To do -lista (rakkaudesta listoihin)

Ladataan...
pöpelikössä Pöpelikössä

"MINÄ RAKASTAN. Ihan minkä tahansa arkisen asian, arkipäivän touhut saati jotkut isommat jutskat, saa ympättyä listamuotoon. Ja minä tyttöhän ymppään! En hirveän montaa suurempaa nautintoa elämässä tiedä kuin asioiden säntillisen listaamisen JA tehtyjen asioiden yliviivaamisen/ruksimisen." Lue lisää...

Share

5 vinkkiä parempiin aamuihin

Ladataan...

Monet bloggarit ja lifestyletoimittajat hehkuttavat, että kannattaa laittaa herätys aamulla 30 minuuttia aikaisemmin ja käyttää aika rauhassa heräilyyn, kahvin juomiseen, aamusivujen kirjoittamiseen, joogaamiseen ja yleiseen meditointiin ynnä muuhun hehkuvaan.

Tämähän on täysin väärin ajateltu. Arkiaamut ovat hirveintä aikaa elämässä, ja niiden on mieluiten oltava ohi niin nopeasti ja niin helposti kuin mahdollista (AFAP ja AEAP -periaatteet). 

Näillä vinkeillä vinkeillä...

Share

Fakta #1

Ladataan...
missleimu Outolintu

Vielä on hieman hämärää. Silmät siristellen katson puhelinta. Puhelimen sokaiseva valo iskee sadan auringon voimalla ja silmät sulavat. Itsepäisellä tahdonvoimalla haastan näytön kirkkauden silmät vuotaen. Koska on pakko katsoa onko maailmalla tapahtunut mitään jännittävää. On aika nousta. Vähän on nälkäkin. Pyörien nousen istumaan villasukkia hapuillen. Haukotukseni vetää vertoja leijonalle. Mihin nakkasin eilen villatakkini? Tukka pystyssä raahustan unenpöpperössä keittiöön...

Share

Uimahallin ärsyttävimmät tyypit x 5

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

Minä rakastan uimista! Minusta uimahalli on parasta mitä ihmiselle voi talvella tapahtua. Uimahallin turkoosi vesi hivelee silmiä ja rauhoittaa sielua. Hymy nousee korviin aina, kun astun uimahallin ovista sisään!

On kuitenkin muutama ihmistyyppi, joka karkoittaa sen hymyn aika tehokkaasti.

1. Lilluvat mummot Kahden tai jopa kolmen mummon...

Share

Arkiset ihanat

Ladataan...
pöpelikössä Pöpelikössä

"Suorastaan villiinnyn perjantaista ja värjään hiuksiani siniseksi. Värjään onnistuneesti myös korvani, poskeni, olkapääni ja molemmat käsivarteni. Värjään myös valkoisen laminaatin, mutta läntti onneksi lähti irti. Siis sitten kun ymmärsin pyyhkiäkin sen kaiken sen sadattelun ja paniikinomaisen ympyrän juoksentelun jälkeen.

Laadin mielessäni to do -listaa ja se kasvaa huikeisiin mittoihin. Sen sijaan, että tarttuisin toimeen päätän katsoa vielä yhden jakson Grace and...

Share

Lentopelkoisen lentokoneterkut!

Ladataan...
marjapilami Nørrebro Summers

Perinteinen lentokonepostaus, jo toinen tällainen viikon sisään. Tää lento alkoi vähän eksoottisemmin, kun meille portilla ilmotettiinkin viivästymisestä teknisen vian vuoksi. Jokainen lentopelkopotilas osannee samaistua kun kerron, että meikäläisten korviin kuulutus koneen lähdön viivästyksestä teknisen vian vuoksi kuulostaa tältä:

”Kone viivästyy, koska kriittisen tärkeitä osia on tippunut pois/hukassa/rikki, osa koneesta tupruttaa...

Share

Ainakin 6 asiaa, jotka on pakko tehdä

Ladataan...

 

Viime aikoina on ottanut aivoon jotenkin tavallista enemmän. Syytän siitä syksyä ja pimeneviä iltoja, sekä ihan vain itseäni. Olen huolehtinut parhaimmasta ystävästäni (meikämandoliinista) huonosti ja nyt se kostautuu. Hommat alkoivat rakoilla jo pari viikkoa sitten, kun itkien painelin menemään pitkin Jyväskylän katuja ja kaikki omassa itsessä inhotti. Korjausliikkeitä on...

Share

Enjaksapestähiuksia-nuttura, pornosaappaat ja botoxia peräsuoleen

Ladataan...

Että semmoinen perjantai.

Aamulla laiskotti enkä jaksanut pestä hiuksia, joten runttasin ne pikanutturalle ja koristelin kahdella söpöisellä ruusupinnillä. Täydestä meni kuin väärä raha :)

Eilen ostamiemme moottorisänkyjen mukanaan tuoma raivausrumba sai minut...

Share

Perjantai pähkinänkuoressa

Ladataan...
mirac MIRA CARI

On outoa miten sanonta asioilla on tapana järjestyä pitää välillä niin paikkaansa. Yleensähän asiaa katsotaan varmasti isommalla kaavalla, mutta kyllä se pätee joskus ihan pienimuotoisiin arkisiin asioihin. Meillä on huomenna iltapukujuhla, johon tilasin leninkini viime viikonloppuna. Sen saapumista olisi pitänyt jännittää, mutta nyt kävi niin että jännityksen lisäksi ehdin unohtaa koko juhlan. 

Mekko saapui kyllä ajoissa jo keskiviikkona, mutta olin alkuviikon Helsingissä töissä...

Share

Pages