Lomatunnelma on mielentila ja vähän aurinkokin auttaa asiaa

Ladataan...
tanjaemilia Onnellisuusblogi

Viime viikon kesälomateemaksi taisi muodostua kulttuuri, kun kävimme katsomassa Snowpiercerin elokuvissa, olin The Skintsin keikalla (todella mahtava bändi ja keikka) ja viikon kruunasi kesäteatteriesitys, joka oli kauniissa paikassa ja sain hyvää ruokaa laivalla järvellä. Harmi, että olivat unohtaneet esityksestä kokonaan juonen. Paras kohta oli kaatosade, joka kasteli lavasteet ja näyttelijät täysin. Se ei ehkä tule pelastamaan jokaista esitystä.

Olen normaalisti varannut lomalla...

Share

"Se on Linda Laakson talo"

Ladataan...

"Talvi yönä lämmin valo, ikkunassa välkehtii/

se on Linda Laakson talo, numerossa 25/

jos et tiedä mihin mennä, siellä vatsas täyteen syöt/

ovet auki päivät yöt/

astu suoraan sisään siis

 

Saara kutsuu sinut luokseen itämaiseen huoneeseen/

laita reppu pöydän alle/

paina pääsi vuoteeseen/

tuolla...

Share

Variety Videos: kuumaa, hauskaa ja koskettavaa

Ladataan...
Maria S. The Variety Show

Video: Jane Lynch Noseblind PSA - An Odor Elimination Intervention

Glee:stä tuttu Jane Lynch on tehnyt jälleen hauskan videon Funny or Die -komediasivuston kanssa! Video on tehty...

Share

Festarilippujen voittajat

Ladataan...
Jenniii Pupulandia

meidanfestivaalit.jpg

 

Terkkuja mökkitunnelmista! Meidän Festivaali lähestyy ja Pupulandiassa suoritettu lippuarvonta on nyt saatu päätökseen. :) Oli mahtavaa huomata, että lukijoiden joukossa oli monta ennakkoluulotonta, jotka...

Share

Suomen söpöin festari

Ladataan...
laurafree Laura loves

Minulla on vissejä kesäperiaatteita. Tämä on niistä tärkein: ulkomaanmatkoja lukuun ottamatta viikonloput on pyhitetty mökkeilylle. Baareissa ehtii rampata koko vuoden. Saaressa taas ei ole kivaa marraskuussa.

Mutta sitten tulee tapahtumia, joiden vuoksi on taivuttava: niin kuin nyt Ilmiö-festarin jatkaja, H2Ö. En koskaan ehtinyt käydä Ilmiössä (kts. aiempi periaatejulistus), mutta H2Ö:n...

Share

Pori Jazz 2014

Ladataan...
Rege Pöllömummo

Kesän alussa ajattelin, että mitä jos ei tänä kesänä lähtiskään millekään festareille. No, muutama sana parilta kamulta ja johan mä olin hommannut bussiliput Pori Jazzeille. OnniExpress kuljetti Hki-Pori-Hki hintaan 22,50 €, ei paha! Ystävä asuu Porissa, joten yökylään hänelle viikonlopuksi. Kirjurinluodon varsinaiselle konserttialueelle ei ollut edes alun perin tarkoitus mennä, olis siellä meininkiä muutenkin. Sattui vaan mahdollisuus päivään sielläkin, joten ei kai siitä...

Share

Pepe, saat naisen kyyneliin

Ladataan...

Olen kirjoittanut aiemminkin siitä, miten hämmentävää ja kuitenkin niin mahtavaa on löytää koko ajan uusia puolia itsestään. 

En olisi nimittäin ikinä uskonut että joskus vielä naputtelisin ylistävää postausta Pepe Willbergin uudesta levystä, mutta tässä sitä ollaan. 

...

Share

Lauluni laulan sulle

Ladataan...
Nae Deceiving Appearance

En yleensä pidä radioiden soittolistoista, poikkeuksena radiokanavat Rock & City, jotka eivät oikein saa kannatusta muiden tuttujeni parissa. Töissäkin minulle pakkosoitetaan SuomiPopia, urgh. 

Kävi kuitenkin eräs kaunis päivä niin, että sieltä soi oikeasti hyvä laulu. Enkä nyt puhu Vadelmaveneestä - olisin oikein iloinen jos en sitä kuulisi enää ollenkaan, kertaakaan, ikinä, sen verran rasittava tekele on kyseessä. 

Ei, minun...

Share

Tammerfest!

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Täällä on yksi aika innokas pikkumisu. Tosin nyt hän jo nukkuu!

Me mennään huomenna katsomaan Ratinaan Tammerfesteille Robinia! Keikka on päivällä kahdeltatoista. Saa nähdä malttaako neiti nukkua yön!

Mikään ei muuten ole ihanampaa kuin nähdä pieni tyttö niin innoissaan ja onnellisena!

Share

Pages