3 x viihdyn näiden parissa – toukokuu

Sarjat/elokuvat: Gilmoren tytöt (Netflix)

Usko tai älä, en ole koskaan aiemmin katsonut tätä sarjaa. Kaipasin jotakin ihanan kevyttä ja rentouttavaa katsottavaa, olen keskittynyt hyvän mielen sarjoihin viime aikoina. Gilmoren tytöt on tuttu sarja, jota niin moni kehuu ja suosittelee, mutta olin kehittänyt ennakkoluuloja sarjaa kohtaa.

Päätin kuitenkin antaa sille mahdollisuuden. Nyt tajuan miksi sarjaa kehutaan ja fanitetaan niin kovasti. Se on ihana. Pikkukaupungin miljöö, ja Lorelain ja Roryn ihanan tavallinen ja normaali elämä, ovat mieltä rauhoittavaa katsottavaa. Äidin ja tyttären arjen haasteet ja ihmissuhdekiemurat ovat sopivan jännittäviä ja silti hieman ennalta-arvattavia. Tykkään myös siitä, miten nostalginen sarja näin jälkeenpäin katsottuna on, ja aika ennen somea tuntuu ihanan raikkaalta. Tämä on todellinen hyvänmielen sarja, jota mielellään katsoo useamman jakson putkeen.

Kirjat: Lumous, Audrey Hepburnin elämä, Donald Spoto

Audrey Hepburn on kaikkien tuntema Breakfast at Tiffanyn tyyli-ikoni. Kaunis, kaurissilmäinen Audrey jää ihmisten mieleen ikuisesti klassikkoelokuvistaan ja pettämättömästä tyylitajustaan. Tajusin kirjaa lukiessani, etten tiennyt hänestä itseasiassa juuri mitään muuta, kun juuri sen pinnan. En tiennyt Audreyn haastavasta lapsuudesta. Ja valitettavan harvoin pinnalle nostetaan hänen työtään Unicefin parissa. Audrey lopetti uransa jo 38-vuotiaana siirtyen hyväntekeväisyystyöhön. Kirja tempaa mukaansa, ja on jännittävä kurkistus rakastetun filmitähden elämään. Audrey oli hyvin yksityinen ihminen, ja antoi haastatteluja harvakseltaan, joten paljolti kirja tukeutuu kirjoittajan omaan tulkintaan. Kelpo lukukokemus leffa- ja elämäkertafaneille.

Musiikki/Podcast: Yoga Girl Daily, Spotify

Olen kuunnellut paljonkin musiikkia, mutta tällä kertaa halusin jakaa löytämäni ihanan podcastin. Yoga Girlinä tunnettu Rachel Brathenin Yoga Girl Daily podcast osui sattumalta silmiini Spotifyssä. Kuten nimi kertoo, podcast ilmestyy päivittäin, ja jaksot ovat sopivan lyhyitä, noin 6 minuuttisia. Aiheet ovat mieleen, kehoon ja hyvinvointiin liittyviä, ja ajatuksia herätteleviä. Tykkään kuunnella jakson aamulla teetä siemaillessa. Pidän myös käsillä muistivihkoa, jotta voin kirjata ideoita ja ajatuksia ylös.

Tammikuussa viihdyin näiden parissa

Helmikuussa viihdyin näiden parissa

Maaliskuussa viihdyin näiden parissa

Huhtikuussa viihdyin näiden parissa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *