Week 48

Ladataan...
Pommy Code With Me

Hello guys!

 

This week was actually pretty interesting. Well, I was absent on Monday 'cause I was on the cruise LOB (Laurea On the Boat) arranged by Laureamko, but I managed to make it on Thursday.

On Thursday we had Arman, one of the Digital Coaches, teach us about content marketing SEO (Search Engine Optimization). The topic interests me 'cause our project includes a lot of it.

...

Share

WEEKEND

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

Huuh mikä mahtava viikonloppu! Tuli käytyä ensimmäistä kertaa ikinä Escape roomissa (pakko päästä pian uudestaan!!!), tehtyä älyttömän hyvää sushia, juhlitttua pitkän kaavan mukaan, tsekattua pari uutta kahvilaa ja vietettyä laatuaikaa perheen kanssa <3

Eilen oltiin tosiaan Bankin bileissä Annikan...

Share

Upeassa keittiössä

Ladataan...
annaandandyathome A&A at HoMe

Sain valokuvata Sisustuksen G.n suunnitteleman  kohteen, ja esittelin sen annalla-blogissani. Onhan tää vaan niin ihana keittiö! 

Alkuperäiseen postaukseen pääset TÄSTÄ. Siellä on vähän lisää kuvia.

...

Share

Haaveissa

Ladataan...
Marianne Pykäläinen Nevaeh

Kuvat: Vagabond

 

...Uudet nilkkurit. Sellaiset, joilla jaksaa mennä koko päivän, niin koulussa, töissä kuin muuallakin. Siro malli, terävä kärki ja pieni korko plussaa. Tällä hetkellä musta tuntuu aavistuksen tylsältä vaihtoehdolta ja kaipaisinkin hieman vaihtelua.

Kävin tänään sovittelemassa näitä Vagabondin...

Share

Unelmakello + arvonta

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Perkko Oy/Marc Jacobs -kellot

Jos muuten tykkään vaihdella asuja ja pukeutua hyvin erilaisiinkin lookkeihin, olen korujen/kellojen käytössä tämän kaiken vastakohta. Joku ehkä sanoisi että tylsä, mutta minä käytän sanaa ajaton. Kellon on oltava yksinkertainen ja kevyt. Sellainen, joka ei paina ranteessa ja jota voi käyttää joka...

Share

a little bit of nordic magic – fredan valopilkku, r/h store

Ladataan...
Hanna K Love Da Helsinki

Siinä missä olen ehdoton arkiaamiaisten puolestapuhuja, kannatan myös ajoittaista haahuilua Helsingin pikkuputiikeissa keskellä viikkoa.

Kun ulkona on pimeää päivälläkin, ja kylmä merituuli käy luihin ja ytimiin, tuntuu ihanalta poiketa yhden liikkeen lämmöstä...

Share

Pancakes

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

Kokoonnuttiin eilen bloggaajaporukalla pr-toimistolle juhlistamaan Ginan Tricot'n kevät/kesä 2016 mallistoa. Sateesta valoisalle showroomille saavuttuamme, meitä odotti keväisesti katettu pöytä ja pannaridinner!!

Siis keväinen pannaridinneri, parasta mitä nyt pimeän hyytävään torstai-iltaan voi toivoa! Uusi alkukeväästä lähtien kauppoihin rantautuva mallisto vaikutti myös super...

Share

Pages