Siivouspäivänä

Ladataan...
Karkki Kaislarannalla

Siivouspäivänä herätyskello soi seitsemältä ja tuulilukemat olivat kaakossa. Jännitysmomenttina, tuleekohan kukaan käymään. Meillä oli meinaan kotikirppis, ensimmäinen sellainen ikinä. Autokatos oli täynnä teeseitse-pöytiä ja pöydät oli ladattu täyteen mummolan vintin aarteita.

Päivää edelsi taas kaappien läpikäynti ja kaiken turhan kasaaminen kassiin. Voisi kuvitella, että...

Share

Laajennuksen kustannukset eivät ole pelkästään rakentamisessa. Tarkkana rahoituksen kanssa.

Ladataan...

Ajattelin tänään kirjoitella hieman laajennus- tai minkä tahansa rakennusprojektin muista kustannusajureista. Harvalla on säästössä sellaisia rahasummia, että voisi projektin vetäistä maaliin ilman pankin rahoja. Usein siinä vaiheessa, kun rakentamispäätös on tehty, unelmat ja päättäväisyys saada asiat rullaamaan ottavat vallan.

Laajennusprojektin suunnitteluun, kilpailuttamiseen ja materiaalihankintoihin pistetään paljon paukkuja, jotta ne elementit, joista on järkevä säästää tulee...

Share

Osakesijoittamisesta

Ladataan...
RondaS RondaS

Moi!

Tänään ajattelin kirjoittaa teille vähän osakesijoittamisesta. Itse aloitin osakesijoittamisen tammikuussa 2013, ja olen tässä parin vuoden aikana alkupääoman jälkeen kasvattanut osakepääomaani ostamalla enemmän tai vähemmän säännöllisesti uusia osakkeita. :D Itse olen perustanut osakesalkun Nordnetiin, jota moni tuttava on kehunut ja johon myös itse olen hyvin tyytyväinen. Kun puhutaan osakesijoittamisesta, hyvä perussääntö on mielestäni, että "älä koskaan...

Share

Terassi kesäkuntoon :)

Ladataan...

Kävimme tiistai-iltana hong kongissa ostoksilla. Piti käydä vain kukkia ostamassa, meni silti toista sataa euroa ihan muuhun, esim koiran ja kissan ruokiin, kodin tarvikkeisiin, leluihin ja uuteen saippuakupla pyssyyn. Illalla kokeilimme pyssyä, oli kyllä hyvä ja sai iisoja palloja tehtyä. Oli vaikea saada hyviä ja tarkkoja kuvia kun tuuli jonkun verran. :) tässä muutama onnistunut kuva. 

...

Share

Minä ja työ (Normaali työpäivä, ei pe, la tai su)

Ladataan...
Mistress A Glitter & studs

Klo 9.30: Herätyskello soi, ja kissat villiintyy. Kömmin epätoivoisesti silmäpussieni kera ylös. Raahaudun silmät kiinni keittiöön ja ruokin kissat. Jumitan kahvinkeittimen edessä katsoen kun kahvi tippuu. Siirryn sohvalle myslin, jugurtin ja kahvin kanssa.

Klo 10.10: Havahdun siihen, että minun täytyy lähtee töihin. Kiskon kylmän kahvin napaani ja hotkin mysliä samalla kun vedän työvaatteita epätoivoisesti päälle. Unohdan rintsikat ja puran koko hemmetin vaatetuksen pois.

Klo...

Share

Ryhtiliikkeen nousu ja tuho

Ladataan...
Hetti Hettinen

Reilut kaksi ja puoli viikkoahan sitä sitten kesti. Nimittäin nykyistä ryhtiliikettä. Pari ensimmäistä viikkoa meni oikein hyvin 20 euron viikottaisella ruokabudjetilla, mutta sitten himot kävivät liian suuriksi ;).

Tajusin joku aika sitten, että en tätä ryhtiliikettä pysty hoitamaan loppuun saakka eli kaikkia neljää viikkoa. Juhlin nimittäin viimeisen viikon loppupuolella syntymäpäiviäni,...

Share

Kannattaako museokortin hankinta?

Ladataan...

Museokortti myöhästyi joulusesongista, mutta saapui 5.5.15 parahiksi myyntiin äitienpäiväksi. Elämyslahja onkin aina oiva ratkaisu ja kohteissa on nyt mistä valita. Jos museokorttia ei ole tiedossa aamiaistarjottimella, kannattaa tarkastella jääkö oma kulttuuribudjetti plussalle 54 euron hankinnasta.

Museokortilla pääsee maksutta 184 museoon, joskin museot on ripoteltu ympäri Suomea. Pääkaupunkiseudulta löytyy silti monta...

Share

Huonoja uutisia!

Ladataan...
Satsa Äiti huilaa

Olen ollut tosi väsynyt nyt reilun viikon ajan. Luulen, että sen on osaltaan aiheuttanut erittäin kova stressi ja tämä puolestaan on tehnyt kauhean henkisen väsymyksen ja on ollut tunne, että vaikka yritän vaikeasta sairaudesta huolimatta sinnitellä niin joku vetää koko ajan mattoa jalkojen alta!! Stressaantuneena myös herään aamuisin viiden maissa ja en saa unta kovasta väsymyksestä huolimatta.

Sain kaksi viikkoa sitten sähköpostin Helsinkiläiseltä (borrelioosi)yksityisklinikalta,...

Share

Pikkujuttuja

Ladataan...
kassalla Kassalla

Just nyt mua ärsyttää:

  • Asiakkaat, jotka pakkaavat jokaisen ostoksen erikseen pieneen pussiin. Kiva räpeltää niiden pussien kanssa. Ja ihan oikeastiko sun leipäpussi tarvii vielä oman pikkupussin?
  • Kahvitarjous.
  • Mummot ja papat, jotka paniikissa ostavat kahvia. Jumalauta, siinä säästää n. 1,10€ kun ostaa tällä alennuksella normaalihintaan verrattuna. 
  • Plussasetelit, joita ei ole eroteltu toisistaan. 
  • Asiakkaat, jotka panikoivat euron...
Share

Arabialainen tori 41/50

Ladataan...

Täytyy avata aluksi muutama fakta. Kun näet kaupassa myyjän, hän ei työntekijän kapasiteetissa työajallaan omista yhtään mitään. Hän ei pysty päättämään miten hän aikansa käyttää. Yritys määrittelee sen. Hän ei omista ainuttakaan kaupan hyllyillä seisovaa tuotetta. Hän ei omista edes päällään olevaa paitaa tai jalassa olevia housujaan. Ne kuuluvat kaupalle. Kaikki elottomat objektit myymälässä kuuluvat kaupalle.

Joten mikä on se logiikka, kun mies (...

Share

Pages