7 Days of Loving Kindness – avoin itsemyötätunnon & kiitollisuuden meditaatiomatka starttaa maanantaina 8.3

“There is always light. If only we’re brave enough to see it. If only we’re brave enough to be it.” – Amanda Gorman

Päätin startata uudelleen viime keväänä Sri Lankalla nauhoittamani 7 Days of Loving Kindness –meditaatiomatkan, joka kutsuu valon, toivon ja kiitollisuuden äärelle seitsemänä päivänä peräkkäin meditoimaan ja kirjoittamaan.

Haluan korostaa, että rakastava myötätunto, Loving Kindness, ei ole ehkä usein joogapiireissä korostettua pelkkää hyvää oloa ja positiivisia tunteita, vaan siinä on kyse kaikkien tunteiden ja tuntemusten tiedostamisesta ja lempeästä sallimisesta. Oman itsen hyväksyvästä läsnäolosta sellaisena kuin milläkin hetkellä olemme – kritisoimisen ja tunteiden luokittelemisen sijaan.

Jooga ja meditaatio on  kaikkien elämän sävyjen, valojen ja varjojen, hyväksymistä, ja tällä viikon pituisella matkalla harjoittelemme sitä. Otamme yhdessä askelia kohti oman itsen kanssa ystävystymistä. Matka on tarkoitettu kaikille, jotka ovat uteliaita kokeilemaan meditaatiota ja haluavat lisätä kiitollisuutta elämässään.

Ehkä otatkin tämän päivän intentioksi ja kantavaksi ajatukseksi:

Olen arvokas kaikesta huolimatta. Sallin itseni juuri sellaisena kuin tällä hetkellä olen – keskeneräisenä mutta kauniina.

Ihanaa alkavaa kevättä!

<3 Anna-Mari

hyvinvointi mieli hyva-olo terveys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *