Se ei todellakaan ollut tarkoitus

Ladataan...

Niin, ei todellakaan ollut tarkoitukseni ihastua. Mutta niin vain on tainnut käydä. Portugalilainen on minua jokusen vuoden vanhempi ( mikä ei todellakaan haittaa ). Huumori hänellä on vähän kuivaa, mutta so bloody what. Enkä mä oikein tiedä miten tätä pitäisi kuvata, muuten kuin että tuntuu oudolta, ihanalta ja vähän siltä, että aivojen tilalla olisi pumpulia. Ja vatsassa perhosia. 

Mä en ole tavannut Portugalilaista IRL, mutta olen nähnyt sen livenä ( eiköhän kaikki tiedä miten se...

Share

Huutomerkkipostaus!!

Ladataan...
yksiplusnolla yksiplusnolla

Eiku jumalauta, todellakin juhlin: Yksiplusnolla täytti eilen vuoden!!! Jotenkin tyypillistä että huomaan sen nyt päivän myöhässä....

Pitäiskö tässä kohti harrastaa jotain juhlallisuuksia? Leipoa kakkua kaikille lukijoille? Kirjoittaa toivepostaus? Järjestää arvonta? Onnitella ainakin saa!

Myöhäisillan lisäys: oikeasti iso kiitos teille kaikille lukijoille, en olis aloittaessa arvannut että teitä löytyy näin monta! Puspus. 

Share

Rakastunut feministi: Erilaiset ystävänpäiväkortit

Ladataan...
Jemina No Sex and the City

Arvostan suuresti sitä, että Suomessa juhlitaan ystävänpäivää rakkausteemaisen Valentine's Dayn sijaan, sillä romanttista rakkautta painotetaan mielestäni kulttuurissamme aivan liikaa. Sydämet ja söpöstely vaikuttavat kuitenkin tulleet jäädäkseen mitä helmikuun neljänteentoista tulee, eikä kumppanin hemmottelussa toki ole mitään väärää. Itse en tapaa moista harrastaa (minun on kautta rantain annettu ymmärtää, että romanttisissa eleissäni...

Share

ne hetket kun tajuaa, että elämä on ihanaa

Ladataan...
nakedtruth naked truth

...kun poikaystävä vie sateisena iltana koiran ulos sun puolesta

...kun viikkoja kestäneen flunssan jälkeen pystyy vihdoinkin hengittämään vapaasti

...kun tajuat, että kevät alkaa alle 3 viikon päästä

...kun maailman rakkain vauva tuhisee sylissä ja puristaa omat pikkusormensa tiukasti sun sormen ympärille

...kun menet pehmeään ja lämpimään sänkyyn pitkän...

Share

Tää on teille, seikkailuhemuleille

Ladataan...

Rakkaat seikkailuhemulit

Täältä Lapin loskaiselta jänkhältä kirjoittelee vaihtoon lähtevä reissuintoilija. Suuntana on Wien ja siellä tarkemmin pieni luukku opiskelija-asunnossa keskellä isoa kaupunkia. Miksi päätin alkaa kirjoittaa blogia? Olen vannoutunut Snapchatin vastustaja ja tässäpä hyvä keino infota rakkaita ja muita uteliaita homman nimestä. Tervetuloa seurailemaan seikkailuja ja jos oikein innostut niin tuu kylään! 

Tänään on jäljellä tasan viikko siihen, että...

Share

Muijat Goes S N A P C H A T

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

Tällästä ilmoitusluontoista asiaa, että muijat löytyy muuten tuolta Snapchatinkin puolelta. Anna on ottanu tämän haltuun jo vähän aiemmin, mutta nyt viimein kun Annukkakin mursi vahvan luonteensa ja lähti tähän snäppivillitykseen mukaan niin aateltiin mainostaa tätä hommaa vähän täälläkin.

Eli Anna...

Share

Hey, I had a plan!

Ladataan...

Sinä onnistuit siinä/
missä kukaan muu/
ei aikaisemmin ole onnistunut.

Minulla oli ympärilläni suojamuuri/
Ja minulla oli suunnitelma/
Nyt minulla on vain suunnitelma/
Koska sinä revit ja tuhosit sen suojamuurin.

Ai niin, kiitos kun muistutit/
miltä perhoset vatsassa/
tuntuvat. 

 

Because he makes me feel funny. 

Share

Mammaloman TO DO -list

Ladataan...
Veikeä Venus Veikeä Venus

Kuten sanottu, näistä mammaloma- ja vuosilomaviikoista olen kuluttanut jo 2,5 viikkoa! Siitä 1,5 viikkoa olen sairastellut ja loput päivät lukenut tenttiin -johon en sitten loppujen lopuksi päässytkään, kiitos infernaalisen vatsataudin. Täytyy sanoa, että hienosti tehty ja hyvin käytettyä aikaa valmistautua tulevaan :)

...

Share

Pages