Helli hetki –joogaretriitti luontoäidin kannattelussa

Juhannusta edeltävänä viikonloppuna se kauan odotettu koitti taas  – oli aika karistella arjen kiireet taakse ja suunnata viikonlopuksi merellisiin maisemiin hengittämään raikasta meri-ilmaa.

Upottaa varpaat hiekkaan ja imeä luonnon ikiaikaista viisautta itseen.

Antaa levollisuuden saapua.

Pysähtyä olemaan läsnä omalle itselle – vailla tarvetta löytää vastauksia tai selityksiä, vaan pysähtyä jotta voi kuulla ja tulla kuulluksi omana itsenään, omalle itselle. Joskus se on nimittäin parasta, mitä voimme omalle hyvinvoinnille tehdä.

Oli Helli hetki –joogaretriitin aika. Helli hetki on viikonlopun pituinen joogaretriitti, joka on tarkoitettu ihan kaikille joogasta ja meditaatiosta kiinnostuneille tai sitä jo harjoittaville. Koska se on vain viikonlopun mittainen, se sopii myös niille, joilla ei ole aikaa (ja usein he ovatkin niitä, jotka pysähtymistä muuten eniten tarvitsevat (; ).

Tutkimusmatkalle oman itsen ääreen ihanaan Santalahti Resortiin Kotkaan saapui 14 ihanaa naista. Teemana tällä kertaa retriitillä oli tasapaino ja etsimme yhdessä erilaisten harjoitusten (jooga, vapaa liike, intuitiivinen kirjoittaminen, meditaatio & pranayama hengitysharjoitukse) kautta keinoja ja työkaluja ylläpitää tasapainoa arjessa.

Rentouttava, arjesta irtaannuttava joogaretriitti on toki ihana asia ja tuo varmasti hetkellistä tasapainoa elämään, mutta mielestäni on äärimmäisen tärkeää löytää itselle sopivat keinot siihen, kuinka ylläpitää tasapainoa omassa arjessa, kolmenasatanakuutenakymmenenäviitenä päivänä vuodessa.

Kiitos kesäkuun auringon lämpöisten säteiden, pääsimme sunnuntaina päättämään retriitin taas kerran Santalahden luontopolun päässä avautuville upeille rantakallioille. Ihan niin kuin viime vuonna. Äitimaan levolliseen kainaloon.

< 3 Anna-Mari // annamariyoga.com

Syksyinen Helli hetki –joogaretriitti pidetään 6.9-8.9.2019 Santalahdessa.Teemana on tällä kertaa arvotyö.  Ilmoittautuminen on käynnissä 1.8.2019 saakka. Lue joogaretriitistä lisää täällä.

Instagram: @annamariyogax

Kiitos yhteistyöstä ja retriittieväistä Hamppufarmi (oma ehdoton lempparini heiltä ovat koukuttavat hamppusnäkit), Forsmanin ihanat teet jotka lämmititte suvi-iltoja ja suomalaisista luonnon aarteista tehty Snowanna –luonnonkosmetiikkasarja. <3

hyvinvointi hyva-olo terveys liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *