Arvonta! Voita Ideakorun kaulakoru

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tänään mulla ei ole sen tähdellisempää asiaa, kun järjestää teille pitkästä aikaa pieni arvonta! Palkintona lähtee suomalaista käsityötä eli äitini vuonna 2004 perustaman Ideakorun kaunis kaulakoru :) Lue alta osallistumisohjeet.

ARVONTA!

Linkkaa siis tähän postaukseen ...

Share

Pihistä tai panosta: kesän kauneimmat uimapuvut kahdelle budjetille

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

Joko saa aloittaa lähtölaskennan kesälomaan? Montako viikkoa ja päivää vielä, ennen kuin suvi suloinen kutsuu kirmaamaan kesälaitumille?

Me ollaan koko perhe innokkaita vesieläimiä, ja polkaistaankin pyörällä uimaan lähirannalle kesäisin lähes päivittäin. Mkään ei ole niin rentouttavaa kuin lillua järvivedessä! Koskakohan vedet lämpenee tarpeeksi tänä kesänä, jotta uskaltautuu pulahtamaan? Onko siellä joku, joka on jo heittänyt talviturkin?

Koska pihistä tai...

Share

Kesän juhliin valmistautumista: Vaatteet ja asusteet

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Olen innoissani, sillä kesällä on tiedossa ainakin kahdet isot juhlat, joihin saa vetää ykköset päälle! Viikon kuluttua juhlitaan serkkuni ylioppilasjuhlia ja myöhemmin kesällä on tulevan kummityttöni ristiäiset. Nämä ovat hyviä (teko)syitä sijoittaa uusiin vaatteisiin ja asusteisiin, sillä kaapista ei tietenkään löydy valmiiksi mitään sopivaa (muka).

 

 

...

Share

Opettele sanomaan ei

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Olin pitkään ihminen joka ei uskaltanut sanoa ei.  Mulla oli kyllä vahvat mielipiteet ja periaatteet, enkä joustanut niistä, mutta ajankäytöllisesti sanoin monesti kyllä, vaikka halusin sanoa ei.

Sanoin kyllä vaikka se aiheutti itselleni extra järjestelyjä aikatauluihin, tai päädyin tilanteisiin jossa en viihtynyt tai halunnut olla. 

Vaan koska pelkäsin sanoa ei, ja...

Share

OOTD NO1

Ladataan...
byrachel BY RACHEL

Mun blogihistorian ensimmäinen päivän asu, olkaa hyvät ;) Löysin vihdoin itselleni asukuvaajan, jonka kanssa käytiin räpsimässä ensimmäiset harjoituskuvat loppuviikosta. Asukuvien ottaminen ei näin ensikertalaisena ollutkaan niin helppoa mitä kuvittelin, esim. asun vaihtaminen autossa oli yllättävän hankalaa eikä mallina oleminen ihan heti luonnistunut :D Tästä on kuitenkin...

Share

KOTSA PÄÄHÄN JA KYLILLE!

Ladataan...
Essi Nurminen ESSIE GRASSY

Moi!

Mulla kesti hetken ennenkuin lämpesin tuolle lätsälle. Viime viikolla huomasin, että se on päätynyt mun sallittujen ostosten listalle (siitä myöhemmin lisää). Tänä keskiviikkona ostin sen. Tässä se nyt sitten on. Tykkään.

...

Share

Asuinspis by Terminator

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Terminator II oli pitkään mun suosikkileffa, en oikein tiedä mikä siinä vetosi, mutta parhaita juttuja leffassa oli Guns 'n' Rosesin You could be mine-biisi. Sekä Linda Hamiltonin rooli oli musta jäätävän kova. Jotenkin se oli musta niin cool leukoja vetäessään, ja määrätietoisudessaan. Sellaisia rooleja naisilla on harvoin.

Lindan vaatteetkin ovat leffassa todella hyvin...

Share

Festarikesän inspot

Ladataan...
lauragrönberg LAURAEVELIINA

Holaaa!

Enään kuukausi siihen, että porukka sekoo kesän festareista! Itse oon joka vuosi ihan täpinöissäni heti Coachellasta lähtien. Seuraan kyseisiä festareita, etenkin siellä näkyviä asuja ja lookkeja, tosi tiiviisti. Tänä vuonna löysin mun inspotytsyiltä tosi paljon lempparilookkeja, joista parhaita ajattelin jakaa tässä postauksessa. Itse saan niistä ainakin varmasti inspiraatiota mun omiin festariasuihin.

 

Hailey Baldwin. Queen.

...

Share

Pages