Testiin aikuisten kosmetiikkaa ja ikäkriisi

Ladataan...

Koin pienen ikäkriisin tänään käydessäni apteekissa hakemassa lisää naamasaippuaa (siis kasvojenpuhdistus ainetta). 

Olin sillä tavanomaisella hyllylläni ja etsin puhdistusainetta jota olen käyttänyt n.vuoden. Ystävällinen myyjä tuli viereeni ja kysyi tarvitsenko apua, kyselin että mistähän kyseinen tuote mahtaa löytyä. Meinasin lentää perseelleni kun myyjä vastasi: "Kyseinen tuotesarja on suunnattu nuorille, sinun ihollesi kävisi paremmin tämä..." ...

Share

Mitä haluan sanoa itselleni kun olen...

Ladataan...

35-vuotias?

Laske koskea.

Hengaa bikineissä. Mielellään rannoilla ja drinkki kädessä.

Älä ota liikaa aurinkoa!

Älä stressaa taukkeja, kadut myöhemmin jos annoit niiden vaikuttaa onnees liikaa.

Tee tukalle jotain villiä vielä kun se on hyväkuntonen.

Satsaa silmänympärysvoiteeseen, silmät on sun money maker.

Vie miehes Islantiin, Italiaan tai Skotlantiin.

Muista pyytää hierontoja kotona, jos et niihin muuten...

Share

Palloja palluralle

Ladataan...
annagretali ihana tekosyy

Asumme ihanan tilavassa ja valoisassa kaksiossa, vanhan talon tunnelmasta nauttien ja täällä hyvin viihtyen, mutta kuten arvata saattaa ei tulevalle perheenlisäykselle löydy tähän hätään ihka omaa huonetta. Vaikka ajatus aluksi minua kovasti suretti, oli asialle keksittävä ratkaisu! No, onneksi tilavassa makuuhuoneessa häämötti tyhjä nurkka huutaen bebeä ja siihempä sitten päätettiin sisustaa pesä pienoiselle.

Eniten ongelmaa aiheutti se, kuinka tehdä nurkkauksesta bebelle sopiva,...

Share

Lämmöstä routaan

Ladataan...

Viime sunnuntaina paistateltiin 25 asteen lämmössä St. Martinin kanaalilla, napattiin matkaan hipsterien suosimasta aussikahvilasta cappuccinot ja suklaakeksit ja otettiin aurinkoa. 

 

Rusketusrajoista ei ehtinyt olla paljoakaan iloa, kun muutama päivä myöhemmin ilma...

Share

Perjantain piristys, tai: Kundit kokeilevat

Ladataan...
Jemina No Sex and the City

Pistetäänpäs vähän keventäen, näin rankan aiheen jälkeen, ihan vain perjantain kunniaksi. Ja mikäs sen parempi kevennys kuin Buzzfeedin videot! Itse tykkään aivan erityisesti näistä Guys try on...-videoista, joissa miehet kokeilevat muun muassa sellaisia asioita kuin naisille tarkoitettuja "seksikkäitä" Halloween-asuja ja erilaisia naisten alushousuja.

...

Share

Hetkiä, Kööpenhamina.

Ladataan...
Ocla väärään suuntaan

Istutaan kuppilassa läpi yön. Meitä on Ruotsista, Amerikasta, Suomesta ja Tanskasta. Puhutaan sikinsokin ja ihan kaikesta. Muumeista ja Sålsidanista. Kodittomista ja elämän tarkoituksesta. Ikuisista kysymyksistä ja niistä joihin ei ole vastausta. Viideltä aamulla en enää kykene ymmärtämään englantia. En ruotsia, en tanskaa. Olen onnellinen ja puhun suomea niin ettei kukaan ymmärrä, ei edes se yksi suomenruotsalainen. Kävelen yksin läpi kaupungin. On niin kaunista, niin eloisaa ettei aamulla...

Share

Pages