Vielä vähän joululahjoista, joulupukista ja pakettivuorista

Ladataan...
Nii En vaihtais sekuntiakaan

Joulu tulee, joulupukkikeskustelu käy Puutalobabyn kommenttiboksissa osittain jo koomisen kuumana ja epäilemättä lapsiperheiden vaatehuoneiden kaappeihin alkaa ilmestyä paketteja viimeistään näinä päivinä. Itsekin hommaillaan viimeisiä lahjoja, parhaimmat vasta tiistaina paniikissa. Lahjarumbaksikin joku sanoisi.

Rumba? Onko se paha sana? Itse ainakin miellän esimerkiksi termin jokavuotinen lahjarumba melkoisen negatiiviseksi. Enkä oikeasti jaksa aina ymmärtää, miksi siitä...

Share

Hyvien asioiden sanominen, onko se niin vaikeeta oikeesti?

Ladataan...

 

Minkä takia toisen kehuminen on niin vaikeeta? Miksei hyviä asioita osata sanoa yhtä hanakasti kuin ne huonot?

Tai että mikä meitä ihmisiä oikeesti vaivaa?

Eikö se oo aivan päivän selvää, että hyvät asiat luo hyviä asioita, ja jokainen joka vähänkin osaa ajatella muita ihmisiä, niin haluais nähdä ympärillään onnellisia ja iloisia tyyppejä vai oonko nyt niin väärässä? Toisille positiivisia asioita sanominen levittää iloa ja onnea...

Share

Luukku 18: Ketä kiinnostaa taivas?

Ladataan...
Minna J. Oisko tulta?

Sen, mitä ihmiselle tapahtuu kuoleman jälkeen, haluaisin jättää Jumalalle. Helvetistä monilla on paljon kokemuksia, loputtomasta köyhyydestä, väkivallasta, sairauksista, you name it. Taivaasta vähemmän, mutta pilkahduksia siitäkin onneksi löytyy.

Taivas on toivon symboli.  Ja toivo on se, joka kiinnostaa ja pitää...

Share

Joulupukkivalhe

Ladataan...
maryjane sinkkublogi

Puutalobaby-blogissa pohdittiin joulupukista puhumista lapsille, että saako niille valehdella. Kommentoin tämänsuuntaisen tekstin sinnekin, mutta ajattelin laittaa sen tähänkin, koska se herätti pari ajatusta.

Kyllä mä ainakin uskon joulupukkiin, vaikka ikää on 25v :) Mun mielestä se kuuluu siihen joulun ideaan ja siihen taikaan, enkä todellakaan pidä sitä valehteluna. Se on...

Share

Tuhahduksista ja silmien pyörittelystä

Ladataan...
olemisenriemu olemisen riemu

Olin joogassa. 

Ohjaaja oli uusi. Hän suuntautui selvästi joogan henkiseen puoleen, josta en suuremmin itse välitä. Alkurentoutuksessa ja keskittymisessä tuntui vähän epämukavalta hymistä pyhää om-tavua muiden mukana.

Siispä jätin hymisemättä.

Tästä on mielestäni kyse, kun eletään monenlaisten uskontojen ja maailmankatsomusten ympäröimänä. En kokenut mitään tarvetta tuhahdella tai pyöritellä silmiäni muiden hyminälle tai ohjaajan puheille chakroista ja energioiden...

Share

Nyt on hyvä näin

Ladataan...
aannukka Annukka Juulia

Kell’ onni on, se onnen kätkeköön,
kell’ aarre on, se aarteen peittäköön,
ja olkoon onnellinen onnestaan
ja rikas riemustansa yksin vaan.

Ei onni kärsi katseit’ ihmisten.
Kell’ onni on, se käyköön korpehen
ja eläköhön hiljaa, hiljaa vaan
ja hiljaa iloitkohon onnestaan.

 

...
Share

Velvollisuus välittää!

Ladataan...
Ivory D. Wine Run Babe Run

Ylellä on parhaillaan menossa mitä ihanin ”lupa välittää” kampanja. Kampanjassa ihan kuka vaan voi tehdä oman lupauksensa seniorikansalaisen ilostuttamiseksi tai auttamiseksi. Kampanjan sivuilla on kauniita ja liikuttaviakin kohtaamisia kun esimerkiksi julkkikset ovat laittaneet oman kortensa kekoon ja toteuttaneet vanhusten toiveita kuka mitenkin.

...
Share

Yhden mielen kokoisia ajatuksia

Ladataan...
tiiamarika Onnenpisaroita

Aika paljon ajatuksia, mutta mistään ei meinaa saada kiinni. Viimeksi kirjoitin ennen Espanjan reissuun lähtöä. Reissu meni hyvin, vain kerran seisoin väärässä junassa. Kysyin neuvoa eräältä nuorelta naiselta että olenko oikeassa junassa ja hän vastasi espanjaksi "NO NO NO!" Ymmärsin, että en taida olla. Onneksi pääsin äkkiä pois. Yksin matkustaminen on todella puhdistavaa, saa katsella rauhassa ympärilleen ja tutkiskella myös itseään. Suosittelen lämpimästi kaikille!

...
Share

Suru

Ladataan...

Omasta onnellisuudesta huolimatta, viime aikoina lähipiirissä on ollut paljonkin murheellisia uutisia. Sitä arvostaa omaa onneaan vieläkin enemmän, mutta samalla pelko hiipii omaan mieleen "mitä jos minulle käy samoin"..

Kamalimman uutisen kuulimme marraskuussa, kun Tomin ystävälle annettiin pahasti levinneen syövän takia kuukausi elinaikaa. Hän menehtyi viime yönä. Häneltä jäi vaimo ja kaksi pientä tytärtä. 

Tänään onkin ollut surullinen päivä ja sitä väkisinkin miettii hänen...

Share

Pages