Joogataan yhdessä naiselle ammatti – ulkojoogan kausi alkaa hyväntekeväisyysjoogalla Tervasaaressa

Olen sitä mieltä, että vaikka emme yksin voi muuttaa maailmaa, voimme mennä kohti parempaa huomista tekemällä pieniä asioita yhteisen hyväksi. Sen takia kutsunkin sinut mukaan joogaamaan hyvän asian takia; tervetuloa mukaan joogaa naiselle ammatti –hyväntekeväisyysjoogaan.

Joogaa naiselle ammatti – yhteistyössä Naisten Pankin kanssa

Ensi viikolla, kesäkuun 1.päivänä,  kokoonnumme yhteen joogaamaan Tervasaareen ja teemme samalla hyvää paitsi itsellemme, ja omalle kehollemme, myös muille. <3

Jos et pääse paikan päälle, voit osallistua myös zoomissa. Kaikki tapahtuman tuotto menee  lyhentämättömänä Naisten Pankin kautta hyväntekeväisyyteen.

Joogatunti on tarkoitettu ihan jokaiselle joka haluaa kokeilla joogaa ja meditaatiota. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse – ehkä siis nyt on juuri oikea aika kokeilla joogaa? Voit ilmoittautua mukaan täällä.

Naisten Pankki – kehitysmaiden naisten asialla

Naisten Pankki tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa kestävän kehityksen periaattein.

Se vie eteen päin  hauraassa asemassa olevien naisten ammatillista koulutusta, yrittäjyyttä ja tasa-arvon toteutumista Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Voimavara ovat aktiiviset vapaaehtoiset, tärkeät lahjoittajat ja vastuulliset yrityskumppanit. Naisten Pankin varoja hallinnoi ja hankkeet ja varainhankintaa toteuttaa Kirkon Ulkomaanapu.

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana Naisten Pankin toiminnassa voit tutustua heihin tarkemmin täällä.

Ihanaa viikon jatkoa!

<3 Anna-Mari

Kuva: Kati Miettinen

hyvinvointi tasa-arvo vastuullisuus mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *