Vieläkö Suomessa tarvitsee (+ size) uikkaria?

Ladataan...
hashtagNettaSays #NettaSays

Jos Helsingin säähän on luottamista  niin tällä hetkellä ei. Johan tässä on saatu helteistä muutama päivä nauttia. Itse olen onnistunut palamaan aurinkoa ottaessani jo 4 kertaa, nimimerkillä voisiko sitä aurinkorasvaa edes joskus laittaa tasaisesti, ettei olisi Indonesian lippua käsivarressa ja Japanin poskessa. Nähtävästi ei.

Jos nyt niin hyvin kävisi, että aurinko meille vielä Suomessa näyttäytyy, niin tässä muutamia vinkkejä ranta-asuihin:

Monif C. tarjoilee jälleen kerran...

Frill dress

Ladataan...
PilviCloud Pilvi Daily

Pahoittelen pitkää taukoani, elämässäni on tapahtunut paljon ja voimavarani blogia varten ovat olleet ihan minimissään. Hiljalleen koitan jälleen päästä jaloilleni ja tämänkin rakkaan puuhan pariin. Kirjoittelen ehkä jossain vaiheessa hiukan aiheesta, nyt en kertakaikkiaan siihen kykene. 

Sen sijaan vien ajatuksia muihin aiheisiin ja ajattelin näyttää tämän...

Hääpäivämatkan garderobi

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

Innolla odotettu hääpäivämatka helteiseen Venetsiaan lähenee lähenemistään. Koska kyseessä on lyhyt, vain pitkän viikonlopun kestoinen matka, yritän pärjätä käsimatkatavaroilla. Hääpäivämatkalle olisi ihana ottaa mukaan kauniita ja romanttisia vaatteita. Sellaisia, joissa tuntee itsensä kauniiksi. 

Yhteen reppuun saa mahtumaan alusvaatteiden ja muun pakollisen lisäksi kaksi mekkoa, yhdet ilmavat housut ja pari ohutta paitaa. Koska odotettavissa on hyvinkin lämmintä säätä,...

Pages