Pakko saada?

Ladataan...
Sanna Inkeri Inkerin vikaa

Tällä viikolla vietimme opiskeluporukkamme kanssa pikkujouluja. Areenana toimi oma kotini - ehdotin matalaa majaani pikkujoulupaikaksi ihan vaan siksi, että tiesin olevani melkoinen luonnonoikku tilavan kodin ja perheettömän arki-illan yhdistelmällä. Kattoni alle kokoontui viisitoista viestintäihmistä, tarjoilut ilmestyivät pöydälle nyyttäritaktiikalla ja riemukas illanvietto jatkui yökahteen asti (anteeksi, naapurit).

...

Share

Joululahjat eli kenelle, mitä ja kuinka paljon?

Ladataan...
IlonaSV Saattaen vaihdettava

Joulukalenterista on jo puolet avattu, ja tänään hankin ensimmäiset joululahjat. Niin taas saapuu joulu, tuo jokavuotinen riemu ja rasite. Rakastan joulun tunnelmaa. Rauha on laskeutunut ja stressi kaikonnut. Voidaan syödä mahat pinkeiksi rosollia, ulkoilla, saunoa, viettää aikaa lähesten kanssa ja jakaa lahjoja. Joulun ainoa huono puoli on se, että sitä edeltää usein stressi joululahjoista. Kenelle ja mitä ja kuinka paljon? Minusta on ihanaa antaa ja saadakin lahjoja (kunhan...

Share

En etsi valtaa, loistoa

Ladataan...
Suntio2001 Haudan partaalta

En etsi valtaa, loistoa

En etsi valtaa, loistoa, en kaipaa kultaakaan;
mä etsin euron kolikoita ja ryppyisiä viitosen seteleitä!
Ne mainokset nuo, mi onnen tuo ja mielet nostaa Luojan luo!
Ei valtaa eikä kultaakaan, vaan rahaa sisälle lompakon!

Suo mulle tabletti joutuisa ja lapsille pleikkarit!
Joulun uutuus elekroniikkaa, jott' sieluin kirkastuu!
Tuo lompakkoon, jos pieneenkin, nyt joululahja suloisin!
Jumalallista uutuus elekroniikkaa, ja nippu...

Share

Välikevennys

Ladataan...

Sain aamujunassa sätkyn ja päädyin auttajaksi ennalta-arvaamattomassa välikohtauksessa. Tärisen vieläkin ja vaikka tarkoituksenani on kertoa tapauksesta parilla sanalla ja avata sen herättämiä ajatuksia, meinasin kuitenkin kirjoittaa mielen rauhoittamisen nimissä ensin jostain kevyemmästä kuten treffi-ilta-asusta. 

Kännykkäposeeraukseni keskeyttänyt kissa sai minut kuitenkin...

Share

Kun ovela osakas sanoo että minusta on tullut sittenkin ihan hyvä juristi...

Ladataan...
2Lawyas Huonot juristit

 

Ja jatkaa sanoen, että mitä parempi lakimies, sitä enemmän töitä. "Joten otappa nää 20 kansiota ja tutustu keissiin. Laadi briiffi huomiseksi."

...

Share

Perhepoliittista päätöksentekoa

Ladataan...
Kristaliina Puutalobaby

Vuodenvaihde lähestyy, ja se on tarkoittanut taas meidän perheessä yhtä rajapyykiä. Siihen mennessä on täytynyt taas tehdä tällaisia tietynlaisia perhepoliittisia päätöksiä. Tyyliin kuka hoitaa lapsia, miten ja missä - ja kuka vastaavasti käy töissä.

Hmm voisin sanoa, että asiaa mietittiin pitkään ja hartaasti. Ja tavallaan sitä varmaan mietittiinkin. Ehkä. Vaikka alitajunta tiesi kyllä koko ajan, että mikä se meidän valintamme on.

Eli oikeastaan ratkaisu oli meille kuitenkin...

Share

Eroamattomuuden syistä suurin on laiskuus

Ladataan...

Pysymme yhdessä lasten vuoksi. Tai rahan: yhdessä rakennettu omakotitalo menisi alta kummallakin, jos eroaisimme. Nämä lienevät yleisimmin esitettyjä perusteita sille, miksi paska suhde saa jatkua. Arjen kulissina, riitaisanakin sellaisena.

Oikeasti nuo eivät ole syitä, vaan oireita siitä todellisesta syystä. Se on laiskuus. Ihmisiä lannistaa ja väsyttää ajatus siitä, että pitäisi lähteä jotain kämppää osittamaan. Lastenvalvojan kanssa huoltajuudesta vääntämään. Itse talvirenkaitaan...

Share

Lapsuusmuistojen joulukalenteri - luukku 10: Vanhat mainokset sekä Late Night with David Letterman

Ladataan...
EWE Familjen i frontmannahuset

Menneiden vuosien kuvia sekä uutis- ja mainospätkiä on mukava aina silloin tällöin katsoa.

Kalenteri näyttää tänään päivämäärää 10.12.2014. Mutta mitä mahdettiin näyttää tv:stä tänä samaisena päivänä vaikkapa 27 vuotta sitten?

Annetaan YouTuben kertoa.

* * *

Meillä Suomessa nähtiin 10.12.1987 ainakin tällaisia tv-mainoksia:

...

Share

Asuntokaupoilla

Ladataan...
AnitaN Tervetuloa Suomeen

Nyt on asiat niin, että meillä on uuden kodin hankkimisen aika. Ollaan nimittäin asuttu sukulaisteni asunnossa ja nyt tämä asumismuoto on tulossa tiensä päähän. Niinpä ryhdyttiin asunnonetsimishommiin seuraavin keinoin. Kävin nukkumaan, koska olin menossa töihin aikaisin seuraavana aamuna. Mies taas päätti käydä läpi Oikotieltä reippaat kaksisataa asuntoa, jotka täyttävät...

Share

Pages