Miehenkokoinen koti-ilves

Ladataan...
Jenni H. Terävät hampaat.

Viime viikonloppuna jaloissani pyöri pienen ilveksen kokoinen hännäkäs. Se oli lainahännäkäs, kahden kodin välissä seilaava sulotar ("Se on poika", huomautti poikaystäväni. Iha sama.), joka tarvitsi äitinsä viikonlopputyön vuoksi majapaikan.

Ja minähän en tunnetusti sano ei millekään karvaiselle nelijalkaiselle. Te näsäviisaat voitte jättää lampaat pois laskuista.

...

Share

Ranskalainen alusvaatekulttuuri

Ladataan...
pariisista Pariisista

Lukijan kysymyksen innoittamana päätin tehdä postauksen Ranskalaisesta "alusvaatekulttuurista". Pohdin hetken, miten aiheutta voisi kutsua, mutta päädyin lopulta sanaan kulttuuri - alusvaatteita pidetään tärkeämpänä ja niihin käytetään enemmän rahaa kuin esimerkiksi Suomessa. Tässä muutamia huomiota jotka itse kokenut, lukenut tai tarkistanut ranskalaiselta poikaystävältäni ;)

 

Alusvaatteet valitaan miestä silmälläpitäinen

Ranskassa alusvaatteiden...

Share

Hauskoja sattumuksia

Ladataan...
Noorasisko Smthng good

Tänään on ollut jo parin hauskan sattumuksen päivä. 

Lennähdin aamulla kotiin Pohjois-Suomesta ja tein duunipäivän tuohon päälle. Aamuviideltä heränneenä on ajatus harhaillut vähän siellä sun täällä ja väsyneenä tulee myös mieleen mitä ihmeellisempiä asioita.

Ensimmäinen tällainen oli erikoinen himo kesken palaverin. Tuli vain sellainen olo, että nyt olisi pakko saada mustikkapiirakkaa. Emme puhuneet mustikoista, en ollut missään niitä nähnyt, piirakoista puhumattakaan. Mutta...

Share

80-luvun lapsi

Ladataan...
A. Sinivaara Onnenpäivä

Jokin aika sitten, jälleen yhtä kirkkaanpinkkiä vaatekappaletta kaupankassalle kiikuttaessani, jäin pohtimaan suurehkoa mieltymystäni kaikkea pinkkiä ja vaaleanpunaista kohtaan. Etenkin kun Teinivieras oli juuri muutama viikko aikaisemmin kieltäytynyt jyrkästi kaikista pinkinsävyisistä vaatekappaleista, tuntui oudolta, että minä - aikuinen ihminen, tartun aina tilaisuuden tullen siihen vaaleanpunaisinpaan vaihtoehtoon. Mikä ihme siinä pinkissä oikein aikuista ihmistä viehättää?

...

Share

Miesten kesken

Ladataan...
medde Medde xoxo

Aki lähti kauppaan ja nappasi naperon mukaan. Hississä matkalla alas oli kysäissyt, että kun nyt ollaan poikien kesken menossa kauppaan, niin mitä ostettais.

- Pimppiä! Napero oli huudahtanut silmät loistaen.

 

Voi apua! :D

 

 

 

Share

PYÖRILLÄ

Ladataan...
Tintti K Tintin

Kesämme parani moninkertaisesti, kun saimme heti matkamme jälkeen hankittua pojalle oman pyöräistuimen. Rakastan nimittäin itse leppoisaa pyöräilyä ja  sitä helppouta, jota pyöräily tarjoaa. Viime kesän pyörämme saivat viettää varastossa, pojan viihtyessä vielä vaakatasossa,  mutta nyt, kun hän on erinomaisessa iässä istumaan pyörän selässä, halusimme ehdottomasti mahdollisuuden nauttia kesäpäivistä pyöräillen koko perheen kesken. 

Istuimen lisäksi oli...

Share

Kokemuksia 33:n vaatteen kaapista

Ladataan...
miltseri Budjetilla!

Kirjoitin aiemmin jutun vaatekaappini siivouksesta ja samassa päätin kokeilla 33:n vaatteen kaappia. 33 vaatetta pidetään aina kausi kerrallaan ja vaihdetaan kesän vaihtuessa syksyyn jne. Tuohon lukuun 33 ei sisälly alusvaatteet, asusteet, yövaatteet tai urheiluvaatteet. Luulin, ettei jäljelle olisi jäänyt mitään säilöön noiden edellä lueteltujen kategorioiden lisäksi - säilöön menikin aika reippaasti tavaraa. Talvitakit vie niin paljon tilaa;)  Tässä muuten linkki tuohon aiempaan juttuun: K...

Share

Näin luodaan varhaislapsuuden traumoja

Ladataan...

Minulla on pitkään ollut irtoamaisillaan oleva mustunut isovarpaankynsi, jota Jippo on silloin tällöin kiinnostuneena sorkkinut. Eilen kynsi vihdoin pääsi irtoamisprosessissaan siihen pisteeseen, että uskaltauduin nappaamaan kynsisakset ja katkaisemaan viimeisen tiukasti kiinni pureutuneen pätkän kynsinauhaa, jolloin esiin tuli - kieltämättä hyvin ruma - uusi kynnenalku ja paljasta varvasta. Näytin varvasparan pojalleni, joka purskahti välittömästi surkeaan itkuun. Nyt tyypin naama vääntyy...

Share

Tyyliniekkana

Ladataan...
Lilleri78 Tuttitango

 

Logo.jpg

 

Ryhdyin tyylibloggariksi! Tai siis "tyylibloggariksi" ;) Joten hei äiti, anoppi, kaverit ja muut, jotka luette Tuttitangoa, käykääs tsekkaamassa myös #MOMFIE-blogi! 

Täältä linkin takaa löytyy mun ensimmäinen...

Share

ALL OF ME

Ladataan...
hennit Siipien lailla

 

Mulla on jo monen vuoden bloggaustausta aikaisemmasta elämästä ja tämä on ehkä kolmas tai neljäs blogi jonka perustan (ei kovin hyvä aloitus, tiedän). Tai tämänkin oon muistaakseni perustanut jo viime vuoden puolella, mutta en ole uskaltanut kirjoittaa. Jonkinlainen lukko varmaan jäänyt tuonne takaraivoon edellisien blogien perintönä. Bloggasin joskus aikaisemmin jo tämän nimen alla ja silloin seuraajiakin oli jo jonkin verran, ja ahdistuin lopulta siihen että liian monet ihmiset...

Share

Pages