Alehaukka Citymarketissa

Ladataan...
Mol.lamaija Mol.lamaija

Tämän ostoksen tein jo muutama viikko sitten. Oli jäänyt jemmaan. Taitaa olla ystävänpäivän jälkeisiä kun näin edullisesti lähti. Lumene Blueberry Wild Volume Mascara oli normimyynnissä lumenen hyllyssä 15,90 mutta alehaukkana huomasin sivummalla alahyllyllä tuplapakkauksen hintaan 10 euroa. Eipä paha. 

...

Share

BLOGIMAAILMA KIEHTOO! MIKSI?

Ladataan...
aimolaama Aimolaama

(kuva: antti rintala)

Kirjoitin blogia nelisen vuotta Bloggerissa ja blogin pitäminen oli lukion ohella hauskaa puuhaa. Silloin blogimaailma oli todella erilainen, mitä nykyään. Kun aloitin blogien lukemisen ja pitämisen, olivat suositut blogit harvassa. Suomessa oli pari isompaa blogia, jotka tekivät esim: yhteistyötä kauppojen kanssa.

Nykyään todella moni blogi on osa...

Share

Sinfoniaa

Ladataan...
dukeoftuscany Duke of Tuscany

Olisinpa voinut kirjoittaa otsikoksi Sinfoniaa ja seksiä. Olisi tullut todella kaunis alkusointu. Harmi.

Anyways, kävin treffeillä baarissa tapaamani herran kanssa. Baarissa?! Kyllä, luit oikein. Vielä nykyäänkin ihmisiä voi tavata oikeassa elämässä! Toki heidän voi myös aina odottaa ilmaantuvan Tinderiinkin..

Herran olin tavannut noin kaksi viikkoa ennen treffejä. Hän oli pyytänyt ja saanut numeroni varsin hauskan illan päätteeksi. Hänestä ei kuitenkaan kuulunut mitään niihin...

Share

Miten osallistua hyväntekeväisyyskiintiössä juoksutapahtumaan?

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

Joillekin maratoneille on tosi vaikea päästä mukaan. Joko tiukan aikarajan takia, kuten Bostoniin (jonne pääsen, mikäli pidän nykyisen vauhtini 64-vuotiaaksi), tai New Yorkiin, jonka kohdalla pitää maksaa jo siitä ilosta, että saa osallistua arvontaan osallistumisoikeudesta. Lähin hankalapääsyinen maraton on Berliinissä, jonne on joskus päässyt olemalla nopea ja nykyisin olemalla onnekas arvonnassa.

Jos onni ei ole arvonnassa myötä, ei hätä ole tämän näköinen. Esimerkiksi...

Share

Uuden keittiön jekut

Ladataan...
laurafree Laura loves

Hallelujaa: uusi keittiömme on valmis! No okei, se on ollut valmis jo kuukauden, mutta en ole saanut aikaiseksi postata siitä, miten fiilareissa siitä olen. Superfiilareissa! (Katsokaa vaikka, meinaan mennä kaksin kerroin onnesta.)

Lupasin taannoin kertoa, miten persoonattomasta Ikea-keittiöstä (meidänkin tapauksessamme pelkkää simppeliä, mattapintaista...

Share

Alehaukka Lindexillä

Ladataan...
Mol.lamaija Mol.lamaija

Oltiin tuossa muutama tunti sitten siskontytön kanssa shoppailemassa Tampereen Koskikeskuksessa. Huomasin Lindexillä että rintaliivit olivat kunnon alessa! Yleensä ei ihan -70% lätkäistä näin hyvälaatuisiin liiveihin mutta ilmeisesti on pakko tehdä tilaa kesälle...Tarjoushaukoille aina iloinen asia tuo sesonkia edeltävä tyhjennysmyynti. Toiset vieläpä Gaultierin puuteriset unelmat ja toiset...

Share

Keskiviikkoruoka: Bolognesevuoka

Ladataan...
riksrakspoks Opiskelijasafkaa

Keskiviikoksi on hyvä keksiä suhteellisen helppoa ruokaa, tässä tämän päivän improvisoitu safka. Ainekset maksavat noin 8 euroa eli annoshinta on 1,30 e.

Bolognesevuoka

400 g sika-nautajauhelihaa

1-2 porkkanaa

1 sipuli

...

Share

Mitä tekisin, jos voittaisin lotossa?

Ladataan...

 

Mulla on tapana aika usein kysyä tätä samaa kysymystä itseltäni. Mitä tekisin, jos raha ei olisi este? Mitä tekisin, jos voisin tehdä ihan mitä tahansa?

Kun olen läväyttänyt suurimmatkin unelmat pöytään, niin on aika alkaa pistellä niille hintalappuja. Paljonko unelman toteuttaminen  oikeasti...

Share

Sinun, minun, meidän

Ladataan...
maryjane sinkkublogi

Nimittäin parisuhteen rahat.

Kaverilla ja sen miehellä kaikki rahat ovat yhteisiä, aivan kaikki, ja niiden käytöstä päätetään yhdessä. Esimerkiksi jos kaverini tahtoo ostaa farkut tai uusimman Cosmopolitanin, sen täytyy ensin kysyä lupa mieheltä. Sama tietysti toisinpäin, eli jos mies tahtoo jotakin, sen täytyy ensin pyytää lupa kaveriltani.

Mä hämmästelin tätä järjestelyä sille joskus ääneen, että kun sähän tienaat melkein tuplasti sen mitä miehesi. Ostaisit mieluummin mitä...

Share

Pages