Ladataan...
Still Life

 

Kuinka monelle teistä jyväskyläläinen Harjun Paperi* on tuttu? Harjun Paperi on siis nimensä mukaisesti paperi-ja korttikauppa, mutta ei ihan mikä tahansa liike, vaan ehkä maailman suloisin ja sympaattisin pikkukauppa! Paperitavaroiden ja korttien lisäksi kaupasta löytyy myös kaikenlaisia kivoja sisustusjuttuja. Kun asuin Jyväskylässä, niin Harjun Paperissa tuli käytyä ostoksilla aika usein ja nykyisinkin Jyväskylässä vieraillessa siellä on ihan pakko päästä käymään.

Harjun Paperilla ei varsinaisesti ole verkkokauppaa, mutta heille voi laittaa tilauksia menemään Facebookin tai Instagramin kautta. Niin tein minäkin, nimittäin kun huomasin että näitä ihastelemiani A Little Lovely Companyn pupulamppuja oli taas tullut kaupan valikoimaan! Mua ei yhtään haittaa että tästä lampusta tulee varmasti aika monelle mieleen lastenhuoneen sisustus :D Suloinen pupu sai meidän kotoa juuri sopivan paikan mun yöpöydältä (kröhöm..ei puhuta tuosta toisesta pupuesineestä tuossa vieressä)!
 

Pupun lisäksi tilasin muutamat Eef Lillemorin kortit (jotka ei kyllä näytä yhtään sen aikuisemmalta, heh), jotka sai hyvän paikan keittiön seinältä. Mukaan lähti myös yllätyksenä poikaystävälle postikorttikokoinen Muumi-joulukalenterikortti!
 

* tämä ei ole mainos tai yhteistyöpostaus, vaan tahdoin kirjoitella minua ilahduttavasta kaupasta :)

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Share
Ladataan...

Ladataan...
Still Life

Yksi juttu joka jäi mieleen lokakuusta, oli lukuisat uudet vegesuosikit! Ihan huippua miten nykyään vege- ja vegaaniruokavalioon sopivia tuotteita löytyy kauppojen hyllyiltä koko ajan enemmän. Siksi ajattelinkin perinteisen kuukausikatsauksen sijaan esitellä tässä postauksessa muutamia mun lempparituotteita:

- Pirkan porkkana-kvinoapihvit. Ei ehkä kaikista täyttävimmästä päästä, mutta hyviä esimerkiksi burgerin välissä!
- Lidlin kaurajuoma. Aivan yhtä hyvä kahvin kanssa kuin Oatlyn kauramaidot.
- Alpron jugurtti mustikoilla ja kaurahiutaleilla. Täyteläinen maku, mutta ei liian makea. Myös mustikaton versio tästä jugurtista on super hyvä!
- Keijun yrttiöljy. Tästä on tullut mun uusi suosikki, sopii tosi hyvin salaatteihin ja pastoihin, tai vaikkapa bataattiranskalaisten päälle!

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Still Life

 

Hyvää tiistaita! Tänne Ouluun on yön aikana satanut pieni kerros lunta, ja aivan ihanaa miten paljon valoisammalta ulkona näyttää!

Tässä muutamat kuvat viikonlopulta, jolloin lumesta ei ollut vielä tietoakaan, heh. Tämä biker-takki on viimeaikaisia kirppislöytöjä, ja vaikka biker-takki ei ole ehkä kaikista käytännöllisin ostos marraskuussa, niin takki oli kuitenkin niin hyvin istuva ja kaunis että en vaan voinut jättää sitä ostamatta. Alla oleva sininen kauluspaita on samalta kirppisreissulta ostettu, ja itse asiassa takki ja paita löytyivätkin samasta kirppispöydästä. Musta on hauska huomata miten joskus jonkun tyypin kanssa vaatemaut mätsää niin täydellisesti että yhtä pöytää penkomalla voi löytää vaikka mitä aarteita!

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Still Life

 

Sunnuntait. Miksi ne tuntuu usein niin ankeilta?! Muistelen, että oon koko ikäni kärsinyt jonkunlaisesta sunnuntai-syndroomasta. Vaikka maanantaina ei olisikaan tiedossa mitään velvollisuuksia, niin silti sunnuntait tuntuu jotenkin mälsiltä. Mitenhän sunnuntaipäivistä saisi vähän kivempia?! No ainakin näillä kolmella jutulla:

- Kukat. Kukat piristää jokaista päivää mutta erityisesti sunnuntaita!
- Lukeminen. Mun lempipuuhaa on kaivaa esiin luettavaksi vanhoja Trendejä ja Kodin Kuvalehtiä. Tyylivinkkien lisäksi lehtien talvinumeroista voi löytää kivoja reseptejä ja saa vähän lisää joulufiilistä.
- Rauhallinen aamiaishetki ja vähän enemmän huolella laitettu aamupala. Mustikkabanaani-smoothie siemenillä ja pähkinöillä ja iso kuppi kahvia toimii aina!

Ihanaa sunnuntaita!

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Share
Ladataan...

Ladataan...
Still Life

 

Tiedättekö, kun jostakin tietystä vaatekappaleesta tulee heti mieleen joku henkilö? Mulle kävi just niin tämän paidan kanssa, tämä on nimittäin ihan kuin Skamin Nooran vaatekaapista! Tämän paidan lisäksi huomaan viime aikoina fiilistelleeni muitakin Noora-henkisiä vaatteita, päälle on nimittäin päätynyt useana päivänä simppeli kauluspaita, hiusdonitsi ja farkut.

Mulla oli visiona ottaa tästä asusta asukuvia ulkona, mutta viime päivinä on ollut ihan kamalan harmaa ilma, joten sisällä kuvailu oli huomattavasti miellyttävämpi ja lämpimämpi vaihtoehto. Olettekin ehkä huomanneet että asukuvia on näkynyt blogissa nyt vähemmän, ja se johtuu tosiaan siitä ettei kuvailuinspiraatiota ole kauheasti ollut, ja kauniina aurinkoisina päivinä aikataulut aikataulut kuvaajan (=poikaystävän) kanssa eivät vaan ole mätsänneet. Mutta toisaalta musta on ollut tosi mukava kirjoittaa ja tehdä asupostauksien lisäksi myös muita juttuja!

Onko teillä kanssabloggaajilla jotain vinkkejä asukuvien ottamiseen (sisällä ja ulkona) näin vuodein pimeimpänä aikana?

 

SEURAA:
Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Share
Ladataan...

Pages