Maalaisjärkee

Ladataan...
Suntio2001 Haudan partaalta

Tuossa yhdessä ryhmässä vähän keskustelin minäkin terveyspalveluista.Asia eteni koskemaan dementikkoja ja suljettuja osastoja. Mielestäni vapaa ihminen pääsee ostamaan vaikka tupakkaa tai kaljaa haluessaan,vanhus ei. Vanki saa päivärahan, vanhus maksaa eläkkeestään. Asiantunteva taho kommentoi: "Aika moni joutuu laitokseen juuri siksi, ettäjuo itsensä jalattomaksi ja tupakoi siten, että vaarantaa koko taloyhtiön." Tulee väkisinkin mieleen että eikö tämä olekkaan vapaa maa?Ei saa juoda kaljaa...

Share

Tästä se alkaa

Ladataan...
Mandalan Manii

Tästä se lähtee. Törkeästi raha-asioiden paljastelua pelkurimaisesti täysin anonyymisti. Tarkoituksena on kertoa kaikki ja motivoida itseä tavoitteisiin pääsemisessä, sekä seurata edistymistä. Mikäli siihen päästään. 

Mutta ensin olisi varmaan hyvä esittäytyä. Että kenen rahoista täälä oikein puhutaan. Meikä on kahdenkympin puolivälissä kahlaava muutama vuosi sitten...

Share

Keittiöremontti -- ei näin

Ladataan...
laurafree Laura loves

Olen ollut viimeisen kuukauden aikana kolmesti reissussa eli yli puolet kuukaudesta poissa. Matkalaukku on lötköttänyt kita avoinna lattialla, repusta tursuillut proteiinipatukoita, karttoja, käyntikortteja ja muistiinpanopapereita. Matkojen ja reippaan työlastin lisäksi olen koettanut sulatella sitä, että häihin on enää kolme kuukautta ja risat. (Jep -- wtf.)

Joku viisaampi voisi siis kertoa, miksi ajattelin, että tähän väliin sopisi hyvin keittiöremontti. Niinku...

Share

Kun saa palkan

Ladataan...
sanninen Sairaan Ihana Sanni

Äiti: Onhan nämä hienoja, mutta miksi sä teet näin suuria töitä? Tekisit pieniä, helpommin myytäviä. Sellaisia, jotka mahtuvat yksityisasuntoon.

Sanni: Ei mun työn arvo tule siitä, että mitä myytävämpiä, niinkuin ei yleensäkään nykytaiteilijan. Ja voihan tän joskus joku museo ostaa kokoelmiinsa. Teen isoja, koska haluan. 

Kuvassa teokseni Ikkuna Pohjoiseen 1, 2014, puuväri paperille, 3 m x 2,3 m. Tein teosta puolentoista vuoden ajan, pikkuhiljaa, aina kun...

Share

Päivän treenit, ruoka ja iltalenkki...

Ladataan...
lomoisio Fitcan

Tämän aamupäivän treenin jälkeinen kuva. Oon huomannut jo tosi paljon kehitystä itsessäni nyt 3 viikon urheilu intoilun jälkeen. Mietin, että voisi kokeilla keskiviikon treeni liikkeissä jo pakkotoistoa,  jos alkaa tuntumaan liian helpolta. Pakkotoistossa siis jatkat liikettä tauotta viimeisen sarjan...

Share

Keskiviikon iltapuhde: peili Punavuoresta

Ladataan...
Vivi Elämäni palasia

Edellisissä asunnoissamme on aina ollut valmiina iso peili. Kokovartaloheijastuksesta ei siis ole ollut pulaa. Nyt, Hoasille muutettuamme, peilailimme pari viikkoa edellisiltä asukkailta jääneistä, seinään liimatuista viidestä päällekkäisestä peilinpalasesta, kunnes sain tarpeekseni ja päätin hakea kunnollisen peilin...

Share

New day has come

Ladataan...
LillaMyy Lilla Myy

Loskaiset heipat täältä Nurmeksesta!

Muutettiin koiran ja kissan kanssa Nurmekseen Hyvärilään. Suoritan mun vika työssäoppimisen täällä. 

Kaksi viikkoa ollaan nyt oltu täällä ja aika menee kuin siivillä. Joka päivä oppii jotain uutta ja työpäivät on pitkiä, Sen(kin) takia oon tämän päivän vaan ollu ja neulonu. Saadaan asua seuraava viikko ihan tässä kartanon hotellissa,  Joten aika luksus elämää tällä hetkellä.

 

...

Share

Junassa !

Ladataan...
Sanne Välinen My India

Ja niin me lähdettiin matkaan! :) kolme päätä ja 12 laukkua! Ai joo ja Ganja-man! Saas nähdä miten meidän käy... :D Tällä hetkellä ollaan junassa(~26h pikajuna... :P) matkalla Delhiin, jossa ollaan yks yö ja sitten maanantaina mennään bussiin ja sillä hurautellaan ~13h Manaliin! 

 

Kummasti tätä tavaraa on meille kertynyt... Mä en...

Share

Kannattaako netissä olevista palveluista maksaa?

Ladataan...
Pyjama Pyjamapäiviä

Jokin aika sitten Hesarissa (taitaa vaatia maksulliset tunnukset, sori) oli juttu, että iso joukko ihmisiä ei halua maksaa mistään netin palveluista.
 Iso joukko tarkoitti siis 39% haastatelluista. Minusta tämä on tosi hullunkurista. "Kaikilla" (olikohan 69%:lla) on älypuhelimet, jotka maksavat maltaita, mutta sitten sisältöön ei laiteta yhtään rahaa. Menikö kaikki rahat siihen laitteeseen?

Minä en edes ole...

Share

Pages