Neljä

Juhlakausi jatkuu, ja tänään on juhlittu pientä isoa 4-vuotiasta hurmuria!

Tänä vuonna hänellekin järjestetään kaverisynttärit, mutta niiden ajankohtaa ei ole vielä ehditty päättää. Siksipä ensimmäiset juhlat juhlittiin ihan oman perheen kesken.

Poikasellekin laitettiin vähän tavallisesta poikkeava aamupala, ja myös lahjat annettiin aamiaisella.

Hän on toivonut kovasti lisää Frozen II -Legoja, ja niiden lisäksi ostin hänelle myös kaksi dinosauruskirjaa.

Olimme aikeissa käydä koko perheen kanssa katsomassa uudelleen Helsingin kaupunginteatterin Pieni merenneito -musikaalin nyt keväällä, mutta se suunnitelma peruuntui sattuneesta syystä.

Nyt varasin liput elokuulle, kun näytöksiä taas järjestetään – ehkä – ja yksi pojan lahjoista oli tämä teatteriretki. Lahja taisi olla hieman liian abstrakti, sillä omien puheidensa mukaan hän sai lahjaksi ”jonkin Pieni Merenneito -lehden”.

Syntymäpäivän muita toiveita Legojen lisäksi olivat lihapullapasta ja ”kerroskakku, jossa on suklaata”. Siispä illalliseksi oli äidin lihapullapastaa.

Ja sen jälkeen puhallettiin vielä kynttilät äidin tekemän mansikka-suklaamoussekakun päältä. Koristeiksi kävimme valitsemassa hänen kanssaan yhdessä Chjokon valkosuklaakuorrutteiset papaijat.

Nam! Tätä Rouvan luottokakkua on tarjottu monissa juhlissa, ja se on aina yhtä hyvää! Sopii myös meille, jotka emme oikein välitä kermakakuista.

Täältä tullaan päiväkodin nestorit ja K7-elokuvat!

perhe lapset vanhemmuus oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *