Mutta mitä tehdä hääpuvulle?

Ladataan...
Pax Liikehdintää

Kännykässäni ei ole montaa kuvaa hääpäivältä. Peiliselfieitä on ylipäänsä hyvin vähän. Tässä silti yksi.

Hääpukuni, ihana, kevyt luomus, on ollut muovipussiin taiteltuna hääyöhotellista asti. Pienessä pesänrakennusvietissäni, joka usein kyllä keskeytyy huonosti ajoitettuihin päiväuniin tai lähes päämäärättömään tori.fi:n selailuun, olen miettinyt...

Share

Iästä viis

Ladataan...
ReettaM Harharetkiä

Ei jaksa enää yrittää olla cool, mietin eilen.

Ikävuosina 16-23 käytin ihan liikaa aikaa sen miettimiseen, miten ikäiseni pitäisi elää. Reppureissata Kaakkois-Aasiassa, bailata enemmän kuin päntätä ja niin edelleen. Usein se tuntui vähän väkinäiseltä. Ehkä joku muukin parikymppinen tunnustaa käyttäneensä liikaa aikaa sen murehtimiseen, että pitäisi olla aina jossain elämässä täysillä sen sijaan, että nauttii kirjoista kotona.

Ei...

Share

Tämä vai tuo?

Ladataan...
Juliajosefiina Life of Mi

Sateinen maanantai valtaa pienen kotikaupunkini. Minulla on (taas) vapaapäivä. Toistaiseksi, päiväni on sisältänyt lyhyen mutta hikisen pyörälenkin, joogan sekä siivousta. Lounaaksi nyhtäisin yksinkertaisen salaatti-kurkku-feta-lohi -salaatin, mitä mieleni tekisi lisää.

Päivät ovat täynnä "tämä vai tuo" -kysymyksiä, se on varmasti kaikille tuttua. Itse...

Share

Loppukesän tunnustus

Ladataan...
marjapilami Nørrebro Summers

Seuraa tunnustus. Ette sitten ilku mua, kun tammikuussa mangun jotain ihan muuta. "Mutta se lukee sun blogissa, mustaa valkosella! Tätähän sä ite kerjäsit." En silloin enää myönnä mitään, tilini hakkeroitiin, sen kirjoitti joku ihmeen hullu.

Tässä se tulee:

Mä oon kyllästynyt kesään. Petyin, kun kuulin lämmön ja auringon palaavan. Syksynhän piti alkaa! Haluan jo tietää, miltä meidän uusi koti tuntuu syksyllä...

Share

Vauva-Senna

Ladataan...
Joennae Kissoja ja draamaa

Senna leikki viime yönä vauvaeläintä <3 Tuli ensin yöllä jalkopäähän nukkumaan ja noin klo 3 aamuyöstä lähtien viihty joko mun rintakehällä tai muuten vaan nukku päällä. Mun asennon vaihdokset ei neitiä haitannu vaan tuli pörisemään sitäkin kovempaa lähelle. 

Yön aikana sain muutamaan otteeseen pesun naamalle, kaulalle sekä käsille. Sit kun nukuin selällään ja Sennatin oli rintakehän päällä niin hän venytteli aina makeasti kynsillä etsien suutani. Tuli aina pieni kuumotus. Eli...

Share

Aika sanoa kiitos ja näkemiin.

Ladataan...

Kaikella on aikansa. Ja olen tullut siihen tulokseen, että nyt on aika sanoa heippa ja kiitos blogin osalta.
Istun samassa kohdassa kotona kuin neljä ja puolivuotta sitten ja postasin tämän postauksen. Nyt on toki haikea fiilis, koska on blogi ollut niin tiivisti osa arkea ihan joka päivä.

...

Share

Olen hengissä

Ladataan...

... ainakin jotenkuten.

Syy ihan liian pitkään jatkuneeseen hiljaiseloon löytyy tästä yhdistelmästä: paljon töitä + loputon flunssa. Töistä en missään nimessä valita, kulunut viikko olisi ollut vaan NIIN paljon kivempi hoitaa ilman, että kauppareissulla iskee kolme kertaa tuskanhiki, pää on täynnä räkää ja ääni ollut osittain kadoksissa jo VIIKON.

Olin siis jo Blockfestejä...

Share

Pages