Perjantain piristys, tai: Kesäkumibiisi 2015

Ladataan...
Jemina No Sex and the City

Omalla kohdallani on niin, että kesä käynnistyy virallisesti vuoden kesäkumibiisin julkaisusta. Cheekin varsin kyseenalaisen Jossun ja Robinin söpöjen Kesärenkaiden jälkeen tämän vuoden virallisen kesäkappaleen esittää ihana Kasmir. Vauvoja-nimi tuntuu ehkä aluksi hitusen erikoiselta mitä aiheeseen tulee...

Share

Tapaus Euroviisut 2015 ja PKN

Ladataan...

Kun nyt taas on ovella se Grand Finale Euroviisuista niin ajattelipa Pöllökin kirjoittaa jotain näkökulmaa niistä. Aloitan Iltasanomien Mia Paavosen Kommentilla: Entä jos PKN:n kappale olikin vain huono? 

Kirjoituksessa Mia Paavonen kirjoittaa että: "Osa yllättyi tuloksesta vilpittömästi, toiset huomauttivat arvanneensa tuloksen jo heti helmikuun UMK-finaalin jälkeen." Pöllö kuuluu siihen...

Share

Flashback Friday (Dance Edition)

Ladataan...

This is what happens, when you go browsing music videos on YouTube (drunk) to keep you entertained (drunk), and stumble on long forgotten dance hits that you vaguely remember dancing to in clubs or at home (drunk). Some you're glad to find, others not so much.

This is one of the better ones. Play this song and imagine yourself lazing away in the Greek islands, sipping mojitos and enjoying life. Works, doesn't it?

Edward...

Share

Aina mun pitää viisuilla.

Ladataan...
hav Kaiken teoria

Puhutaanpa hetki Euroviisuista.

Myönnän kuuluvani siihen omituiseen joukkoon vakavamielisiä musiikinharrastajia, jotka ovat täysin myytyjä tälle jokavuotiselle poppikarnevaalille. Samaa mielenhäiriötä esiintyy laajasti myös muussa tuttavapiirissäni, ikään, sukupuoleen tai musiikillisiin mieltymyksiin katsomatta.

Syitä kysyttäessä nostan kädet pystyyn ja sanon: beats me. Mulla ei kerta kaikkiaan ole mitään edes etäisesti järkevää selitystä sille, miksi näinkin...

Share

Tuulikoneita, balladeja ja maailmanrauhaa: Euroviisuhuumaa herkkujen kera!

Ladataan...
Maria S. The Variety Show

Yhteistyössä TV Mix

Lauantaina käydään tämän vuoden Euroviisu-finaali Itävallan pääkaupungissa Wienissä, ja luvassa on perinteisen kaavan mukaan tuulikoneita, paljetteja sekä yliteatraalisia esityksiä maailmanrauhasta,...

Share

Euroviisu-juomapeli

Ladataan...

Päivää vaan sinne teillekin. Tänään ajattelin tuhota kansanterveyden.

(Blogilla pitää olla teema, sanoivat. Blogia pitää päivittää säännöllisesti, sanoivat. Mutta minkäs minä sille voin jos yhtenä iltana haluan jakaa maailmantuskaa, toisena paljetteja ja sitten en kuukauteen mitään.)

Euroviisujen katsomiseen on monia hyviä syitä. Tärkeimpänä niistä suomennokset, joissa usein ollaan nonsense-runouden huipulla. Eräänä vuonna sana shake oli...

Share

Missä Morrissey, siellä minäkin

Ladataan...
Laura Pollari Laura de Lille

Mitä yhteistä on The Smithsillä ja Tinderillä?

Ei mitään, voisi äkkiseltään ajatella.

Paitsi, että onpa sittenkin: nimittäin Morrissey-peli.

Sen lanseerasi viime joulukuussa Buzzfeedin naistoimittaja, joka päätti testata deittejään Morrisseyn lyriikoiden tuntemuksella. Ja ihan päin hemmettiähän se tietenkin meni.

Tämän some-klassikon...

Share

Uutta musiikkia Ailulta

Ladataan...
Riiikka Serein

Uutta musiikkia saameksi räppäävältä Ailu Vallelta ! Minuun ainakin uppoaa :) Vaikka en saamea osaakaan, niin jokin tässä kiehtoo. Tässä kyseisessä biisissä mukana myös mahtava Ameeba, jonka musiikkivideot on kyllä silkkaa kauneutta.

Share

Toivosta

Ladataan...
Katie Aika kypsä äidiksi

Kun olin pieni, vietin paljon aikaa mummolassa. Mummola oli pieni maatila Neuvostoliiton rajan tuntumassa ja siellä elettiin vielä vanhan ajan yhteisöllistä elämää: mummon ja papan lisäksi tilaa asuttivat papan vanhapiikasisko Hilma-täti, joka hemmotteli meitä lapsia Suffelilla, sekä heidän veljensä Toivo. (Miksi Toivoa ei muuten sanottu Toivo-sedäksi, kun Hilmaa aina kutsuttiin Hilma-tädiksi? Hmm.)

Minä rakastin Hilma-tätiä yli kaiken (ehkä myös osaksi niiden Suffelien takia), mutta...

Share

Pages