Christmas makeup

Ladataan...

 

Juhlava joulu <3

1. Pohjustin luomen ja aloitin varjostuksen vaalean ruskealla.

2. Lisäsin liikkuvalle luomelle kultaista luomiväriä

3. ja jatkoin varjostusta kahvinruskealla.

4....

Share

Päivän asu / What I was wearing 20122014

Ladataan...
Nina Hovinmaa Nina Hovinmaa

Eilen viipottelin viimeisten jouluahjojen perässä kaupungilla, kuten näköjään koko muukin Tukholma. Vilinää ja vilskettä riitti, pyrähdin lahjojen perässä Hamngatanin Gallerianissa sekä vastapäätä sijaitsevassa NK:n tavaratalossa. Ennen Suomeen lähtöä tänään iltapäivällä on luvassa vielä pientä lahjapaketointia ja tavaroiden pakkaamista. 

Jorma alennushaukoille tiedoksi että Tukholman alennusmyynnit alkavat pikkuhiljaa. Elisellä kierroksella huomasin alennusmyyntien alkaneen ainakin...

Share

MORE BERLIN

Ladataan...
Myjuw MYJUW

Vähän lisää Berliinifiiliksiä. A little bit more about our Berlin trip.

Mauerparkin sunnuntaimarkkinoilla suosittelen ehdottomasti käymään, mikäli matkaat Berliiniin. Torikojua toisensa vieressä, pullollaan vintagevaatteita, sisustusesineitä, leluja, ruokaa ja vaikka mitä.

I can definitely recommend to visit Mauerpark's Sunday market if you travel to Berlin. 

...

Share

Pikku kuusi ja sen tipit

Ladataan...
annaandandyathome A&A at HoMe

Tallinnaan hankin tälllaisen pikkuruisen kuusen, ja sen oksille laitoin vain pienet tipuset. Alunperin olin ajatellut liimata käpyjä kuusen oksille kuumaliimalla, mutta niin se vaan jäi kaikessa hässäkässä.

Noita männynoksia tuunasin kuitenkin maljakkoon niin, että nypin osan...

Share

Kukkamaniaa ja paljetteja - kirppislöydöt osa X

Ladataan...
Marjo A. Sparkle.

Olen käynyt taas viime aikoina kiertelemässä kirppiksillä - ja tehnyt jälleen ihania löytöjä! Okei, kävin myös alennusmyynneissä alkuviikosta ja ostinkin jotain, mutta niistä lisää myöhemmin.

Tällaisia löytöjä olen tehnyt parin viikon sisään Second Hand Storelta ja Paljekirppikseltä. Minulla on melkoinen määrä erilaisia jakkuja, mutta olen...

Share

Vielä kerkeää jouluksi - DIY koristeet

Ladataan...
Sanph Sanph

Jouluun on enää muutama päivä, mutta vielä kerkeää näperrellä jouluisia koristeita kotia koristamaan. Itselläni oli kunnianhimoinen tavoite tehdä ihka ensimmäiseen omaan joulukuuseen itse kaikki koristeet, mutta jouduin myöntämään tappioni ja hakemaan kaupasta muutamia koristeita omatekemieni rinnalle. Ajattelin kuitenkin huikata teille muutamista koristeista, joita on itse helppo tehdä. Näitä voi laittaa roikkumaan esimerkiksi kuusen oksille, ikkunaan  tai vaikkapa...

Share

Vuoden fäshön-hetket

Ladataan...
lilmsveera ***Flawless

Long time no see! Löysin kadoksissa olleen motivaatio opinnäytetyöni tekemiseen viimein, ja bloggailu on vähän jäänyt vaihtopenkille. Nyt tuli kuitenkin inspis tästä Vanity Fairin vuoden parhaat -listauksesta, joten aloin miettiä omia vuoden 2014 lempparimuotihetkiä.

...

Share

Kaulukset kuosissa eli kumpi puki paremmin?

Ladataan...
Toimitus Toimitus


Siistiksi tärkätyt kaulukset valtasivat tällä viikolla punaiset matot. Tämä asiallisen tyylikäs trendi ei välttämättä vaadi kaverikseen salamavalojen välkettä, vaan se sopii erinomaisesti myös toimistokäyttöön. Kuinka kaulukset sitten kannetaan kunnialla? Mallia näyttävät elokuvamaailman tyylitähdet.

...

Share

Pages