Mikko Joensuu - Dream about a miracle

Ladataan...
mystery Vision One

En oo osannut viime päivinä kirjottaa mitään järkevää vaikka sanottavaa ehkä olisikin. En oo vaan jaksanut istua koneen ääressä. Mutta nyt oli pakko tulla jakamaan uusi uskomattoman kaunis Mikko Joensuun musiikkivideo. Biisin oonkin varmasti jo hehkuttanut täällä. Mutta voi että miten hyvin tää video tekee sille oikeutta.

...
Share

Parrot-vastamelukuulokkeista

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Esiinnyin taannoisessa äänkirjapostauksessa päässäni langattomat Parrot Zik 3.0 -vastamelukuulokkeet, ja samassa yhteydessä minulta toivottiin juttua kyseisistä kuulokkeista. Mikäpäs siinä, mutta pahoittelut, että reagoiminen toiveeseen kesti näin luvattoman pitkään.

Ostin kyseiset kuulokkeet Rouvalle joululahjaksi viime jouluna. Hinta oli melko suolainen,...

Share

Musajuntit

Ladataan...
pessi Pessi

On olemassa ne neljä suomalaista melkein keski-ikäistä miestä, joilla on oma bändi. Bändin nimi on joko Darkness Snake, Crawling Eye tai "myö funtsitaan sitä nimmee vielä". 

He kuuntelevat saunailtoina Jounin eli Johnnyn eli Jonyn kellarissa jotain progressiivista rockia soittavaa bändiä, kuten esimerkiksi Toolia. Se on kaikkien suosikkibändi.

...
Share

Energinen soittolista maanantaimenoille

Ladataan...

Maanantai on se päivä viikosta, jolloin ainakin itse tarvitsen kaiken mahdollisen boostin päivään. Viherpirtelöiden, kylmien suihkujen ja virkistävien naamioiden lisäksi myös musiikilla voi saada ylimääräistä energiaa päivään. Päätinkin koota kymmenen biisin soittolistan, joka on täynnä virkistäviä ja mielialaa kohentavia kappaleita, joita kuunnellessa aikainen herätys ja arkiaskareet ovat hieman helpompia!

 

1. The Fratellis - This Old Ghost Town

...

Share

Elämää vuodesta 3

Ladataan...
Life of Rii Life of Rii...

 

 

Oli lämmin, poskiani punoitti, sydän hakkasi ja tunsin kuinka adrenaliini virtasi suonissani. Olimme matkanneet Lahdesta bussilla Helsinkiin.

Seuraavaksi olisi meidän vuoromme esiintyä. Viimeiset puuteroinnit ja peiliin vilkaisu ja sitten askeleet kohti lavaa. Jännitys oli positiivisesti latautunutta ja mietin miten ylpeä äiti minusta on, kun tämä tulisi ulos televisiosta juuri ennen joulua.

Kyseinen tapahtuma oli Joulukonsertti Finlandiatalolla Lahden...

Share

Folkin soittolista - Syksy 2017

Ladataan...

Ai ai, lempivuodenaikani syksy on täällä ja sen myötä hieman tummempi musiikki! Folkin levylautasella soi tänään nämä:

Rag'n'bone man - Human

Ilosaaressa sydämeni vienyt nallekarhu saa syleilyynsä ihan mielettömän syvältä kumpuavalla äänellä ja samaistuttavilla teksteillä. Kukapa ei haluaisi kietoutua flanellipaitaisen körilään kainaloon kuuntelemaan, kuinka me ollaan kaikki vain ihmisiä.

...

Share

Megaluokan keikka=megaluokan darra

Ladataan...

 

Nyt puhutaan krapulasta. Siitä viheliäisestä kaverista joka hiipii yleensä viinanhuuruisen illan jälkeen meidän ihmiseliöiden luihin ja ytimiin. Ainoa ero tässä krapulassa on se, ettei tähän tarvita pisaraakaan alkoholia. Alkoholilla on toki tehostava vaikutus, mutta se ei ole missään nimessä välttämätön tämän tilan saavuttamiseksi.

Homman nimi on sellainen,...

Share

MUSIC CALMS MY SOUL – SUDIO SWEDEN

Ladataan...
Hanna K Sunday Blondie

*Yhteistyössä Sudio Swedenin kanssa

Olen kuunnellut viime vuosina vähän musiikkia. Niin vähän, että se harmittaa itseänikin.

Teininä musiikki soi omassa huoneessani, MP3-soittimen pienissä nappikuulokkeissa ja kavereiden luona koko ajan. Nyt kuuntelen musiikkia melko...

Share

Lilyn jättäville blogiystäville

Ladataan...

Niin monet ovat lähteneet ja monet ehkä vielä lähtevätkin.
Surettaa - on kuin hyvästelisi ystävää, joka on ollut läheinen ja rakas, mutta silti tietää, että ero on edessä.
Jonkin aikaa pidetään yhteyttä tiukasti, sitten harvemmin ja yhä harvemmin.
Lopulta enää joku ennalta arvaamaton asia tuo ystävän mieleen ja...

Share

Pages