Sri Lankan joogaretriittini – Q & A

Sri Lankan joogaretriittini soveltuvat kaiken tasoisille joogaajille. Kuva: Heini Pekkala

Elämme taas sitä aikaa vuodesta, kun Sri Lankan joogaretriittini lähestyvät. Seuraajilta on tullut paljon kysymyksiä liittyen joogaretriitteihini taikasaarella, joten ajattelin koota kysymyksenne vastauksineen näppärästi yhden blogipostauksen päähän. 🙂

Tästä tekstistä löydät vastaukset seuraaviin kysymyksiin liittyen Sri Lankan joogalomiin:

  • Mitä Sri Lankan joogaretriittipaketti maksaa?
  • Haluaisin osallistua retriittin, mutta en tiedä vielä työpaikkani loma–aikoja. Koska joogaretriittiin tulisi viimeistään ilmoittautua?
  • Onko Sri Lankan retriiteillä mahdollista saada kasvisruokaa?
  • Voinko majoittua yhden hengen huoneessa?
  • Onko Sri Lankan retriiteille ostettu kuitenkin yhteiset lennot osallistujien kanssa vaikka lennot ei kuulu retriitin hintaan?
  • Onko Sri Lankalle meno turvallista & eettisesti OK tällä hetkellä?
  • Ystäväni on jo pari vuotta hehkuttanut Sri Lankan joogaretriittejäsi ja nyt kun sellainen taas olisi, kiinnostaisi kyllä kovasti lähteä mukaan. Käytännön kysymys: mille kentälle kannattaa katsoa lentoja, miltä kaikilta kentiltä on jotenkin järkevä matka Hikkaduwaan?
  • Kun retriitti on 5.-15.1., millainen aikataulu aloituksessa ja lopetuksessa on?
  • Oliko niin, että myös viisumi on hankittava matkustaessa Sri Lankalle? Tiedätkö minkä hintainen se on, ja miten haku tapahtuu käytännössä?
  • Miten korona vaikuttaa matkustukseen?

Kuva: Heini Pekkala.

Kuvassa: Majoitumme yksityisessä +1200m villassa rauhallisen laguunin äärellä, joka on varattu ekslusiivisesti joogaretriittiryhmän käyttöön (14hlöä)

Mitä Sri Lankan joogaretriittipaketti maksaa? Joogaretriittipaketti maksaa 1190€/10vrk sisältäen ohjelman (14 x joogaharjoitus + kirjoitusharjoitukset)  , majoituksen & 10 x illallisen ja aamiaiset. Vain lennot, lentokenttäkyyti ja matkavakuutus eivät kuulu hintaan. Lyhyemmän retriitin hinta on 990€/7vrk.

Haluaisin osallistua, mutten vielä tiedä loma–aikojani. Koska joogaretriittiin tulisi viimeistään ilmoittautua?

Vuoden 2023 joogaretriitteihin tulisi ilmoittautua viimeistään 6 viikkoa ennen joogaretriitin aloituspäivää. Kuitenkin, jos paikkoja on vapaana lähempänä, voit tehdä varauksen myöhemminkin. Joogaretriitin ryhmäkoko on max 14 hlöä eli varaus kannattaa tehdä ajoissa jos haluaa varmasti mukaan joogaretriitille.

Onko Sri Lankan retriiteillä mahdollista saada kasvisruokaa?

Joogaretriittien menu on maukasta srilankalaista kasvisruokaa jonka loihtii paikallinen, paljon kiitosta saanut kokkimme.

Voinko majoittua yhden hengen huoneessa?

Voit. 🙂 Yksityisvillassa, joka on varattu ekslusiivisesti retriittiryhmämme käyttöön, on muutama yhden hengen huone. Yhden hengen huoneen lisäkustannus on 30€/yö.

Onko Sri Lankan retriiteille ostettu kuitenkin yhteiset lennot osallistujien kanssa vaikka lennot ei kuulu retriitin hintaan?

Matkan virallinen vastuullinen matkanjärjestäjä perustaa whatsapp ryhmän, missä lennot ostetaan yhdessä retriittiryhmän kanssa. Voit kuitenkin halutessasi ostaa lennot erikseen. Matkanjärjestäjä hoitaa lisämaksusta myös taksikuljetuksen suoraan lentokentältä retriittikohteeseen.

Onko Sri Lankalle meno turvallista & eettisesti OK tällä hetkellä?

Sri Lankalle on turvallista ja eettistä matkustaa. Koronan jäljiltä pieni maa ja sen talous kaipaakin meitä länsimaisia turisteja, sillä turismi on suuri työllistäjä Sri Lankalla. 🙂

Ystäväni on jo pari vuotta hehkuttanut Sri Lankan joogaretriittejäsi ja nyt kun sellainen taas olisi, kiinnostaisi kyllä kovasti lähteä mukaan. Käytännön kysymys: mille kentälle kannattaa katsoa lentoja, miltä kaikilta kentiltä on jotenkin järkevä matka Hikkaduwaan?

Kaikki lennot saapuvat Colombon lentokentälle.

Kun retriitti on 5.-15.1., millainen aikataulu aloituksessa ja lopetuksessa on? 

Joogaretriitin ohjattu ohjelma alkaa 5.1 illallisella siten, että kaikki retriittiryhmäläiset ovat saapuneet retriittikohteeseen. Suunnittelen ohjelman retriittiläisten ostamien lentojen mukaan siten, että kaikki saavat joogaretriittiin kuuluvat 14 joogaharjoitusta.

Oliko niin, että myös viisumi on hankittava matkustaessa Sri Lankalle? Tiedätkö minkä hintainen se on, ja miten haku tapahtuu käytännössä?

Sri Lankalle tarvitsee viisumin (hinta: 35USD), ja se on helppo hankkia netin kautta ennen Sri Lankalle saapumista, mutta toisaalta sen voi ostaa myös Sri Lankalle saapuessa lentokentältä kuten olen itse muutaman kerran tehnyt. Virallinen vastuullinen matkanjärjestäjä auttaa tarvittaessa tai hakee puolestasi viisumin: info@villavehalla.com.

Miten korona vaikuttaa matkustukseen? Voit tutustua koronaan liittyviin matkustusasioihin täällä (sivua päivitetään aktiivisesti).

Jos herää uusia kysymyksiä, laitathan emailia: info@villavehalla.com.

Sri Lankan värit, tuoksut, maut & lempeä energia jättävät lähtemättömän merkin sydämeen. Kuva: Heini Pekkala.

Opetan seuraavan joogaretriittini, Manifest Magic – eli oman tarkoituksen joogaretriitin Sri Lankalla 5.–15.1.2023. Lue lisää retriitistä täällä.

Tutustu muihin talven joogalomiini Sri Lankalla täällä.

<3 Anna-Mari

@annamariyogax

hyvinvointi matkat hyva-olo terveys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *