"Yeah, that's my problem."

Ladataan...
reetatrying Reeta trying

Sinulla on sykkivä sydän joka lyö.

Välillä epäilyttää tosissaan, että lyökö sittenkään. Mutta kyllä se rinnan alla aina vaan hakkaa, tumtumtumtum, yhä rummuttaa elämän tahtia, ei myönnä eikä tunnusta koskaan särkyneensä.

Muisti on kummallinen, jännittävä, epäluotettava asia. On niin paljon yhdenlaista, mitä ei haluaisi unohtaa ja unohtaa silti, ja valtavasti toisenlaista, jonka unohtamalla pääsisi niin paljon helpommalla. 

Ja sitten on niitä...

Share

Marraskuun biisivalinnat

Ladataan...
Räyhälä Räyhälä

Tällä hetkellä olen oletettavasti seilailemassa jossakin Helsingin ja Tukholman välillä, mutta tässä lupaukseni mukaisesti marraskuun biisivalintoja. Aika laiha saldo, mutta sellainen oli marraskuunikin. Ehkäpä joulukuu sitten vähän vahvemmin.
 

Hassisen kone - Syytön

...

Share

Festivaalihuumaa Hongkongissa

Ladataan...
Anksa Tuottaja-Anttila

Aurinko oli laskenut jo tunteja sitten. Hongkongin kaupungin valot ympäröivät Clockenflapin festivaalialueen. "This is a fuck you for everyone who didn´t believe in your dreams and tried to bring you down", huusi Angel Haze ja käski yleisön nostamaan keskisormet ilmaan.

Keskari ilmassa pohdin mikä siinä on, mikä saa tämän tunteen aikaan aina festivaalilla. Seison...

Share

M.I.A - Borders

Ladataan...
mystery Vision One

JUMAAAALAUTA!!!!

M.I.A on mennyt tekemään niin hel-ve-tin, uskomattoman, järisyttävän hienon ja tärkeän musiikkivideon upealle biisilleen, että tää ansaitsee oman postauksensa. 

M.I.A!!! RAKASTAN SUA!

Ei mun varmaan muuta tarvii sanoakkaan. Nimenomaan TÄRKEÄ on se sana mikä kuvaa koko videon, uh. Upeeta....

Share

AMAS

Ladataan...

Kulunut viikko on ollut aikamoista härdelliä gradun ja uuden kämpän metsästämisen kanssa. Tässä kaiken keskellä olen kuitenkin yrittänyt kaivaa kirjaimellisesti netin jokaisesta kolkasta videoita viime sunnuntaina pidettyjen American Music Awardsien esiintyjistä. Mutta eeeih. Erityisesti kiinnostaisi tuo Selena Gomezin Same Old Love -veto, joka on (ainakin sosiaalisen median perusteella) kuulemma ollut koko illan paras. Mulla oli hieno suunnitelma, miten voisin koota oman postauksen...

Share

Salakeikkoja Helsingissä – Haluatko sinäkin mukaan?

Ladataan...
ChristinaChaneleon Chaneleon

Korviini on kantautunut kummia huhuja Helsingissä järjestettävistä salakeikoista. Siis esimerkiksi ihmisten olohuoneissa järjestetyistä illoista, joiden esiintyjät selviävät yleisölle vasta paikan päällä. Kutkuttavaa.

Too exciting to be true? Ei aivan. Tämä on nimittäin ihan totisinta totta.

Sofar Sounds on hiljattain ottanut haltuunsa maailmanlaajuisen salakeikkakonseptin nyt myös täällä Suomessa...

Share

perjantai

Ladataan...
Johanna T do you remember

Viikon ajan jatkuneen Adele-putken jälkeen avasin viimein eilen Spotifyn ja tsekkasin, josko maailmassa olisi tehty viime aikoina jotain muutakin kuuntelemisen arvoista musiikkia. Päädyin sitten kuuntelemaan vuorotellen One Directionin What a feelingiä ja Hailee Steinfeldin raivostuttavan tarttuvaa You're such a -biisiä, vaikka kumpaakaan en ehkä ensimmäisenä kuvailisi "kuuntelemisen arvoiseksi"...

...

Share

Rundileskipäiväkirja: ei saa pelottaa

Ladataan...

Kun sinä lauantaiaamuna peiton alla selasin hämilläni uutisia, takaraivossa alkoi kumista pahaenteisesti. Le Bataclan, Le Bataclan, Le Bataclan, pariisilaisklubin nimi oli vähän liian tuttu.

Jep, Basistin edellinen Euroopankiertue käynnistyi siellä. Niin, ja Bändihän on aina kehunut klubia. Takahuonetilat ovat onnettomat, mutta henkilökunta on huippua ja komeassa salissa on aina ollut hyvä tunnelma.

Vaikeaa kuvitella, että klubi olisi enää koskaan entisensä.

En yhtään...

Share

Pages