Keitä ovat kestokassisoturit?

Ladataan...

Moi!

Ollaan pari ekomimmiä Helsingistä. Ollaan tässä muutama vuosi puhuttu kierrättämisestä, ympäristöstä ja muutenkin kaikesta ekoilusta. Tällasesta maailman parantamisesta ja siihen liittyvistä asioista on tullu molemmille intohimonkohde ja harrastus. Jossain vaiheessa alkokin tuntua siltä, että omia ajatuksia ois kiva jakaa myös muille ja samalla oppia ite uutta.

Henkku:

Emppu:

Hukassa

Ladataan...
vilhelmiinah VILHELMIINA H.

Olen positiivinen ihminen, tiedän sen itse ja niin minun läheisetkin. Hymyilen ja nauran paljon, minut saa helposti nauramaan ja onnenkyyneleet valumaan silmäkulmista. Positiivisuus on minulle ominainen piirre ja elämäni kietoutuu suureksi osaksi niiden ajatusten ympärille.

Mutta kun kaikessa, kaikilla, on se toinen puoli. Synkkyys kolkuttaa joskus ovea ja vahingossa avaan oveni raolleen...

Ennen kuin alkoikaan

Ladataan...
Aamuisin Valossa

Korjaus edelliseen blogipostaukseen: olin sittenkin raskaana, taas. 

"Menkat" eivät loppuneetkaan ajallaan, testi näytti kuudentena kiertopäivänä positiivista ja olo oli kauhusta kankea.

Jouduin päivystykseen huonon voinnin takia, hcg useita kymmeniä, luultavimmin kemiallinen raskaus taas. 

Kontrolliverikoe maanantaina, sitten tiedän enemmän.

* * *

Pelko ja huoli on ollut suurta, ehkä nyt vähän väistynyt, suru vieläkin kouristaa aina välillä, suru kalpeista...

Tien päällä

Ladataan...
lauraevelii Aurinkoa kiitos!

Nyt kun olemme päässeet turvallisesti perille tänne Costa Blancan lämpöön ja kotiutuneet ehtineet jonkin aikaa kotiutua, on hyvä hetki taas päivittää kuulumisia. Matkamme tänne alkoi siis sunnuntaina 30.9 kun suuntasimme aamulla Volvon keulan Eckerölinen lautalle kohti Tallinnaa. Lauttamatka osoittautuikin matkamme raskaimmaksi etapiksi, sillä merenkäynti Suomenlahdella oli niin kova, että mieheni Villen täytyi käydä useampaan otteeseen tutkimassa miesten wc:n vessanpönttöä lähietäisyydeltä...

Kruunun vain kun saan kuninkaan

Ladataan...
Tindeliini Sweet like cinnamon

 

On asioita joita ei-kaksisuuntaisen on todella vaikea ymmärtää, siitäkin huolimatta että kuinka haluaisi. Usein nämä asiat ovat myös semmoisia jotka toinen kaksisuuntainen ymmärtää puolesta sanasta, vaikka ei olisikaan asiasta lainkaan samaa mieltä. 

Mania ja hypomania ovat tämmöisiä asioita. Ei-kaksisuuntainen ei ole kokenut (hypo)manian euforiaa tai voittamattomuuden...

Pages