Michael Kors small hamilton tote - Saffiano leather

Ladataan...
lomoisio Fashion disease

1926639_1464389273825052_3428986127624253058_n-2.jpg

Michael Kors small hamilton tote

Tuli tällänen extemporee ostos tehtyä mitä oon himoinnut kaaaauan. Ostin nimittäin yhdeltä myyjältä netistä kuukauden vanhan Michael kors small hamilton toten. Oon ihan rakastunu tähän laukkuun. Tää on parempi ja kompaktimpi...

Share

Asuntotarjous

Ladataan...
eviela not a Wonderland

Nyt ollaan jo positiivisin mielin muuton suhteen, saimme nimittäin asuntotarjouksen ainakin vielä mukavan oloisesta asunnosta. Pidän sijainnista, neliöitä löytyy nykyistä enemmän eli kompaktiudelle voisi sanoa heipat, vuokrassa säästäisi miltei satasen kuussa eikä talokaan olisi vanha (90-luvulla rakennettu). Busseja kulkisi paremmin ja kauppaan pääsisi KÄVELLEN vain 10-15 minuutissa (riippuen haluatko mennä kauppaan Prismaan vai Citymarkettiin) eli bussipulailuille voisi sanoa viimein...

Share

Rauhaa ja rahaa

Ladataan...
miltseri Budjetilla!

Olen kokeillut kiinnostavia meditaatioita nettijoogakoulun kautta (ekhartyoga.com) ja muistan taannoin, kuinka eräässä meditaatiossa kehotettiin pohtimaan tarinoita, joita olemme rakentaneet itsestämme. Tarinoita, jotka ovat joskus olleet hyödyllisiä, toimineet defensseinä, mutta jotka eivät palvele meitä enää. 

...

Share

Kun ei saa tukea

Ladataan...
Alice My blueberry dream

Opintosuunnitelmia rassataan vähän jatkuvasti. Yksi, aika laajalle levinnyt uudistus yliopisto-opinnoissa on työharjoittelun sisällyttäminen tutkintovaatimuksiin. Jakson voi korvata kurssilla, seminaarilla tai muilla tavoin mutta yksi, toivottava vaihtoehto, on työharjoittelu. Aiemmin opelaisiin ja muihin ns. käytännönaloihin liitetty vaatimus löytyy nyt myös monesta muusta oppiaineesta. Kuten omastani. 

Oppiaineet (ja heitä ennen laitokset) tukevat opiskelijoiden työharjoitteluja...

Share

Kela yllätti

Ladataan...
Sensei Puuhevonen

Päivällä puhelin soi ja vastattuani virkailija esitteli itsenä, Kelasta päivää.

En varmaan ole ainoa jota Kelan kanssa asioiminen kuumottaa. Vieläkin on muistissa ne tonnin laskut joita perittiin liikaa maksettujen opintotukien vuoksi - ja niistä ei muuten neuvoteltu. Vieläkin kylmää joka kerta kun posti kantaa Kelan logolla varustettuja kirjeitä - vaikka järki sanoo että nykyisin ne ovat ihan hyviä kirjeitä.

Olin hakenut syksylle osittaista hoitorahaa ja kotihoidon tukea. Olin...

Share

Kun se p*rkeleen totuus iski

Ladataan...
eviela not a Wonderland

Olen usein hehkutanut sitä, kuinka ihana (vuokra)koti meillä on. Oma piha, oma sauna, avokeittiö
ja talokin vielä uusi. Luksusta minulle, siitäkin huolimatta että koko on vähän kompaktimallia.
Ikävä kyllä kaikki tämä näkyy myös asunnon vuokrassa ja siksi projekti "Asunto vaihtoon" käynnistyi.

Terveydellisen tilanteen muututtua hieman aliarvioimme sitä, kuinka paljon kuluja meille tästä vielä koituu.
Nyt hieman yli puoli vuotta myöhemmin totuus todellakin iski että...

Share

Myrskyluodon Maija ja aikuisuus

Ladataan...

Myin kaikki levyni kirpputorilla. Tai yritin myydä, yhden laatikollisen jouduin kantamaan takaisin kotiin. Tapasin iltapäivällä ystäväni, 19-vuotiaan miehen. Kerroin juuri myyneeni nuoruuteni levyt. Hän huudahti tuohtuneena: "Ei levyjä saa myydä!". Vastasin jotakin tympeää, kuten "se kuuluu aikuisuuteen". Hän vastasi ainolla oikealla tavalla, kertoi minulle, ettei koskaan aio kasvaa aikuiseksi. Minulle se on jo liian myöhäistä. 120 levyä, 120 euroa. Jos nyt pyytäisit minua...

Share

Ei rahaa pesukoneeseen, röökiin kyllä. Ryhdistäytykää, lusmut!

Ladataan...

Hesarissa oli juttu vemputussivuilla naisia esittävästä jantterista, joka kertoi "työstään" ja avautui myös kaikelle kansalle siitä, miten elämä potkii päähän. Voi kyynel. Kaveri valitteli mm. sitä, ettei työttömänä ole varaa ostaa pesukonetta ja koska pesukonetta ei ole, hän haisee. Ja haiseminen hankaloittaa töiden hakemista ja sosiaalisia suhteita.

Jännä juttu silti,...

Share

Kuinka tienata 103 euroa muutamassa tunnissa

Ladataan...
Asikaine Asikaine

Sovi naapurin muijan kanssa illalla yhdeksältä osallistuvasi spontaanisti seuraavan päivän pihakirppikseen. Joo joo, kato ei se oo paha homma. Nähään tässä yheltätoista.

Mene baariin ja jankkaa tiskillä pilkkuun. Itseasiassa yhen oluen voisin ottaa viä!

Herää aamulla töttöröö. Ai niin se helvetin kirppis! Eis saatana.

Hae kellarista summamutikassa ja hutikassa pari ikea-kassia, joissa toisessa näkyy päällimmäisenä lukiossa ostamasi...

Share

Pages