C51F73C-0F77-4F95-9696-04C25B7FB713.JPG

 

Ollut lentokoneessa: Kyllä, moneen kertaan.

Onko joku itkenyt vuoksesi: Ihan takuulla on. 

Ollut rakastunut: Kyllä, ainakin 5 kertaa. Ihaninta ja kamalinta elämässä. 

Ollut ambulanssissa: Kerran hengittämässä paperipussiin. Sain paniikkikohtauksen, soitin ambulanssin koska luulin kuolevani. En kuollut. 

Luistellut: Kyllä, viimeksi joskus 10 vuotta sitten. 

Surffannut: Hah, kyllä. Lähdin kerran hyvin ex-tempore surffilomalle Marokkoon mutta kahden päivän jälkeen luovutin surffaamisen kanssa ihan kokonaan ja loppuloman istuin autiolla rannalla lukemassa kirjaa. 

Ollut risteilyllä: Ah kyllä! Kerron aina Portugalissa tarinoita Suomen ja Ruotsin välillä kulkevista drunk boateista ja itseasiassa haaveilen pääseväni pian Päivä Tukholmassa-risteilylle. Se kuulostaa jotenkin tosi eksoottiselta juuri nyt 😀

Ajanut moottoripyörällä: En ikinä. Olen kyllä ollut kyydissä. Tai no ainakin skootterin kyydissä. 

 

C5A3399E-83F6-4253-B07B-3B75EFE0C834.JPG

 

Ratsastanut hevosella: Kyllä! Ratsastin lapsena monta kertaa, kunnes kerran hevoni karkasi ratsastuskentältä ja tipuin sen selästä kovassa vauhdissa. Ei onneksi käynyt mitään vakavampaa, mutta sen jälkeen ratsastaminen alkoi vähän pelottaa. 

Lähes kuollut Sain lapsena tosi vakavan allergisen reaktion, johon melkein kuolin. Onneksi en muista tästä itse mitään. 

Ollut sairaalassa Kyllä, lapsena monta kertaa. Sairastelin paljon lapsena, aikuisena olen sitten ollut enimmäkseen terve. 

Suosikkihedelmä Portugalilaiset appelsiinit. Ja hunajameloni. Ja ananas. 

Aamu vai ilta  Ehdottomasti ilta. Tai siis ilta ja yö. Olen ihan älytön yökukkuja, mua ei väsytä oikeastaan ikinä ennen kahta tai kolmea ja sisäinen kelloni herättää mut yleensä aikaisintaan kymmenen-yhdentoista maissa.

Lempiväri Vihreän sävyt ja lohenpunainen. Ja sitten vihaan ihan hulluna sitä kun ihmiset sanoo pinkki kun ne tarkoittavat vaaleanpunaista. Aaaargh!

Viimeisin puhelu Poliisilaitos soitti ja kertoi löytäneensä kämppikseni kadonneen lompakon. Olivat soitelleet viikon ajan, en nimittäin juuri koskaan vastaa puhelimeen. Kämppikseni jakelee aina mun numeroa, koska hän ei ole saanut aikaiseksi hankkia paikallista liittymää.

Viimeisin viesti Mulla on kaveri, jonka kanssa lähettelemme toisillemme aina lyhyen ytimekkäitä viestejä yöaikaan. Ne ovat aina tätä muotoa: 2am hi, 4 am hi ja joskus 5 am hi. Oikeastaan koskaan toinen ei ole hereillä tuohon aikaan, mutta jostain syystä ollaan tehty tätä joku vuosi. Viimeisin viesti on häneltä jossa lukee vain 2 am hi IS BACK.
Kahvi vai tee Molemmat! Juon aamuisin mustaa teetä, päivisin mustaa kahvia ja iltaisin vihreää teetä. Juon joka päivä kahvin jossain ulkona ja se on suurta luksusta ja ihana asia josta en halua luopua ikinä (paitsi ehkä Suomen talvessa). 

Kissa vai koira Molemmat! Olen ehkä enemmän kissaihminen, koirat ovat välillä vähän liikaa. Tosin toisaalta koiranpennut on maailman ihanimpia ja sitten vanhat, rauhalliset koirat myös! Mutta sitten taas kissanpennut! Ei oo mitään söpömpää!!!!!

Paras vuodenaika Alkukevät ja loppukesä. Apua, en tiedä mumman valitsisin jos olisi pakko. Ehkä Suomessa asuessani kevät oli rakkaampi ja loppukesästä tuli aina vaan melankolinen fiilis.

 

 

 

—-

 

 

 

 

 

 

Kommentit (1)
  1. Siiri / Pilkettä-blogi
    3.10.2018, 13:41

    Nummelan ponitalli rocks! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *