darra pt. 3

Ladataan...
vilmalina kurjatkuvat.fi

Darra.

 

Myrkytystila. Oireina esim. päänsärky, vapina, hikoilu, jano, ripuli ja morkkis.
Yleisin työpoissaolojen syy. Voimakkuuteen vaikuttaa nautitun myrkyn määrä. Vain aika parantaa haavat.
(...

Share

Kainalokarvoja, menkkoja ja huonosti käyttäytyviä naisia – muotimerkkien mainoskampanjat ovat tänä syksynä feministisiä

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Syksyn puhutuimmilla muoti- ja kauneusmainoksilla on jotain yhteistä. Ne ovat feministisiä kannanottoja ja esittelevät naisia tavalla, jota ei ole muotimaailmassa juurikaan nähty. 

Hypetyksen aloitti Kenzon elokuun lopussa julkaisema hajuvesikampanjan video, jota on jo hehkutettu...

Share

Syksyn ja talven hiustrendit osa 2

Ladataan...
Upejajenni Upeja

Trendikokoelman toinen malli onkin monelle tuttu kevään ja kesän kampauskokoelmasta. Ihana syksyn kuningatar Anne saikin hiuksiinsa melkoisen muutoksen, joka tuo hänen kauniita kasvojaan vielä enemmän esille. Hiusten pituus lähes puolittui ja väriin tuotiin hieman syksyistä lämpöä. Nyt sekä silmät että hiukset hehkuvat lempeyttä ja lämpöä.

Ennen

...

Share

Päivän trendi-ilmiö

Ladataan...
Tuuli S Mutsilook

Bandana-huivitrendi ei ole inspiroinut minua oikein missään vaiheessa, ja nyt trendi taitaa olla jo hieman laantumaan päin. Ajattelin kuitenkin antaa jenkkihuiville vielä mahdollisuuden, löydettyäni yhden huivin meiltä kotoa.

...

Share

SUNDAY CASUAL

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

Täydellinen asu niille sunnuntaipäiville (ja oikeastaan ihan mille tahansa muullekin päivälle), kun hiukset eivät suostu minkään asteiseen yhteistyöhön ja brunssillekin tekisi mieli lähteä verkkareissa. Ulospäinhän tämä setti näyttää melko skarpilta, mutta todellisuudessa se on vähintään yhtä mukava kuin se, missä makoilet kotisohvalla!

Miesten lähtiessä...

Share

BABY (BUMP) BLUE

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

Ihastuttavat, vihastuttavat, vartalonmyötäiset trikoomekot. Sanotaan, että ne tuovat muodot hyvin esiin. Tarkentaisin tätä vielä: ne tuovat joka ikisen muodon vartalossasi hyvin esiin. Kun olisin valinnut kuvitukseksi vähän toisenlaiset kuvat, olisin todennäköisesti pistänyt aika mehevät vauvahuhut liikkeelle :D Ja minulla kun vatsa ei edes ole se  ensimmäinen paikka,...

Share

Pages