Vaalea denim <3 purkkapinkki

Ladataan...

Bubblegum pink + light blue denim = perfect match

Siinä oli matikkaa, jota minäkin ymmärrän :D Tämän kevään muoti on rakastunut pinkkiin melkein yhtä kovasti kuin minä, niinpä kaupoista on normaalia helpompi löytää maailman ihanimman värin...

Share

VIIKONLOPPUVIDEO: Gucci SS17 - Glen Luchford

Ladataan...
Vinkkipankkiiri Vinkkipankki

Työt loppu nyt ja viikonloppu alkakoon! Sen kunniaksi uusi vinkki-sarja nimeltään "Viikonloppuvideo"! Sarjan ideana nostattaa hymyä ja viikonloppu tunnelmaa samalla tarjoillen ajankohtaista audiovisuaalista sisältöä aisteillesi!

...

Share

valkoiset on aina valkoiset

Ladataan...

Voisiko tuo ulkoilma pikkuhiljaa lämmetä!? Katuhiekat saisi puhdistaa ja kuivat kelit alkaa! Ja miksi? No siksi, että mulla on ihka uudet Converset. Ja vitivalkoiset vieläpä, vielä...

...

Share

MESH TURTLENECK

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Talviaika menee pukeutumisen osalta enemmän tai vähemmän inspiraatiopimennossa. Useimpina päivinä tuntuu, että on se ja sama mitä sinne talvitakin alle puen. Kunhan on lämmintä. Ja tämä talvi on ollut eronnut edeltäjistään vielä vahvemmin: asuja on tullut kuvattua ihan ennätyksellisen vähän. Vähemmän kuin yhtenäkään aikaisempana talvena.

Nyt viimeisten viikkojen...

Share

Lista asioista, joita yli 30-vuotiaan naisen ei kannata pukea ylleen (ja kerrankin olemme samaa mieltä!)

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Älä pue päällesi sitä äläkä missään nimessä tätä. Ja tuohon nyt olet ainakin liian vanha. Tällaisia naisia ahdistaviin sääntölokeroihin runnovia ohjelistoja on internet pullollaan, ja nyt mediassa on lähtenyt kiertämään jälleen uusi, Molly Hodgdonin tekemä sellainen. Jo ajatus listasta sai...

Share

Compañía fantástica

Ladataan...
Millie's LAISKA SUNNUNTAI

Zalandotin (vau, uusi sana?) tässä taannoin paitamekkoa. Vastaani sadan kuvan joukosta tuli ehkä maailman omituisin telttamainen Compañía fantástican paitamekko, jossa oli rinnalla vielä roikkuva rusetti. Kiinnostuin kuitenkin katsomaan mitä muuta merkillä on tarjottavanaan. Ja ihastuin. 

Compañía fantástican vaatteissa kaikissa on sitä jotain pientä särmää sen lisäksi, että ne ovat aika piristävän näköisiä kuoseiltaan.Näihin vaatteisiin ihastuin erityisesti: 

 

...

Share

Mielessä: huitulalahkeet ja paljaat olkapäät

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Ihaninta Etelä-Euroopan ilmastossa: keskelle talvea, syksyä tai kevättä saattaa tulla yhtäkkinen helleaalto.

Se on myös kamalaa, koska silloin huomaa unohtaneensa ajella säärikarvat, olevansa ihan neonvalkoinen ja iskee taas se sama olo: en kyllä voi olla tässä lyhyessä hameessa, nirunarumekossa bla bla bla...

Share

Geek chic

Ladataan...
Kissankieli Hello Dolly!

Eräs silmälaseja myyvä ketju on lanseerannut Geek Chic -kehysmalliston. Innostuin tietysti. Nykyiset rillini ovat vuodelta 2013. Aika kuluu yllättäen. Niin eihän niistä sitten yhdetkään sopineet minun naamaani. Käyn huomenna vielä varmistamassa havaintoni. Onhan nämä lutuisia!

...

Share

Bomber Baby

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Viime kesänä hankkimani Topshopin bomber-takki taitaa olla myös tämän kevään suosikkini.

Tässä on kaikki kohdallaan, värit, kuvio, ja se miten kevyt se on päällä paksujen talvitakkien jälkeen.

Bomber sopii kaiken kanssa, ja siksi se onkin mun vaatekaapin kulmakivi keväällä. Kunhan nämä räntäsateet nyt vaan loppuisivat ensin!

...

Share

Pages