Onnea Madonna, 60 vuotta!

Ladataan...
Ilse Siinä kaikki

Lapsuudenidolini (ja toki aikuisuudenkin) Madonna täyttää tänään 60 vuotta, ja mikä sen sopivampaa kuin lainata vähän hänestä tehtyä pro gradu -työtä, jonka löysin eilen sattumalta erään divarin alehyllystä ja nappasin mukaani. Gradussa analysoidaan Madonnan 1990 julkaistua videokokoelmaa The Immaculate Collectionia, joten en vain malttanut jättää sitä hyllyyn. Ysärin alku on näet ollut ainakin omassa päässäni aina laulajattaren kulta-aikaa, sitä parasta Madonnaa. Tunnen sekä biisit että...

Soittolista täynnä mimmienergiaa!

Ladataan...

Monet minut tuntevista ihmisistä osaisivatkin varmasti kertoa, etten minä hirveästi syty naislaulajien kappaleista, vaan soittolistoillani pyörivät lähinnä miesäänien kappaleet ja albumit. Vaikka suurimmaksi osaksi se pitääkin paikkansa, niin olemassa on kuitenkin useita naisenergialla ladattuja kappaleita, joita kuuntelen enemmän kuin mielelläni. Tänään soittolista sisältääkin pelkästään juuri tuota mimmienergiaa!

 

 

P!NK - STUPID GIRLS

...

St. Notes: Four Chord Song

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Lauluyhtyeeni St. Notes esittää: Four Chord Song. Miten monta kappaletta pohjautuukaan samaan I - V - VI - IV -sointukiertoon?

Video on nauhoitettu viime viikon puutarhajuhlistamme - Kiitos Sinille ja Jannelle kuvaamisesta! Tekstit ja editointi ovat omiani.

...

Puistokonsertti 2018 Sorsapuistossa

Ladataan...
Siiri_boheemisti Boheemisti

Kiva olla pitkäsä aikaa postausta kirjoittamassa, tälä kertaa aiheena eilinen (10.8) puistokonsertti Sorsapuistossa, Tampereella. Tampere Filharmonia soitti siis musiikkia, Esko Roine juonsi ja ihmiset istuivat filteillä kuuntelemassa. Kävin toissavuona k.o. tapahtumassa ja tykkäsin. Musiikki yhdistettynä ulkoilmaan, hyvään ruokaan ja iloisiin ihmisiin on se mikä tekee tapahtumasta superhyvän kokemuksen. Tunnelmoidaan nyt hetki eilistä kera muutaman puhelimella räpsäistyn heilahtaneen kuvan...

Kesän festarit

Ladataan...

Heippa, aloin pohtimaan kesän festareita nyt kesän viime metreillä. Suomessa järjestetään ainakin vielä tänä viikonloppuna flow-festivaali Helsingissä ja Simerock Rovaniemellä. Muutama ystäväni ja siskoni on viimeksi mainittuun menossa. Ensi viikonloppuna sitten ainakin weekend festivaali myös Helsingissä ja blockfest Tampereella.  Itse osallistuin tänä kesänä yhtenä päivänä suomipop festivaali Ouluun, kun voitin Facebookissa järjestäjän pitämissä arpajaisissa kaksi VIP-lippua ja yöpymisen...

Oopperasta (part une)

Ladataan...
celine journey

Olen jo pitkään halunnut kirjoittaa oopperasta, rakkaasta harrastuksestani, maailman parhaasta taidemuodosta (sanon tämän puoliksi vitsaillen taidehistorijoitsijana ja museologina - kenties ooppera on itselleni niin erityinen taidemuoto, koska en työskentele sen parissa.), joka on vain yksinkertaisesti hyvää hupia ja sydäntä värisyttäviä tunteita. 

...

Ensi viikolla bailataan Skidit Festareilla!

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Tähän ihanaan kesään mahtuu vielä yksi upea koko perheen tapahtuma, Skidit Festarit. Frida kysyy lähes joka kerta Siltasen kohdilla, että millon Skidit Festarit on ja onko Jokki-setä soittamassa nyt (etsitään aina Kaikun julisteista). Yksi kesän odotetuimmista tapahtumista sijoittuu tänä vuonna Fridan syntymäpäivän aattoon, joten me siirrettiin kotibileitä ja etkoillaan Elannon korttelissa festarifiiliksissä. 

Tänä vuonna festarialue...

Pages