Hunajaa ja mantelimaitoa

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Mun on ollut vaikea löytää sellaista tuoksua mistä olisin voinut sanoa että tämä se on. Olen monta kertaa ihastunut, ja Calvin Kleinin One oli pitkään mulle se oikea. Dieselin Loverdose tuntuu myös välillä todella hyvältä. 

Etsin aina tuoksua joka olisi makea, mutta ei liian makea. Sellainen toffeemainen karkkituoksu.

Escadan kesätuoksut on kivoja, mutta jotenkin...

Share

AN OUTFIT FOR A LAZY DAY

Ladataan...
byrachel BY RACHEL

Oooh yes. Aion todellakin viettää kunnon lazy dayn tänään, ja miksen haaveilisi samalla viettäväni sen ylläolevassa asussa ;) Kenellä tulee oma nuoruus mieleen noista nappihousuista? Omistettiin mun kaverin kans Addun versiot, ja koska meillä molemmilla oli myös blondit hiukset, leikittiin kaksosia nappiverkkareissa :D Astetta...

Share

Lomalta paluu

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Joillekin jo odotettu. Joillekin yhdentekevää. Joillekin vuoden pahimpia päiviä.

Myönnän, että mulle se on ihan hirveää. Olen lomailija. Luonnonlapsi sydämeltäni. Rakastan valvoa myöhään ja syödä jäätelöä suoraan purkista. Lähteä ajelulle ja naku-uinnille. Kesälomalla olen paras versio itsestäni. Ei rutiineja eikä aikatauluja <3.

Apua lomalta paluun masennukseen...

Share

Ihan paras päivä

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Kesää muistellessa mieleen nousee aina lämpimät kesäillat. Valoa riittää ja sortseissa tarkenee vaikka kello on yli puolenyön. Tähän kesään ei ole mahtunut montaa sellaista. Omalla kohdallani ei yhtäkään, paitsi eilinen.

Kello läheni yhtätoista kun pyöräilin kotiin. Alppitorin lämpömittari näytti 20. Oltiin istuttu...

Share

London Shopping

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

On aika esitellä muutaman viikon takaisen Lontoon reissun ostokset. Kiitos miehen, ehdin käydä rauhassa (lue:ilman lasta) pyörimässä kaupoissa useampanakin päivä. Majapaikkamme lähellä oli valtava Stradfordin Westfield-ostoskeskus, mutta kaikki ostokseni tein perinteisesti Oxford Streetillä. On hauska nähdä joka vierailulla, miten Oxford street muuttuu, ja kaupat vaihtuu.

Ostoskoriini päätyi...

Primarkista:

Kaunis ja kevyt paita. Hennon roosan sävyinen...

Share

Säihkettä silmiin sinisellä eyelinerilla ja ripsarilla!

Ladataan...
MiiaMakeup Miia Ollula

Tänä keväänä olen hullaantunut värikkäisiin ripsareihin. Varsinkin sähkönsiniseen sävyyn.Se antaa kivasti säihkettä silmiin vaikka luomiväri olisikin neutraalimpi.Tykästyin MAC:n In Extreme Dimensioniin ja sävyyn Hold For 10. Tämä on todella sähkönsininen! 

Harmikseni se oli kausituote, joten sävy oli...

Share

Aikuisten "mehujäätelöt"

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Ei taida olla salaisuus että Aperol Spritz on ihan ehdottomasti mun lempidrinksu.

Ja tänä kesänä opin arvostamaan sitä ihan uudella tavalla kun tajusin että ei sitä Lahdesta saakaan. Kaverini kanssa keksittiin eräs keskiviikkoilta lähteä Spritzereille. Kello oli vähän vaille seitsemän ja eka terassi päätti mennä kiinni. Oltiin ehkä vähän yllättyneitä, mutta siirryttiin...

Share

Mieluummin överit kuin vajarit

Ladataan...

Allekirjoitan otsikon lausahduksen monelta osin. Ainoa elämän osa-alue, johon tuo ei vain yksinkertaisesti sovi, on pukeutuminen. Jo pidemmän tovin on ollut sellainen fiilis, ettei omasta vaatekaapista eikä varsinkaan mistään vaatekaupoista. Siinä missä oma kaappi tuntuu kaipaavan kunnon piristysruisketta, vaatekauppojen rekeistä ei vilinää ja vilskettä puutu - röyhelöt, rusetit, värit ja printit suorastaan pomppaavat silmille. Kumpaako sitä haluaisi enemmän olla, ilmeetön ja...

Share

Hyvät julkisesti Rakasta itseäsi sellaisena kuin olet - blogistit

Ladataan...
Au Naturell 70 Au Naturell

Olen pitkään jo seurannut otsikon aiheeseen liittyviä ryhmiä, blogeja, instagramtilejä sekä keskusteluja pitkin yhteisöllisen median maailmaa. Kirjoitukseni saattaa johtaa negatiivisiin tunnetiloihin ja asettaa monet puolustuskannalle aatteen puolesta. 

Otsikon aate on hyvä. Liputan ja nostan hattua kaikille rohkeille naisille ja etenkin niille miehille, jotka ovat uskaltautuneet asian tiimoilta avautumaan. Haluan kuitenkin tuoda esille pienen kysymystulvan niille, jotka julkisesti...

Share

Pages