Puumanainen himoitsee Justin Bieberiä – kuinka väärin se on?

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Minun on aika tehdä todella nolo ja melko riskialtis tunnustus. Se saa sinut todennäköisesti katsomaan minua paheksuvasti, tuomitsemaan minut irstaaksi, kaksinaismoralistiseksi ja väistämättä myös epäfeministiseksi. Ei voi mitään, tässä tulee: katselen mielelläni Justin Bieberiä ilman paitaa.

Olen neljääkymppiä lähestyvä nainen, ja...

Share

Lost In Music 2016 - Lippuja ja tärppejä

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

Viikon päästä 6.-8. lokakuuta Tampereen valtaa taas mainio kaupunkifestivaali Lost In Music, joka täyttääkin tänä vuonna upeat pyöreet kymmenen vuotta. Tänä vuonna ohjelma on jälleen aika monipuolinen, ja uusien artistien lisäksi tapahtumapaikoilla nähdään myös vähän tunnetumpiakin esiintyjiä.

 

...

Share

Chebaleba

Ladataan...
mystery Vision One

Noniiinn, tätä mä oon oottanut jo hetken. Sitä tunnetta kun löytää niin hyvän uuden biisin, tai kokonaisen artistin, että pää meinaa räjähtää. Haluaa oksentaa sateenkaaria ja tanssia pöydillä.

Kuulin Chebaleban 150 -biisin Dynamossa, ja oli pakko mennä heti kysymään DJ:ltä että MIKÄ TÄMÄ ON!! Hänkin oli ihan innoissaan että eikö ookkin ihan sikahyvä!

...

Share

Hehkuu

Ladataan...

Joskus käy niin, etten tunnista päässäni soivaa biisiä - en sanoja, en esittäjää. Niinkuin tänään lauantaina 24.9. toisen heräämisen jälkeen noin klo 10:38.

"Viel kun lanka lampussa hehkuu

Kaikki kuittaa .. ..... ....

Mut joskus viimeinen valo sammuu

Koita muistaa, tää ei oo ikuista"

Google...

Share

Water under the bridge

Ladataan...

Perjantai 23.9. noin klo 05:58. Adele. Eilen illalla kotimatkalla junassa kuulokkeet päässäni mietin, miten masentavaa musiikkia kuuntelen. Aina. Tai ennemminkin mollivoittoista, ei ehkä niinkään masentavaa. Adelen parisuhde-ero-anteeksianto -biisit tipahtavat tähän samaan kategoriaan. Mutta aika mieletön ääni ja nainen kyllä!

...

Share

Seitsemäs seminaari Complete Vocal Institutessa

Ladataan...

Viime viikolla oli 7. seminaarini Complete Vocal Institutessa Kööpenhaminassa. Neljän päivän seminaari oli taas kerran ihana ja inspiroiva. Köpiksessä oli keskikesän fiilikset, aurinko paistoi ja hellemekossa tarkeni. Sain taas viettää neljä päivää rakkaiden opiskelukavereiden kanssa porukassa, josta on tullut uskomattoman tiivis ja rakas.

Seitsemännen seminaarin teemat olivat äänenväri, tulkinta ja klassinen laulutekniikka. Lisäksi harjoittelimme CVT-workshoppien pitämistä ja...

Share

Ruotsin euroviisut

Ladataan...

Vesalan Ruotsin euroviisuilla aika tarkalleen klo 06:08 alkanut torstai 22.9. päättyi illemmalla R&A -leffaan, josta (joudun myöntäväni) en ymmärtänyt aikanaan ensimmäisen vartin aikana, että kyseessä oli dokumenttielokuva. Pää saattoi siis päivän mittaan olla yhtä paljon huttua täynnä, kuin biisissä mainittavat pliisut Ruotsin euroviisut.

"Arkipäivät,

lakkiaiset,

kaikki pliisut Ruotsin euroviisut,

mun  häät 

kai sä jostain, ne näät"

...

Share

JUSTINE SKYE

Ladataan...

Olen ihan hirveästi fiilistellyt pastellisävyjä ja muita shokkivärejä hiuksissa. Samalla olen kuitenkin ollut tietoinen, että omassa kuontalossani ei varmastikaan ikinä mitään sellaista tule näkymään, koska, no, en malttaisi blondata tummaa tukkaani pelkän hauskan kokeilun takia. Kunnes....

Instagram-fiidiini alkoi puskemaan säännöllisesti Justine Skyen ...

Share

5 songs

Ladataan...
RonjaJ Pilvien alla

Musafiilistelijä täällä taas. Tässä mun tämän hetken 5 kuunnelluinta biisiä piristämään päivää:

Petit Biscuit - Sunset Lover

Drake - Too Good

Autograf - Dream

Bon Iver - 33"GOD"

Tamu Massif - OK

Loistavaa...

Share

Pages