7 + 1 syytä syödä Franny’sissä

Hyvää pizzaa saa monesta paikasta, mutta Franny’s (348 Flatbush Avenue, Brooklyn) oli poikkeuksellisen hyvä pizzeria. Tässä 7 + 1 syytä, miksi.

IMG_6674.jpg

1. Pizzat. Sopivan sitkeä mutta rapsakka pohja ja hillitysti harkittuja täytteitä.

2. Sakset. Vihdoin joku muukin on ymmärtänyt, että pizzaa kannattaa leikata saksilla eikä hinkuttaa palasiksi tylsillä veitsillä!

IMG_6683.jpg

3. Cocktailit. Kokeile vaikkapa Brooklyn: vermuttia, bourbonia ja sitruunaa. Mmmm…

4. Arancinit. Paistetut riisipallot ovat olleet suosikkejamme Italiassa, ja nämä olivat parhaat arancinit, joita olemme maistaneet Napolin ulkopuolella! Rouvan piti tilata vielä toinenkin annos.

IMG_6671.jpg

5. Cannolit. En ole juurikaan nähnyt näitä sisilialaisia jälkiruokaherkkuja Italian ulkopuolella. Rapean taikinaputkilon sisällä on makea ricottajuustotäyte. Ihanaa!

6. Limoncello. Kuuluu Italialaiseen ravintolaan kuin mozzarella pizzaan!

IMG_6700.jpg

7. Ilmapiiri. Konstailematon, ei hienostelua.

+1: Ravintolan raaka-aineet tulevat luomu- ja lähituottajilta, se käyttää vain uusiutuvia energiamuotoja ja ekologisuus on tärkeää kaikessa sen toiminnassa. (Katso lisää täältä.)

Hyvin lämpimät suositukset, kannattaa tulla Manhattaniltakin asti!

Kommentit (4)
  1. Jes, noi sakset on ihan parhaat, niillä meillä leikataan pizzat ja pannukakut 🙂

    1. Pannukakku, todellakin!

  2. Garam Masalan Anna
    15.1.2017, 10:53

    Hyvän näköistä ruokaa. Tiesitkö muuten, että paras tapa leikata pizzaa on taikinapyörällä surauttelu. En enää ikinä koske pizzaleikkuriin.

    1. Heh, mä luotan noihin saksiin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *