3 x ajatuksia herättävää podcastia

Huomenta kaikille!

Toivottavasti juuri sinulla oli ihana ja rentouttava viikonloppu. Ja jos ei, niin toivon että tämä maanantai on parempi kuin aiemmat päivät. Jokainen päivä on uusi mahdollisuus, lauantai sekä sunnuntai ovat vain päiviä muiden joukossa <3

Viime postauksessa käsittelin tekemisen merkitystä motivaation ja inspiraation syntymisen takana. Itsensä aktivoiminen ei kuitenkaan ole aina helppoa ja sitäkin vaikeampaa ylläpitää. Henkilökohtaisesti ammennan valtavasti inspiraatiota sekä motivaatiota podcasteista ja haluan pistää näin maanantain kunniaksi muutaman englanninkielisen ajatuksia herättävän suosituksen jakoon. Heinäkuussa kerroinkin jo muutamia suosikkejani, mutta lista on kasvanut tässä kuukausien varrella entisestään.

Mikäli kaipaat ajateltavaa tai potkua pepulle toiminnan aloittamiseksi – pistä luurit korville ja ota näistä jokin kuunteluun. Podcastit ovat kaikki englanninkielisiä, joten tarjoavat myös loistavan kielikylvyn.

1. The Think Grow Podcast

Tämän vinkin sain itseasiassa rakkaalta ystävältäni, ilo kirjaimellisesti kiertämään 🙂

Ruben Chavezin pitämä ”self help”-podcast, jossa pohditaan henkilökohtaista kehitystä ja tarjotaan siihen työvälineitä. Miten päästä yli perfektionismista tai turhasta analysoimisesta? Tai miten löytää se työ, jonka takia olet tällä maapallolla? Näihin ja moneen muuhun aiheeseen paneudutaan eri näkökulmista. Jaksoissa on usein mukana vierailevia tähtiä, jotta näkökulmat ovat mahdollisimman monialaiset. Podcast tarjoaakin loistavan työkalun oman elämänsä ja toimintansa pohtimiseen sekä kehittämiseen.

2. Not Overthinking 

Heh, tämän podcastin nimi ja sanoma ovatkin pyörineet jo useammassa postauksessa. Jos joku on tämän ”missannut”, niin podcast käsittelee siis onnellisuutta, luovuutta ja ihmismielen kiemuroita. Podcastia pitävät veljekset Ali ja Taimur ja he toteavat heti ensimmäisessä jaksossa podcastin kuvastavan heidän keskinäisiä keskustelujaan automatkoilla. Keskuisteluissa hypätäänkin syvään päätyyn ja analysoidaan kunnolla eri näkökulmista.

3. brain dump. with Cornelia

Norjalaiseen Cornelia Grimsmoon tutustuin alunperin vuosia sitten Youtuben kautta ja olinkin iloisesti yllättynyt huomatessani hänen podcastinsa Spotifyssa. Kuten Youtubessa, myös podcastissa Grimsmo käy läpi mielen syövereitä oman elämänsä kautta – ja tämä nainen on kokenut paljon. Käsittelyssä ovat muun muassa yksinäisyys, introverttiys sekä omien rajojen ylittäminen.

Rehellisesti – en ole tätä podcastia ehtinyt kuuntelemaan kuin yhden jakson verran. Mutta koska Grimsmon Youtube-kanavan sisältö on laadukasta ja syvällistä, pystyn antamaan tälle suosituksen jo näinkin vähän kuuntelun jälkeen 🙂

*******************************

Siinäpä niitä suosituksia taas oli. Joskus ihmettelen mistä oikein revin aikaa näiden kaikkien kuuntelemiseen. Yllä mainittujen ohella kuuntelen nimittäin myös hieman kevyempiä podeja, etenkin perjantaisin 😀 Onneksi on bussimatkat ja kävelylenkit haha.

Muistakaa tsekata myös aiemmat vinkit (linkki alla), mikäli nämä olivat tuttuja juttuja.

Ja hei – haluaisin kuulla myös sieltä ruudun toiselta puolelta suosituksia! Mikä on juuri sinun suosikki podcastisi tällä hetkellä? Mikä herättää ajatuksia ja tuo iloa näinä marraskuun hämärinä aikoina?

Aurinkoa ja tekemisen meininkiä maanantaihin!

xx Krista

Lue myös;
3 inspiroivaa podcastia (ja podcast riippuvaisen tunnustuksia)
TOP 3 äänikirjat; kuunneltavaa loppuvuodelle
Haaste loppuvuodelle; lue (vähintään) kaksi kirjaa!

Seuraathan myös instagramissa

kulttuuri mieli suosittelen podcastit
Kommentit (2)
 1. Kiitti vinkeistä! Itse kans tykkään ihan sikana kuunnella podcasteja, ne on niin käteviä! Kuuntelen podcasteja salilla, pyöräillessä ja kävellessä, siivoillessa…. Niitä siis kuluu ja etsinkin aina uutta kuunneltavaa!

  Itse käytän Castbox-sovellusta kuuntelemiseen, ja suosikkeja on ainakin Tomi Kokon Jahtaa unelmiasi ja Kalyn’s Coffee Talk. Viihdepuolelta Kaverin puolesta kyselen ja Antti Holman Radio sodoma!

  Ihanaa viikkoa Krista! 🙂
  -writtenbyjerina

  1. Kiitos paljon Jerina kommentista ja vinkeistä! 😊 Tuo Kalynin podcast on itseasiassa ensimmäinen podi jota olen kuunnellut, pitääkin kuunnella taas! Kiva kun nostit tämän esille ihan jäänyt muiden jalkoihihin.

   Tuota Tomi Kokon podia en ole koskaan kuunnellut, se meneekin heti listalle ✔ Auta Antinhan kuuntelin parissa kuukaudessa, tulisipa ekstra kausi – ohjeita on ikävä!

   Ihanaa viikkoa sullekin Jerina ❤

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *