Paras aika vuodesta

Ladataan...
blackballerina Blackballerina

 

Miten rakastankaan sitä hetkeä, kun kaupungin kadut ovat täysin autiot eikä missään näy ristin sieluakaan. Kun aamulla raottaa ikkunaa, eikä ulkoa kuulu muita ääniä kuin lähipuiston lintujen laulu. Vaikka en erityisemmin juhlikaan juhannusta, niin kyllä tämä cityjuhannuksen rauha ja harmonia on yhtä juhlaa. Parasta on se, että ei ole minnekään kiire. Kaupat ja jumppasalit eivät ole auki, joten voi rauhassa keskittyä vaikka Berliinin kaavoitusmallien...

Share

Oodi katumuodille

Ladataan...

"We all get dressed up for Bill."

-Anna Wintour, Yhdysvaltojen Vogue-lehden päätoimittaja

 

Helsingin Sanomat uutisoi Bill Cunninghamin, vuosikymmeniä New Yorkin katumuodin kirjoa kuvanneen valokuvaajan, menehtyneen eilen sairaalassa (http://www.hs.fi/kulttuuri/a1466905083013?). Cunninghamin nimi ei ollut minulle entuudestaan tuttu, mutta...

Share

Kesäcocktail: Grape and Apple Collins

Ladataan...
Eiksjoo (pikkuseikkoja)

Kaipasin kesäkuuhun sopivaa, keveää ja raikasta kesädrinkkiä. Tuloksena syntyi tämä hennon hedelmäinen Collins-cocktail, jossa maistuvat viinirypäleet ja seljankukka. Täydellinen juoma aurinkoiselle terassille - ja miksei pilvisellekin, kunhan on lämmin!

Valaistusolosuhteet kuvalle eivät olleet otolliset taltioidessani drinkkejä, koska en ollut...

Share

Uutta kesään

Ladataan...
Mari-Elena Elämän polut

Pikainen pyrähdys alennusmyynteihin ja muutama löytö tarttui mukaan. Tänään päälläni Gina Tricotin (ylläri) shortsihaalariasu. Asu paljastaa olkapäät, muoti, joka kenties on menossa jo ohi, mutta joka mielestäni sopii oikein hyvin kesään.

...

Share

Wish List

Ladataan...
hanna kovanen HANNA'S JOURNAL

J.W. ANDERSON CYLINDER SHOE FOR RESORT 2017. 

It is such an understated and feminine style with a modern twist - perfect for transsseasonal looks. I would wear the cylinder shoe with classic denim and a white blouse.

You might have noticed that I've always had a thing for pointed-thoe shoes - flats, heels or boots. At...

Share

Matkahuumaa

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Aika monella varmasti kesälomat tai ainakin juhannuslomat starttaavat näillä hetkillä, niin myös minulla. Minä vietän juhannuksen tuttuun tapaan merellisissä maisemissa, tänä vuonna tosin vähän kauempaa kotoa.

Muutama dollari takataskussa ja nämä kuteet pääosin iholla:

 

...

Share

Right Now - Pom Poms

Ladataan...
hanna kovanen HANNA'S JOURNAL

 

TRENDSSPOTTING - POM POMS. 

Right now everything seems to be about the pom poms - heels, sandals or bags - everything goes. To follow up I would choose a pair of heels from Aquazzura or a beach bag and pair them up with my wardrobe basics. 

P.S. Lineisy Montero looks stunning in that dress from...

Share

Pick of the day: Jumpsuit

Ladataan...
Aisha J Aisha

Olen pitkään jo haaveillut täydellisen haalarin löytämisestä. Yksi aikoinaan löytyikin Haloselta, mutta ei kuitenkaan hintansa vuoksi päätynyt silloin vaatekaappiini. Unelmointi ei suinkaan loppunut siihen, vaan etsintä on ollut jatkuvasti käynnissä. Ja koska etsiminen on melkeinpä yhtä hauskaa kuin löytäminen, niin ei ole valittamista. 

Tällä kertaa etsin aarteita ...

Share

Pages