do the running man !

Ladataan...
padepade TIME MAY CHANGE ME

Ja taas hurahti kuukausi ! Missäköhän välissä. Ihankuin oisin just tanssinu ulkotakissa eteisessä uudenvuoden moovsseja. Koska vielä ei ole aika paljastaa tämän kevään ykkösproggista, koska ei ole ns. mitään paljastettavaa (enkä puhu nyt omasta navasta) niin sil vou plait, tämän hetken #parastajustnyt ! 

 

1. Unbreakable Kimmy Schmidt

...

Share

Asioita, joita haluaisin ostaa Hulluilta päiviltä

Ladataan...
tiiti ite puin
  • Etälamauttimen ruuhkasta selviämistä varten. Tai miksei joku lähempikin lamautin kävisi.
  • Ajatustenlukijan, jotta ymmärtäisin mielentilaa, joka saa menemään kyseiseen tapahtumaan vapaaehtoisesti viihtymään ja viettämään aikaa jonossa, ruuhkassa ja ruuhkaisessa jonossa.
  • Karkkia.
Share

Lisää Lip Sync Battlea!

Ladataan...
Maria S. The Variety Show

Olen jakanut täällä blogissa muutamaankin otteeseen The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelmassa syntyneitä mahtavia Lip Sync Battle -videoita, ja muutama kuukausi sitten...

Share

Kysymys

Ladataan...

Tässä ensimmäiseksi, Hölöttävin Pöllö heittää kysymyksen. Mistä te rakkaat metsänelävät, omat pörriäiseni, tahtoisitte Hölöpöllön kirjoittavan? Välillä Pöllöltäkin loppuvat ideat, ei Pöllö hölötä aina. 

Sitten eiliseen uutuusohjelmaan, Penny Dreadful. Pöllö suosittelee kauhun ystäville tätä sarjaa todella lämpimästi. Oli todella mukava huomata, että herra Timothy Dalton, eräs Hölöpöllön suosikki-Bondeista, vaikka onki yli 70 vuotta, on edelleen todella vaikuttava näky. Pöllön mielestä...

Share

Haista ite!

Ladataan...
Raissi RetroPrinsessa

Väitän, että omaan normi-ihmisen hajuastia paremman hajuaistin. Haistan asioita joka paikassa ja kaikkialla, eikä se ole aina hirmuisen kiva juttu. Tässä maailmassa on nimittäin ihan ylettömästi outoja, pelottavia, masentavia, etovia ja pahoja hajuja. Onneksi on myös ihania, miellyttäviä, lohduttavia, ilahduttavia ja piristäviä tuoksuja. Rakastan siis tuoksuja, kunhan ne ovat tietynlaisia. 

Otetaanpa esimerkkinä pyykinpesuaine. "Puhdas pyykki tuoksuu vain puhtaalta", on sanonta,...

Share

Kaksisuuntainen universumi

Ladataan...
Mia K. Mia K.

Elämässäni hassuja juttuja tapahtuneena, olen huomioinut muutamia kutkuttavia, mutta ihania jollain tasolla kai "jatkumoita-? En ole oikein vielä päässyt perille, mistä tai mitä ne ovat? - Öh, muuten, tuskinpa koskaan selviääkään, tajusin juuri! 

Kun menen esim. lentokentälle, vaikkapa saattamaan vieraitani, hakemaan perhettäni, tai muuten vaan hengailemaan, niin eikös kohta ole lentolippu kädessäni, ja matkailen jonnekinpäin maailmaa! 

Tai, jos menen...

Share

Terveisiä Itävallasta ja Sveitsistä ja Saksasta!

Ladataan...

Eilen illalla söin illallista Zürichin lentokentän uudessa ravintolassa joka oli oikein kivasti sisustettu ja jossa oli hyvää ruokaa ja viiniäkin. Olin aika väsynyt monen päivän koulutuksen jälkeen, mutta onnellinen alppien keskellä. Vuoristomaisemissa on sitä jotakin.

...
Share

Kiintymyssuomalaisuus

Ladataan...
Koko H. Ruskeat tytöt

Muistan kun aikanaan raskaana ollessani tutustuin erilaisiin lapsen kasvatus- ja hoivamenetelmiin kirjallisuuden ja äitiysblogien kautta. Tuolloin taisi alkaa nostaa päätään (uudelleen?) kaikenlainen luonnonmukainen meininki kivunlievityksettömine synnytyksineen, rokotusskeptisyyksineen, taaperoimetyksineen ja kantoliinoineen.

Sateenvarjokäsite tuontyyppiselle äitiydelle ja sen variaatioille oli kiintymysvanhemmuus.

Olin työskennellyt juuri ennen raskaaksi tulemista...

Share

Väärinkuultua, tai: Cervix lovers

Ladataan...
Jemina No Sex and the City

Taylor Swiftin biisi Blank Space on raikunut radiossa niin repeatilla viime aikoina, että olen vahingossa oppinut biisin ulkoa. Tai ainakin melkein: nimittäin joka kerta kun kuulen kappaleen, on sen lyriikoissa jotakin vähän outoa. Laulaako Taylor tosiaan kertsissä, että you can tell me when it's over / if the high was worth the pain / got a long list... cervix lovers?

...

Share

Pages