Ojasta allikkoon

Ladataan...
Rapsi Jämäpaloista koottu

En ole ehtinyt päivitellä blogin puolella viimeisimpiä kuulumisia, ja sanon heti alkuun ettei postauksen otsikko oli mikään raskauteen liittyvä ja kaikki menee sen saralla hyvin.

Tässä on pari viimeistä viikkoa oltu vain hiukan muissa ajatuksissa, sillä YT:t pärähtivät päälle omalla työpaikallani ja sain kuulla olevani leikkauslistalla. Tämä tarkoittaa sitä, että jään nyt muutaman viikon sisällä työttömäksi.

En tiedä pitäisikö tässä apinan raivolla yrittää työllistyä...

Share

Ihan kamala työhaku

Ladataan...
Noora Pulu Pulupäiväkirja

Päivitin CV:täni tänään. Se oli viides kerta tänä vuonna. Kahdeksas työhakemus on kesken. Tulevaisuus odottaa, jossain. Ehkä.

Työnhaku on omituinen maaperä. Siellä pitäisi loistaa ja vakuuttaa varmemmin kuin yksikään vaaliehdokas ikinä. "Oi kyllä, minä olen ahkera, tunnollinen, riskinottokykyinen, rennon...

Share

Mä anelen, ottakaa mut!

Ladataan...
ninnimariam Noustaan lentoon

"Olen ahkera, reipas ja teen työni huolella. Olen myös ahne psykopaatti, mutta ottakaa minut töihin."

Nykyään töihin on niin hervottoman vaikeaa päästä. Toiset kirjoittavat hakemuksia sormenpäät verillä ja toisille tarjotaan silkasta hyvyydestä työpaikkaa. Itse tunnen ihmisiä molemmista kategorioista. Olen saanut paljon kuulla sukulaisilta kehotuksia mennä käymään paikan päällä esimerkiksi ruokakaupassa kysymässä työtä. Selvä, menen käymään ja kysyn niin...

Share

Kiitos <3

Ladataan...
Anjuska Ripaus elämäämme

Eilinen postaukseni elämästämme pienituloisena perheenä keräsi iloiseksi yllätyksekseni kasan sydämien painalluksia teiltä lukijoilta. Ette arvaakaan kuinka se lämmitti omaa sydäntäni, joten kiitos teille <3

Olin oikeastaan hieman häkeltynyt, kuinka moni ehkä jopa tunnisti itsensäkin samasta tilanteesta. Aina silloin tällöin luen miehelleni kirjoituksiani, ja eilenkin ruokaa tehdessäni aloin näin tekemään. Mutta en vain pystynyt. Jostain kumman syystä ääneni alkoi...

Share

Niistä oikeista töistä

Ladataan...
Lauratau Lapsenkengissä

Tickle your fancy -blogin Sara kirjoitti bloggaajan työviikosta ja sai jonkinlaisen kohun aikaiseksi. Hän sai postauksensa (ja etenkin siitä tehdyn iltapäivälehtijutun) perusteella lukuisia kommentteja, joissa hänen käskettiin mennä oikeisiin töihin.

Jonkun mielestä työtä, tai tarkemmin oikeaa työtä, ei ole sellainen, josta nauttii tai jossa saa tehdä kivoja juttuja...

Share

"Ja matkalippujen tarkastus, olkaa hyvät"

Ladataan...

Olin Tammikuun puolivälissä ostanut matkakorttiin aikaa 80e:llä, ja ajattelin että jos niillä selviää vähintään yksistä sakoista, niin ostan toisenkin 80e setin. 

En vaan tiedä että lasketaanko tätä: 

Sillon kun tarkastajat tulivat metroon ja aloitti ratsian niin näin ne jo ulkopuolella, ja olisin kerennyt itse ulos. Eli tavallaan olisin selvinnyt ilman sakkoja kuitenkin. 

Ja

Kun ne tulivat sisään, niin ovien edessä olevassa välikössä jossa satuin seisomaan oli...

Share

Hääkakkudieettiä vatsan pönötykseksi

Ladataan...

Hääkriisi! Lisää drinkkejä!

Ei kestänyt kauaa häämessujen jälkeen, kun drinkeillä uudelleen startattu hääinnostus pikkuhiljaa alkoi sammua. Teimme nimittäin hääbudjettia sekä häämatkasuunnitelmaa ja sen budjettia. Lähtökohtanamme oli, ettei häiden takia jouduta konkurssiin, mutta voisiko joku kertoa minulle miten se on mahdollista!?! Tarkoituksenamme on mennä naimisiin Helsingissä. Tiesin kyllä että täällä on Helsinki-lisä hinnoissa, mutta olin silti kovin järkyttynyt. Suurimmaksi...

Share

Antamisesta ja saamisesta

Ladataan...
IlonaSV Saattaen vaihdettava

"Ootteko te alkaneet vaihtelemaan ruokaa?" nauroi kaverini poikaystävä, kun kaverini tarjosi tälle minun antamaani viinimarjamehua ja toiselta kaverilta saatuja perunoita. Meilläkin on syöty koko viikko perunaa, öö, kai kolmessa eri muodossa. Viime talvena sen sijaan sain pakastettuja mansikoita, joille lahjoittaja olikin yllättäen tullut allergiseksi.

...

Share

Perustulokokeilu tulee, oletko valmis?

Ladataan...
Tyhmä kysymys Tyhmä kysymys

Perustulokokeilu lähestyy ja tulee herättämään lähiaikoina paljon keskustelua. Olen melko täpinöissäni sekä ammatillisesti että poliittisesti. Tiedossa on ollut jo pitkään, että työn tekemisestä ja vastaanottamisesta on tehtävä kannattavaa ja turhaa byrokratiaa ja luukulta luukulle juoksutusta on karsittava.

Vihreät ovat koko puolueen olemassaolon ajan vaatineet suomalaisen sosiaaliturvan uudistamista perustulon avulla. Perustulo vähentäisi köyhyyttä ja torjuisi syrjäytymistä. 

...
Share

10 881 euroa

Ladataan...
Satsa Äiti huilaa

Voiko terveydelle määritellä hintaa?

Tämä 10 881 euroa on summa joka minulta on mennyt vuoden 2014 ja 2015 aikana itseni hoitamiseen. Tämä sisältää ainoastaan vitamiinit, hivenaineet, maitohappobakteerit, luonnonantibiootit, laserakupunktion ja amalgaamipaikkojen poiston. Se tekee noin 453 euroa kuukaudessa eli joka kuukausi yksi etelän reissu?!

Vitamiinit&hivenaineet ovat tulleet maksamaan 8410 euroa kahdessa vuodessa.

Luonnonantibiootit ja 2 detoxtuotetta ovat...

Share

Pages