Laatuvaatteista ja rahasta

Ladataan...
Susann Eleganssi

Vaikka muotilehdissä ja -oppaissa neuvotaan ostamaan laatua ja sanotaan, ettei köyhällä ole varaa ostaa halpaa, minun puvustoni koostuu yhä suurilta osin edullisista ketjuliikevaatteista. Laadun ei toki tarvitse tarkoittaa varsinaisia luksusmerkkejä, joissa maksaa jo brändikin. Tässä elämäntilanteessa ei kuitenkaan ole mahdollista täyttää vaatekaappia "edes" useamman sadan euron neuleilla tai parinsadan farkuilla, vaikka täydellisiä vaatteita ei tarvitsisi kovin montaa ja ne kestäisivät...

Share

Stand Up alkaa, istukaa alas.

Ladataan...
Suntio2001 Haudan partaalta

Piti tehdä alueseurakunnan diakoniatyölle ja yhteisvastuulle hyvä teko. Suuniteltiin ja valmisteltiin. Kappalainen tuntui pitävän ideasta.
Kysyi että kuka se pitäisi, kun minä Stand Up´pia ehdottelin. Jäi pohtimaan että "Tuleekohan sinne ketään". Jotkut muutkin ääneen samaa ihmettelivät - koomikon retaleet. 
Sampo sanoi ihmetelleensä, että tulisiko SRK-taloon kukaan Stand-Uppia seuraamaan, että paikka voi olla huono.
Juttelin Lohjan seurakunnan Yhteisvastuu keräyksen...

Share

LET'S SPEND ALL OUR MONEY IN ONE DAY - OR NOT?

Ladataan...

Kun mietitään häitä ja naimisiin menoa niin ainahan sitä toivoisi ikuista avioliittoa. Kuitenkin elämä ei aina mene kuten suunnittelee ja vuosien kuluessa voi sattua mitä vaan. Omat vanhempani ovat eronneet jo kun olin pieni, mutta silti mä haluan uskoa kestävään avioliittoon. Tämän takia kun mietitään häiden budjettia niin nojaudun siihen, että kerranhan niitä häitä vain juhlitaan! Mun mielestä ois ihan kauheeta jos sitten jälkeen päin kaduttaisi turha nuukailu. Tottakai järjen käyttö on...

Share

Kuukauden löydöt!

Ladataan...
kotiterapiaa Kotiterapiaa

Istuskelen tässä kuistillani ja mietin, että mitä löytöäni kävisin hypistelemään ensimmäiseksi. Näen autoni takapenkin pursuavan kaikkea ja samaa tekee sen takaluukkukin! Moni pitäisi minua varmasti jo hamstraajana, mutta itse pidän touhujani aikuisten aarrejahtina! :) Olen aivan koukussa - ja mielestäni syystä :)

 

Mietin pitkään kun aloin tätä...

Share

Kuisti nollabudjetilla

Ladataan...
kotiterapiaa Kotiterapiaa

"Kun lähtee pohjalta, saa mahdollisuuden rakentaa koko elämänkaarensa uudelleen" -Minä, tänä aamuna

Tässä se nyt on. Ensimmäinen blogipostaukseni jota olen pitänyt draftina kuukausia. Tänä aamuna tapahtui kuitenkin kummia ja kuin suuren lumouksen voimauttamana avasin heti herättyäni koneen ja aloin kirjoittamaan tätä ajatusvirtaani teille täysin kontrollittomasti...

Share

Hävinnyt lompakko

Ladataan...

Kaksi viikkoa sitten maanantaina olin maksamassa ostoksiani K-kaupassa. Vaan maksaminen jäikin puolitiehen - lompakkoni ei ollut laukussani. Ostokset jäivät hihnalle pahoittelujen kera.

Pengoin laukkuani uudestaan. Ei, lompakkoni ei ole laukussani. Pieni epäusko valtasi minut: Mihin olen mukamassa voinut lompakkoni hävittää? Enhän minä juurikaan koskaan hävitä mitään.

Soitin äkkiä töihin. Lompakko ei ollut työpisteelläni. Arvelin, josko se olisi tippunut laukustani jonnekin...

Share

Polttaribudjetti

Ladataan...
KissanMinttu DADA/DAY

Vänkästi pukeutuneet polttariporukat ovat kesän kunniaksi ilmestyneet katukuvaan. Polttarikutsu on aina hienoa saada (voi sitä mielenpahoitusta, jos jää kutsumatta), mutta myöskin lähes aina polttareiden kustannuksista syntyy kiistaa. Aihe oli kuohuttanut tunteita jopa Hesarissa. Itselleni kysymys polttareiden budjetista on mitä ajankohtaisin; työn alla on kahdet polttarit, joista toisissa olen mukana kaason ominaisuudessa....

Share

Amsterdam 2

Ladataan...
tau BEGentle

Tällä kertaa huvitti tehdä tarkempi päiväohjelma reissusta, joten täältä tulee! ;) Eniten hämmensi se, että miten vähällä saatiin niin paljon! Toki ei tarvinnut maksaa lentoja ja bussimatkat maksoi 14 euroa suunta ja hostelli yö 24-27 euroa kappale. Itse olin kolme yötä, seuralaiseni lähti jo tiistaina. Hostelli oli tosi kiva ja aamupala täyttävä. Se oli Vondelparkin läheisyydessä, joten ihan keskustassa ei oltu - toisaalta tykkään siitä, koska silloin tulee pakostikin nähtyä myös muutakin...

Share

Mihin mun rahat menee?

Ladataan...

Olen jäänyt koukkuun äppiin, jolla seuraan mihin kulutan rahaa. Idea on yksinkertainen: kirjaat applikaatioon kaikki tulosi ja menosi ja se näyttää sinulle mihin roposet kokonaisuudessaan hupenevat. Olen käyttänyt äppia nyt muutaman kuukauden ja täytyy sanoa, että olin varsinkin alussa (ja olen edelleen) järkyttynyt siitä, miten paljon rahaa palaa.

 

Näin rahanmeno suunnilleen jakautuu:

Asuminen: 20 %

Matkustelu: 20 %

Ruoka: 10 %

Kauneudenhoito,...

Share

Haluatko ansaita blogillasi? Kirjoita intohimolla ja muuta väärää tietoa.

Ladataan...

Blogikirjoittamisella ja -kuvaamisella rahaa tekevät antavat usein vinkkejä tähän malliin: kirjoita intohimoisesti! Tunne tunteen paloa postauksiasi kohtaan! Ole aito ja ystävällinen, kommunikoi rehellisesti.

No justiin. Nämä vinkit ovat silmänlumetta ja sumutusta. Tai jaa, voivathan ne olla osa bloggaajapersoonaa ja sikäli rehellisesti vinkattuja, mutta rahaa niillä ei tee. Tässä lyhyt vinkkilista bloginpitoon, jos tavoitteena on edes osaelanto.

1. Valitse blogin teema...

Share

Pages