BLUE

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Trendi, johon olen tänä keväänä iskenyt silmäni: puvut. Ja puvuilla tarkoitan nyt kaikkia kaksiosaisia, samaa väriä/kuosia olevia settejä.

Saman sarjan ylä- ja alaosat tuntuivat vielä muutama vuosi sitten aivan liian "aikuisilta", etenkin jakkupukumaiset sellaiset, mutta nykyään niissä viihtyy. Jopa värikkäämmissä sellaisissa! Ehkä tässä sitten...

Share

NEW IN: CHLOÉ GEORGIA

Ladataan...
M. Avec Mari

Bag Chloé

 

Lontoossa on aivan mielettömät shoppailumahdollisuudet, mutta itselläni mielessä oli vain yksi asia...

Share

Jumpsuit on ratkaisu

Ladataan...
noorales Näe minut

Ah millaisista kesäpäivistä olemmekaan saaneet nauttia! Aurinkoa ja lämpöä. Näistä kesäisistä fiiliksistä inspiroituneena olen tehnyt pientä projektia parvekkeeni kanssa (joka oli varsin horror ennen tätä), sillä tämä on ensimmäinen kesäni tässä asunnossa.  Aikaisemmassa asunnossani minulla ei ollut parveketta, joten tuntuu ihan kivalta päästä sisustamaan parveke kesäkuntoon! Voisin tehdä tänne parveke-postauksen lähiaikoina.

Ja totta kai kesäfiilis on näkynyt myös pukeutumisessa....

Share

SPORTTIFARKKULOOK

Ladataan...
Vivi Elämäni palasia

Uskalsin viikonlopun kiekkointoilun rohkaisemana heittäytyä sporttisempaan lookiin kuin koskaan aiemmin. Olen katsellut muilla minejä sporttitoppeja ihaillen, mutta omaan arkipukeutumiseen ne ovat tuntuneet liian paljastavilta. Nyt nappasin spontaanisti Bik Bokissa aika yllättäenkin rekillä kutsuneen urheiluhenkisen, lyhyen trikootopin kaapista ja...

Share

KESÄ

Ladataan...

Käytiin poikaystävän kanssa ottamassa kuvia ja vitsi miten kuuma olikaan! Tosin ei oo kyllä mitään valitettavaa, ihanaa kun on lämmin ja kunnon kesä ja toivottavasti tälläinen sää säilyisi.

Ajattelin tehdä pienen listan asioista, joista oon kiitollinen elämässäni tällä hetkellä. Välillä on hyvä muistutella itseään kuinka hyvin moni asia onkaan, vaikka jokin asia harmittaa tai...

Share

calvin klein dreams

Ladataan...
pernilla.ha the dazzle

CALVIN KLEIN SS16.

Looking back at the spring summer shows for some outfit inspiration. I liked this Calvin Klein show in particular and in the picture you can see my three favourite outfits.

Photos/ pinterest.

Share

Nahkatakissa

Ladataan...
Aisha J Aisha

Hei, pitkästä aikaa täällä taas! Näistä kuvista on jo vierähtänyt aikaa, kuten hiuspannasta näkyy. Ilokseni voin todeta, että viime päivinä näissä tamineissa olisi todellakin paahtunut. Mutta koska rakastan tätä pitkää nahtakakkia suunnattomasti, haluan esitellä teidät toisillenne. (Ja samalla vähän Tampereen hoodeja myös.)

...

Share

Pages