Mikä vittu vaivaa...

Ladataan...

kun kiltti ei kelpaa!?

FUTUM! Sisko julkaisi ihan älyttömän hienon biisin!!! Karun tarinat on kiehtovampia, monisäikeisempiä ja käsittämättömän taidokkaita. Tiedän et oon hieman jäävi, mutta koita arvaa osuuks Karun nuolet koskaan harhaan?! ;) 

Karun biisin löydät Spotifysta <3 

<3 Terkuin: Ihan älyttömän ylpee Riina

...

Lisää tasa-arvoa festarikesään 1/2

Ladataan...
Minja Koskela Bluestocking

Musadiggarin suosikkiaika on täällä - festarikesä on nimittäin polkaistu käyntiin! Olen fiilistellyt kiinnityksiä keväästä lähtien ja ehtinyt jo peukuttaa Pori Jazzin päätöstä antaa potkut syrjiviä rakenteita tukeneelle toimarille. Yksi asia silti mietityttää. Miten on mahdollista, että vuonna 2018 festarilavoilla on niin vähän naisia?

 

Ikoninen nettimedia...

Odotus on päättynyt

Ladataan...

Avajaiset on pidetty ja ensimmäinen peli on pelattu. Minulla on ollut ilo ja innostus päällä koko päivän. Jo aamulla oli ihana tunne mahanpohjassa. Tätä päivää on odotettu neljä vuotta. Neljä vuotta.

Jalkapallo on lajina niin globaali. Se koskettaa kaikkia. Sitä voi pelata kaikkialla. Se on samaan aikaan yksinkertaista ja monimutkaista. Sen takia menetetään yöunia ja ollaan ahdistuneita. Sen vuoksi iloitaan ja juhlitaan aamuun asti. Silti se on vain pallopeli. Ei sen enempää.

...

Etelänlomalla vesisateessa

Ladataan...

Talvella ystäväni kutsui minut mukaan Portoon Nos Primavera Sound -festareille, joka on Barcelonassa järjestettävän “pää-Primaveran” pikkusiskofestari. Pohdiskelin, haluanko lähteä mieluummin katsomaan Nick Cavea Portoon vai Poriin ja päädyin ensimmäiseen.

...

Helsinkipäivän vinkki - LOKKI BLOCK PARTY 12.6.

Ladataan...
Vinkkipankkiiri Vinkkipankki

Helsinki-päivä on täynnä kaikkea innostavaa, ja mikä parasta, ilmaista ohjelmaa kaupunkilaisille ja kaupungin vieraille. Vinkkipankin silmään jäi erityisesti HAM-taidemuseon järjestämä mini-festari, graffiti-näyttelystä inspiroitunut, Lokki Block Party.

Tapahtuma saa nimensä kaikille tutun helsinkiläisten, pikku-häirikön, lokki...

Saturday Sound

Ladataan...

 

 

Mitä olisikaan Saturday Sound ilman Kikkaa. No ei yhtikäs mitään. Kikka oli mun suuri suosikki, kun olin siinä 5-6 vuotias. Tein kuperkeikkoja Sukkula Venukseen- biisin tahtiin patjalla. Äiti yritti minut saada unohtamaan Kikka-villitykseni. Minulla oli myös Kikan kasetti, kun olin 7-8 vuotias. Äitini antoi kasetin naapurin vanhemmille tytöille. Siitäkös poru tuli. En...

Hyvää kirjoitusmusiikkia

Ladataan...
Sandra Lamppu Luovuusvoitto

 

Olen pitkään etsinyt hyvää kirjoitusmusiikkia eli biisejä, joita on helppo kuunnella kirjoittaessaan. Ne eivät saa sekoittaa ajatuksia liikaa, ja siksi tosi menevä tai suomenkielinen musiikki on kirjoittamisen taustalle aina riski. 

Pitkään kuuntelin pelkkää...

Pori Jazz: Potkut, jotka puolustivat yhdenvertaisuutta

Ladataan...
Minja Koskela Bluestocking

Yhdessä päivässä tapahtui seuraavaa: Pori Jazzin nyt jo entinen toimitusjohtaja Aki Ruotsala kertoi julkisesti, ettei usko homojen olemassaoloon, ainoastaan homouteen, ja vertasi homoudesta eheytymistä huumekoukusta irtipääsemiseen. Pori Jazz kiirehti kertomaan, että tapahtuma on kaikille avoin ja että festivaalin toimijat vastustavat kaikkea syrjintää. Ymmärrettävästi homofobinen toimitusjohtaja ei tähän kuvaukseen mahdu, joten Ruotsala irtisanottiin saman päivän aikana.

 

...

Pages