2-vuotias synttäripoika

Pieni surffitukkainen hurmurimme täyttää tänään kaksi vuotta! Miten häntä kuvailisin?

2 vuotta-2.jpg

Hän on iloinen, peruspositiivinen ja aurinkoinen halinalle. Hän nauraa ja hymyilee paljon. Hän on utelias ja kiinnostunut kaikesta. Hän on kujeileva ja vitsikäs. Hän on puhelias ja kertoo mielellään asioista.

2_vuotta-1.jpg

Hän leikkii mielellään junaradoilla ja pikkulegoilla ja ja haluaa tehdä kaikkea sitä, mitä siskokin.

2 vuotta-5.jpg

Hän pitää myös autoista, Frozenin Olafista, Ryhmä Hausta, muumeista ja Salama McQueenista.

2 vuotta-6.jpg

Hän on aivan älyttömän söpö. Ja aivan järjettömän rakas meille kaikille.

2 vuotta-4.jpg

Onnea ihana kultapoika <3

Kommentit (2)
  1. Taidat vaihtaa usein kirjoituksen otsikkoa julkaisun jälkeen? Ihan vinkkinä, että ei kannata, koska esim. Bloglovinin kautta päätyy virhesivulle, kun alkuperäistä sivua ei löydy. Lilyssähän url muuttuu, jos muutat kirjoituksen otsikkoa.

    1. En nyt sanoisi että usein, mutta joskus huomaan, että en muistanut päivittää otsikkoa ennen julkaisua ja vaihdan sitä heti julkaisun jälkeen. Tuo on kyllä ikävää, jos Bloglovin on imaissut postauksen palveluun jo siinä vaiheessa, eikä se huomioi, että postausten URLit voivat vaihtua. Bloglovinin postauksia ei näemmä voi myöskään editoida eikä refreshata mitenkään. Bloglovin on toisaalta ainoa paikka, jota tätä ongelma koskee, sillä Facebook-jaot teen itse ja tiedän kyllä, että sen tehtyäni en voi muuttaa enää otsikkoa. Toivoisin, että Lilyssä otsikko ja postauksen URL eivät olisi sidottu toisiinsa juuri tästä syystä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *