Why bother?

Ladataan...

Kun koko viikko on ollut suhteellisen kamala, on perjantain saapumisesta ihan onnellinen, vaikka breikki kiirepaniikista tarkoittaakin liikaa aikaa ajatuksille. Tämän vuoksi kannattaakin tyriä viikon aikana urakalla, jotta voi olla vittuuntunut omasta akateemisesta typeryydestään - ei vain teini-ikäisestä tunne-elämästään.

Kannatta tehdä esim. seuraavaa:
- unohtaa viikon aikana hoitaa osan duunin nippelihommista
- unohtaa palauttaa verkkotehtävät
- päätyä osaksi...

Muista sinkkukavereitasi -päivä

Ladataan...
maryjane Todella jossain

Ystävänpäivänä vietetään kuulemma myös tällaistakin päivää! Toinen juhlittu päivä on "single independence day", eli itsenäisten ihmisten päivä. Ystävänpäivä on tälleen sinkun näkökulmasta mielenkiintoinen. Ensinnäkin fb-fiidi täyttyy "originelleista ihmisistä", jotka menee kyseisenä päivänä kihloihin tai naimisiin ja sitten vastaavasti siellä on ne tyypit, jotka on...

Kevään keveys rinnassa

Ladataan...

 

Kevät alkoi nyt, tuumin kun kävelin tänään keskustan lumettomia katuja kevein askelin. Teki mieli kiljahdella ilosta ja heittäytyä spontaanisti asfaltille makaamaan. Oikeastihan kevät alkaa keskiviikkona 20. maaliskuuta. Mutta se ei niinkään kiinnosta tällä hetkellä. Henkilökohtainen kevääni alkoi juuri tänään. 

Jotain tuo salamannopea...

Voiko oikeasti ikinä unohtaa

Ladataan...

Tämä nyt ehkä on vanhojen kaivelua, mitkä pitäisi vain unohtaa. Ja paljon olen anteeksi antanutkin.

Edelleen mulla tulee usein mieleen kaikki huono mitä Lauri on mua kohtaan tehnyt. On myös usein päiviä, etten ajattele niitä vaan keskityn hyvään tai en ajattele mitään. Mutta ehkä jotkut asiat voi jollain tapaa kaivertaa kauan...

Esiintyjän työpäivä - kimallusta, hikeä ja adrenaliinia

Ladataan...
lottavirkkunen Bling It On!

Bändi tai esiintyjä tilataan keikalle. Keikkapäivänä esiintyjä vaan pärähtää paikalle, alkaa esiintyä, ykköset päällä ja upea meikki kasvoilla ja hiukset viimeisen päälle, esiintyessään hän näyttää siltä että esiintyminen on hauskaa, kivaa ja vaivatonta, ja keikan loputtua hän kävelee ulos ja menee kotiin. 

WRONG!

Esiintyjän työ alkaa siitä hetkestä kun...

Uskalla puhua–ajatuksia vertaistuen voimasta

Ladataan...
janitajohanna Janita Johanna

Meistä kaikilla on omat huolet ja murheemme. Mulla on viime aikoina ollut mukavan tasaista, mutta mieltä painaa gradun ja koulujuttujen lisäksi yksi henkilökohtaisempi asia. Kyse ei ole mistään vakavasta, akuutista tai ajankohtaisesta eikä ole tämän postauksen pointti, mutta sai ajattelemaan. Eilen tein jotain, mikä jännitti mua ihan...

Melodraama nimeltä vanhojentanssit

Ladataan...
Sarbapapa Sarbapapa

Ah mitä nostalgiaa! Instagramini on täyttynyt seurattavieni nuoruuskuvista, joissa he kahisevat tanssiaispuvut yllään ja hiukset korkkiruuvikiharoille väännettynä säteilevät 17-vuotiaan hehkua ja iloa. Kuin varkain vaivun itsekin muistoihini, kirpakkaan helmikuun pakkaspäivään, vuoteen 2004.

Olen lukion toisella luokalla. Puen päälleni mattamustan tanssiaispukuni. Meikkaan niin huolellisesti kuin osaan. Jännittää. On alkamassa yksi elämäni ikimuistoisimmista päivistä. Kidutus nimeltä...

Ensimmäinen blogi :)

Ladataan...
enjoy your life blog by O

Hei. Tosiaan tää on mun ensimmäinen blogi. Tää blogi on mun opiskelujuttuja varten. Kirjoitan tänne mun työssäoppimisista.

Olen siis 16 vuotias ja opiskelen ammattikoulussa Valmassa. Etsin tällä hetkellä sitä omaa alaa mitä lähtisin opiskelemaan. Vielä työssäoppimista ja yhteishakua ja syksyllä opiskelemaan.

Teen todennäköisesti toisen blogin mihin, sitten alan kirjottelemaan omia juttuja. ilmoitan siitä tänne sitten lähempänä.

...

Pages