Uusi Kuu Vaa’assa: henkinen kasvu tapahtuu usein koettelevissa ihmis–suhteissa (sisältää kirjoitusharjoituksen)

Tänään on Uuden Kuun aatto (Uusi Kuu on tällä kertaa vaa’assa).

Samaan aikaan Jupiter, hyvän onnen, optimismin, menestyksen ja siunausten planeetta, on lähimpänä Maata sitten 70 vuoteen. Nyt on hyvä aika katsoa maailmaa positiivisuuden & toiveikkuuden valossa, sillä voimme aina itse valita, mistä näkökulmasta katsomme ympäristöämme ja miten suhtaudumme elämän muuttuviin tilanteisiin ja tapahtumiin.

Täydenkuun jälkeen, eli uuden kuun aikaan, feminiininen yin energia on kuunkierron kausista kaikista voimakkaimmin läsnä.

Uuden kuun aika kutsuu pysähtymään itsereflektion ja meditaation äärelle.

Kirjoittamaan ylös intentioita seuraavalle kuun kierrolle, ja lähettämään ne universumin kuultavaksi.

On aika uskaltaa kutsua luokseen sitä, mitä oma sydän kaipaa.

On aika uskoa, että on sen kaiken hyvän arvoinen.

Uuden Kuun aika – välitila

Uuden kuun aika on kuin piste maailmojen välissä, hetki, jolloin Kuu lepää ennen syntymäänsä seuraavaan kiertoon. Uusi Kuu on käpertynyt taivaan mustaan syliin, meiltä näkymättömiin, kutsuen kääntämään katseen sisään päin, kohti sisäistä tähdistöämme;  intuition hohtavaa valoa. 

Se voi näyttäytyä meille ensi silmäyksellä tyhjyydeltä (ihan konkreettisestikin, kun katsot uuden kuun aikaan taivaalle, kuu on piilossa) – ja samaan aikaan, se on hedelmällisyyden lähde ja perusta; tiesitkö esimerkiksi että tantrisessa ajattelussa tyhjyys on arvokas asia, sillä kaikki syntyy tyhjyydestä?

Kirjoitusharjoitus Vaa’an Uudelle Kuulle

Vaakaan yhdistetään mm. ihmis–suhteet ja tasapainon löytäminen niissä – oli kyseessä sitten pari– , ystävyys–suhde tai vaikkapa liikekumppanuus.

Omaan henkiseen kasvuusi liittyen: Valitse 3  merkityksellistä ihmis–suhdetta elämäsi varrelta. Kirjoita ja reflektoi sitä kautta seuraavaa : mitä nämä ihmis-suhteet ovat sinulle opettaneet? Miten ne ovat sinua kasvattaneet? Mitä ne ovat sinussa avanneet?

Olen omassa elämässäni oppinut, että  ”merkityksellinen ihmis–suhde” ei tarkoita välttämättä sitä ihanaa ihmis–suhdetta. Henkinen kasvu tapahtuu epämukavassa – ja usein suurin henkinen kasvu tapahtuu haastavissa ihmis–suhteissa.

Uuden Kuun ajan muistilista

  • Luo itsellesi aikaa ja tila pysähtyä & meditoida. Kokeile esimerkiksi Sydämen sylissä –meditaatiotani Spotifyssa.
  • Aseta rohkeasti intentioita seuraavalle kuun kierrolle. Voit asettaa yhden intention, tai eri intentioita teemoittain (esim. työ, romanttinen ihmis–suhde, oma hyvinvointi yms.)
  • Lepää. Vaikka uuden kuun aika on intentioiden asettamisen & uuden syntymän aikaa, sanotaan, että tähän kuun kierron aikaan tärkeintä on keskittyä lepoon: uudet asiat pannaan alulle vasta muutamia päiviä uuden kuun jälkeen, nousevan kuun aikaan.

Tai’anomaista Uuden Kuun aattoa sinulle!

<3 Anna-Mari

@annamariyogax

ps. Tervetuloa mukaan seuraavaan Täydenkuun Taika –työpajaani Surun Rituaali (zoomissa) 9.10 . Teemana työpajassa on irti päästäminen. Lue lisää kaikille soveltuvasta somaattisen liikkeen, meditaation ja kirjoittamisen  työpajasta täällä.

suhteet mieli syvallista hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *