Arkistojen helmiä osa 2

Ladataan...

 

Toinen arkistojeni helmi on Vagabondin Kimber-malli. Nämä ovat muistaakseni syksyltä 2012. Alunperin ostin kengät, koska ne olivat niin rumat, että ne olikin oikeastaan superhienot! Useat kengät näyttävät hyllyssä aivan erilaiselta, kuin jalassa. Varsinkin massiiviset kengät tasapainottuvat, kun niitä katsoo jaloissa. Nää kengät on siitä mahtavat, että joka kerta kun ne on...

Share

All White

Ladataan...

Nyt kun ne kauan kaivatut helteet ovat vihdoin rantautuneet tänne Suomeen huomaa heti eron siinä, ettei jaksa tehdä yksinkertaisesti mitään! Olen nauttinut keleistä suurimmaksi osaksi ottaen aurinkoa omalla pihalla, jolloin ruokaa/juotavaa löytyy muutaman metrin päästä. Lenkille pääsin onneksi keskiviikkona ja hiki virtasi.. Päivät menevät helteestä selviytyiessä ja vasta iltaa kohden sitä jaksaa kaivautua esiin ja lähteä ulos. Keskustan ilmastoiduissa kaupoissa on kulunut muutama tovi, kun...

Share

KAINUU FASHION WEEK(END): details and essentials

Ladataan...
Laura T. Missä olet Laura?

 

Koska en ole vielä koskaan päässyt käyttämään kaikkien lifestyle-blogien vakiotermiä, teen sen nyt. Tässä pieni SNEAK PEEK viikonlopun asustani.

 

 

 

...

Share

4 styles bridesmaid dresses for those personality bridesmaids

Ladataan...
hirose Fashionalice

4 different style bridesmaid dresses will stunning the single men on the wedding, a suitable and outstanding bridesmaid dress might be able to be the beginning of a beautiful love …..

...

Share

BELTED UP

Ladataan...

belt / Filippa K

Vyö on ollut harvinainen ilmestys tyylissäni viime vuosina. En kai ole törmännyt yhteenkään vyöhön, jonka olisin halunnut niin palavasti ostaa. Tässä Filippa K:n vyössä on kuitenkin sitä jotain. Se sopisi hyvin mekon, hameen sekä takin pariksi.

I have set on my eyes on this belt...

Share

7 + 1 festarityyli

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

Festariviikonloppu häämöttää edessä!! Täällä ainakin henkinen valmistautumistyö Ruissalossa rokkaamiseen on startattu. Tätä on venattu, Ruisrock!!! Eletään legendaarisia aikoja. Kyseessä on nimittäin ensimmäinen Ruissini (+ toinen vierailuni Turussa :D). Tuntuu, että tänä kesänä artistikattaukset Suomen festareilla ovat olleet ihan naurettavan kovia. Eikä Ruisrock tee tähän poikkeusta. Pääsen mestoille vasta lauantai-iltana, mutta ehdin silti näkemään monta suosikkiartistiani!

...
Share

DUNGAREES

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

Erikoisempaa übersiistiä vaatetta kuten nahkaista lappuhaalaria hommatessa sitä jo ostovaiheessa tulee myönnettyä, että tälle ei muuten varmasti kerry montaa käyttökertaa. Vaate on kuitenkin pakko saada, koska no, se on vaan niin törkeän cool. Monta erikoisempaa vaatekappaletta omistavana voin nyt ääneen todeta, että epäilyt saattavat hyvinkin olla täysin turhia. Ikinä ei voi loppujen lopuksi tietää, mihin sitä oikeasti tykästyy ja mikä sen sijaan jää kaapin perälle lojumaan.

...
Share

HAIR ENVY

Ladataan...

Käydessäni läpi eilisiltaisia kuvia huomasin, että omat hiukseni ovat kasvaneet hurjan pitkiksi, vaikka ne vasta leikattiin. Tiedän kokemuksesta, että vastaavanlaiset kiharat eivät minulle käy, mutta Mica Arganarazen hiustyyli rokkaa koviten juuri nyt. Tässäkin tapauksessa hiustyyli on tainnut tehdä hänestä yhden halutuimmista malleista.

...

Share

Pages